kokorevs Опубликовано 13 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 13 мая, 2013 Добрый день всем! Хотел бы задать несколько вопросов знатокам, касающиеся деятельности фирмы. Знакомые предложили войти в состав фирмы, как соучредитель. Видов деятельности открыто много. Вопросы таковы. 1. Можно ли взять в Польше кредит для развития бизнеса, будучи находясь в фирме? Просто я хотел бы заниматься не тем же видом деятельности, что они. 2. Можно ли открывать филиал польской фирмы в странах шенгена, имея польскую бизнес визу? 3. Имея польский шенген, я могу заниматься трудовой деятельностью в других странах шенгена только 3 месяца? Поправьте, пожалуйста. Пока, что это все вопросы. Спасибо за помощь! Цитата
Agat Опубликовано 13 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 13 мая, 2013 1. Можно ли взять в Польше кредит для развития бизнеса, будучи находясь в фирме? Просто я хотел бы заниматься не тем же видом деятельности, что они. Ви хотіли б брати кредит як юридична чи фізична особа? 2. Можно ли открывать филиал польской фирмы в странах шенгена, имея польскую бизнес визу? Відкривати фірму можна, навіть, теоретично, дистанційно (і навіть не як філіал). Інше питання - працювати в ній. Директор (чи якась інша посада) і власник - це різні речі. 3. Имея польский шенген, я могу заниматься трудовой деятельностью в других странах шенгена только 3 месяца? Поправьте, пожалуйста. Польська нац. віза (якщо її маєте на увазі) - це тільки для Польщі. До сусідів це не відноситься. Цитата Ти щасливий і тебе переповнює вдячність до всього людства?! Не розгублюйся! Став лайк!
kokorevs Опубликовано 13 мая, 2013 Автор Жалоба Опубликовано 13 мая, 2013 1. Можно ли взять в Польше кредит для развития бизнеса, будучи находясь в фирме? Просто я хотел бы заниматься не тем же видом деятельности, что они. Ви хотіли б брати кредит як юридична чи фізична особа? Як юридична. 2. Можно ли открывать филиал польской фирмы в странах шенгена, имея польскую бизнес визу? Відкривати фірму можна, навіть, теоретично, дистанційно (і навіть не як філіал). Інше питання - працювати в ній. Директор (чи якась інша посада) і власник - це різні речі. Поки ще не знаю, але напевно я був би директор, але декілька найманих працивників також буде. 3. Имея польский шенген, я могу заниматься трудовой деятельностью в других странах шенгена только 3 месяца? Поправьте, пожалуйста. Польська нац. віза (якщо її маєте на увазі) - це тільки для Польщі. До сусідів це не відноситься. Тобто, я в інших країнах не зможу жити і працювати на своєї власної фірмі? Цитата
Agat Опубликовано 13 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 13 мая, 2013 Поки ще не знаю, але напевно я був би директор, але декілька найманих працивників також буде. Тобто, я в інших країнах не зможу жити і працювати на своєї власної фірмі? Якщо Ви серйозно збираєтеся займатися підприємництвом, то передивіться ось цю "профільну" тему: <noindex>http://forum.chemodan.ua/index.php?showtopic=19428</noindex> Будете, принаймні, розуміти, що бути власником, і працювати на ній - це дві різні речі, при чому, й в сенсі того, як це трактується (і які маєте права, а також які візи для цього можете отримувати), і які виникають питання при організації цього процесу за кордоном (в т.ч., за кордонами Польщі). Цитата Ти щасливий і тебе переповнює вдячність до всього людства?! Не розгублюйся! Став лайк!
kokorevs Опубликовано 14 мая, 2013 Автор Жалоба Опубликовано 14 мая, 2013 Дуже дуже дякую за пораду!!!!!! Цитата