Tverikcom Опубликовано 8 октября, 2013 Жалоба Опубликовано 8 октября, 2013 Пригласили в Kiełczów на работу собирать леса. Заграницу еду в первый раз. Ехать буду через 1-2недели с Днепропетровска (жду визу) Читал что покупая на поезд билет в Польшу лучше брать не прямой, а с пересадкой (так дешевле) Подскажите чем ехать, на что садится, где и на что пересаживаться чтоб вышло не дорого и без головной боли. Прошу, подскажите, разжуйте если можно подробно... На что садится, где, куда пересаживаться, сколько ожидания... ну и вообще все что нужно знать)) Цитата
Agat Опубликовано 8 октября, 2013 Жалоба Опубликовано 8 октября, 2013 Пригласили в Kiełczуw на работу собирать леса. Заграницу еду в первый раз. Ехать буду через 1-2недели с Днепропетровска (жду визу) Читал что покупая на поезд билет в Польшу лучше брать не прямой, а с пересадкой (так дешевле) Подскажите чем ехать, на что садится, где и на что пересаживаться чтоб вышло не дорого и без головной боли. Прошу, подскажите, разжуйте если можно подробно... На что садится, где, куда пересаживаться, сколько ожидания... ну и вообще все что нужно знать)) Якщо це - те маленьке містечко під Вроцлавом, то все залежить, які саме у Вас запити в сенсі "зручність/дешевизна". Якщо брати варіант "найдешевший" - то: потяг-до-Львова - маршруткою-до-кордону - піший-перехід-кордону - маршрутка-до-Перемишля - потягом-до-Вроцлава (при чому, можна їхати навіть електричками). Це все (зі Львова) може обійтись навіть десь в 150-200 гривень. Можна ще дорожче - автобусом до Перемишля (зі Львова) - і вже звідти потягом. Ще дорожчий варіант - автобусом Львів-Краків, і далі вже потягами. Інший шлях - автобусом Львів-Варшава (десь 280 гривень), а далі Варшава-Вроцлав автобус polskibus.com - за 25 злотих (треба квиток брати вже зараз, щоб так дешево було). Подібний шлях - автобусом Львів-Люблін (не знаю скільки, але десь, можливо, навіть 100 гривень), далі polskibus.com Люблін-Варшава за 15 злотих (і так далі). Цитата Ти щасливий і тебе переповнює вдячність до всього людства?! Не розгублюйся! Став лайк!
Lweno4ek Опубликовано 9 октября, 2013 Жалоба Опубликовано 9 октября, 2013 Якщо це - те маленьке містечко під Вроцлавом, то все залежить, які саме у Вас запити в сенсі "зручність/дешевизна". Якщо брати варіант "найдешевший" - то: потяг-до-Львова - маршруткою-до-кордону - піший-перехід-кордону - маршрутка-до-Перемишля - потягом-до-Вроцлава (при чому, можна їхати навіть електричками). Це все (зі Львова) може обійтись навіть десь в 150-200 гривень. Можна ще дорожче - автобусом до Перемишля (зі Львова) - і вже звідти потягом. Ще дорожчий варіант - автобусом Львів-Краків, і далі вже потягами. Інший шлях - автобусом Львів-Варшава (десь 280 гривень), а далі Варшава-Вроцлав автобус polskibus.com - за 25 злотих (треба квиток брати вже зараз, щоб так дешево було). Подібний шлях - автобусом Львів-Люблін (не знаю скільки, але десь, можливо, навіть 100 гривень), далі polskibus.com Люблін-Варшава за 15 злотих (і так далі). Ещё автобус Львов-Вроцлав за 450 грн забыли. 10.10.13 L'VIV 14:25 02:25 VROTsLAV422.50739100% 7029 AS KAMIaNETs' PODIL'S'KYI - AS PRAHA NEOPLANQuality of connection: 100% 10.10.13 L'VIV 17:00 06:30 VROTsLAV452.50587 83% 7019 AS L'VIV - AS VROTsLAV NEOPLANQuality of connection: 100% 10.10.13 L'VIV 19:30 07:20 VROTsLAV452.50744100% 7101 AS ChERNIVTsI - AS VROTsLAV NEOPLANQuality of connection: 100% Цитата
Tverikcom Опубликовано 9 октября, 2013 Автор Жалоба Опубликовано 9 октября, 2013 Спасибо!! Не ожидал такого быстрого ответа. Очень отзывчивый форум. Буду ехать наверно первым вариантом. Цитата
Agat Опубликовано 9 октября, 2013 Жалоба Опубликовано 9 октября, 2013 Ещё автобус Львов-Вроцлав за 450 грн забыли. Про цей автобус навіть тут вже в нас на форумі складаються легенди! Чудний автобус з "морем" "комфортних" "ситуацій"! Я б особисто навіть й не дивився в його сторону. Тому й, власне, його навіть не пригадав. Цитата Ти щасливий і тебе переповнює вдячність до всього людства?! Не розгублюйся! Став лайк!
Lweno4ek Опубликовано 9 октября, 2013 Жалоба Опубликовано 9 октября, 2013 Про цей автобус навіть тут вже в нас на форумі складаються легенди! Чудний автобус з "морем" "комфортних" "ситуацій"! Я б особисто навіть й не дивився в його сторону. Тому й, власне, його навіть не пригадав. Вообще это 3 абсолютно разных автобуса, едущих через Львов и Вроцлав. Цитата
Agat Опубликовано 9 октября, 2013 Жалоба Опубликовано 9 октября, 2013 Вообще это 3 абсолютно разных автобуса, едущих через Львов и Вроцлав. Перепрошую. Я взагалі дав відповідь на Одеса-Прага. Про нього - то тут міфи. Цитата Ти щасливий і тебе переповнює вдячність до всього людства?! Не розгублюйся! Став лайк!