recognized Опубликовано 2 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 2 мая, 2013 Добрый день! Это мой первый пост на этом форуме. Посоветуйте, пожалуйста, как лучше всего добраться из Варшавы во Львов. Или может удобнее будет добраться из Катовице? Собираюсь посетить Львов, и есть выбор лететь в Варшаву или в Катовице. Цена не принципиальна. Лететь собираюсь из Великобритании Планирую ехать туда 9-10 мая, а обратно 15-16 Спасибо Цитата
Lweno4ek Опубликовано 2 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 2 мая, 2013 Добрый день! Это мой первый пост на этом форуме. Посоветуйте, пожалуйста, как лучше всего добраться из Варшавы во Львов. Или может удобнее будет добраться из Катовице? Собираюсь посетить Львов, и есть выбор лететь в Варшаву или в Катовице. Цена не принципиальна. Лететь собираюсь из Великобритании Планирую ехать туда 9-10 мая, а обратно 15-16 Спасибо Честно, особой разницы нет. Есть и оттуда и оттуда прямые автобусы, но надо смотреть, чтобы по времени удобно было. Ну и в Като аэропорт находится в хорошем зажопье. Добавьте мин 1.5 часа на доезд до города, если не такси. Если есть возможность - лучше лететь до Киева. Или до Львова - там аэропорт почти в центре города Ещё посмотрите райнэйр на Краков и Жешув. На ваши даты Лутон-Жешув-Лутон 171 фунт. Цитата
Agat Опубликовано 2 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 2 мая, 2013 Добрый день! Это мой первый пост на этом форуме. Посоветуйте, пожалуйста, как лучше всего добраться из Варшавы во Львов. Или может удобнее будет добраться из Катовице? Собираюсь посетить Львов, и есть выбор лететь в Варшаву или в Катовице. Цена не принципиальна. Лететь собираюсь из Великобритании Планирую ехать туда 9-10 мая, а обратно 15-16 Спасибо Доїзд до Катовіц з аеропорту - не проблема. Година-година-п'ятнадцять автобусом міським - новий типовий зручний автобус (або прямо з аеропорту маршруткою до Кракова). Але, на скільки мені відомо, автобусів з Кракова (тим більше, з Катовіц) значно менше ходить, аніж з Варшави (з Варшави - декілька рейсів на протязі дня + нічні). Але автобусом - незручно "теліпатися". Хоча, є варіант потяга Краків-Львів (потяг Вроцлав-Київ). 20:30 відходить - у Львові о 6-й ранку. (Потягів Варшава-Львів - немає). Те що Вам ще пропонують "Лондон-Жешув" або "Лондон-Люблін" - то також варіант, але, за великим рахунком - те ж саме, що й Катовіце і Варшава, відповідно. Тільки сідати менш зручно, бо "проходящі". (Про "Краків-Жешув-Перемишль-кордон-піший-перехід-маршрутка-до-Львову" я Вам навіть не згадую. Хіба що Ви - справжній турист і хочеться все побачити на свої очі). Цитата Ти щасливий і тебе переповнює вдячність до всього людства?! Не розгублюйся! Став лайк!
recognized Опубликовано 2 мая, 2013 Автор Жалоба Опубликовано 2 мая, 2013 Добрый день! Это мой первый пост на этом форуме. Посоветуйте, пожалуйста, как лучше всего добраться из Варшавы во Львов. Или может удобнее будет добраться из Катовице? Собираюсь посетить Львов, и есть выбор лететь в Варшаву или в Катовице. Цена не принципиальна. Лететь собираюсь из Великобритании Планирую ехать туда 9-10 мая, а обратно 15-16 Спасибо Честно, особой разницы нет. Есть и оттуда и оттуда прямые автобусы, но надо смотреть, чтобы по времени удобно было. Ну и в Като аэропорт находится в хорошем зажопье. Добавьте мин 1.5 часа на доезд до города, если не такси. Если есть возможность - лучше лететь до Киева. Или до Львова - там аэропорт почти в центре города Ещё посмотрите райнэйр на Краков и Жешув Спасибо за ответ. Но с моего города самолеты летают только в Польшу (Варшава, Катовице) напрямую. Можно где-то посмотреть расписание поездов или автобусов? Я так и не смог найти адекватный сайт. Цитата
recognized Опубликовано 2 мая, 2013 Автор Жалоба Опубликовано 2 мая, 2013 Добрый день! Это мой первый пост на этом форуме. Посоветуйте, пожалуйста, как лучше всего добраться из Варшавы во Львов. Или может удобнее будет добраться из Катовице? Собираюсь посетить Львов, и есть выбор лететь в Варшаву или в Катовице. Цена не принципиальна. Лететь собираюсь из Великобритании Планирую ехать туда 9-10 мая, а обратно 15-16 Спасибо Доїзд до Катовіц з аеропорту - не проблема. Година-година-п'ятнадцять автобусом міським - новий типовий зручний автобус (або прямо з аеропорту маршруткою до Кракова). Але, на скільки мені відомо, автобусів з Кракова (тим більше, з Катовіц) значно менше ходить, аніж з Варшави (з Варшави - декілька рейсів на протязі дня + нічні). Але автобусом - незручно "теліпатися". Хоча, є варіант потяга Краків-Львів (потяг Вроцлав-Київ). 20:30 відходить - у Львові о 6-й ранку. (Потягів Варшава-Львів - немає). Те що Вам ще пропонують "Лондон-Жешув" або "Лондон-Люблін" - то також варіант, але, за великим рахунком - те ж саме, що й Катовіце і Варшава, відповідно. Тільки сідати менш зручно, бо "проходящі". (Про "Краків-Жешув-Перемишль-кордон-піший-перехід-маршрутка-до-Львову" я Вам навіть не згадую. Хіба що Ви - справжній турист і хочеться все побачити на свої очі). Подскажите, пожалуйста, где посмотреть расписания автобусов или маршруток. Может есть более точная информация? Самолет прилетает в Варшаву в 14 с копейками или в 21:25, в Катовице 10 утра или 13:55 Цитата
Agat Опубликовано 2 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 2 мая, 2013 Добрый день! Это мой первый пост на этом форуме. Посоветуйте, пожалуйста, как лучше всего добраться из Варшавы во Львов. Или может удобнее будет добраться из Катовице? Собираюсь посетить Львов, и есть выбор лететь в Варшаву или в Катовице. Цена не принципиальна. Лететь собираюсь из Великобритании Планирую ехать туда 9-10 мая, а обратно 15-16 Спасибо Доїзд до Катовіц з аеропорту - не проблема. Година-година-п'ятнадцять автобусом міським - новий типовий зручний автобус (або прямо з аеропорту маршруткою до Кракова). Але, на скільки мені відомо, автобусів з Кракова (тим більше, з Катовіц) значно менше ходить, аніж з Варшави (з Варшави - декілька рейсів на протязі дня + нічні). Але автобусом - незручно "теліпатися". Хоча, є варіант потяга Краків-Львів (потяг Вроцлав-Київ). 20:30 відходить - у Львові о 6-й ранку. (Потягів Варшава-Львів - немає). Те що Вам ще пропонують "Лондон-Жешув" або "Лондон-Люблін" - то також варіант, але, за великим рахунком - те ж саме, що й Катовіце і Варшава, відповідно. Тільки сідати менш зручно, бо "проходящі". (Про "Краків-Жешув-Перемишль-кордон-піший-перехід-маршрутка-до-Львову" я Вам навіть не згадую. Хіба що Ви - справжній турист і хочеться все побачити на свої очі). Подскажите, пожалуйста, где посмотреть расписания автобусов или маршруток. Может есть более точная информация? Самолет прилетает в Варшаву в 14 с копейками или в 21:25, в Катовице 10 утра или 13:55 Ви - про які маршрутки? З Варшави тільки автобуси рейсові ходять. Якщо о 14-й, то десь починаючи з 5-ї 6-ї є кілька. Останній - о 21:30. Ось, власне, розклад: <noindex>http://forum.chemodan.ua/index.php?showtop...%F0%F8%E0%E2%E0</noindex> (трохи старуватий, але без принципових змін). Аеропорт-Варшава Заходня (звідки ці автобуси їдуть) - ходить потяг, до 15-ти хвилин їде (і далі - до центру, як буде бажання подивитися центр). Про Катовіце, як я зазначав вище - я взагалі не в курсі. (Тобто, про прямі автобуси навіть ніколи не чув. Чув, що є щось з Кракова, але там якісь жахливі історії розповідали про них). Цитата Ти щасливий і тебе переповнює вдячність до всього людства?! Не розгублюйся! Став лайк!
Lweno4ek Опубликовано 3 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 3 мая, 2013 Добрый день! Это мой первый пост на этом форуме. Посоветуйте, пожалуйста, как лучше всего добраться из Варшавы во Львов. Или может удобнее будет добраться из Катовице? Собираюсь посетить Львов, и есть выбор лететь в Варшаву или в Катовице. Цена не принципиальна. Лететь собираюсь из Великобритании Планирую ехать туда 9-10 мая, а обратно 15-16 Спасибо Доїзд до Катовіц з аеропорту - не проблема. Година-година-п'ятнадцять автобусом міським - новий типовий зручний автобус (або прямо з аеропорту маршруткою до Кракова). Але, на скільки мені відомо, автобусів з Кракова (тим більше, з Катовіц) значно менше ходить, аніж з Варшави (з Варшави - декілька рейсів на протязі дня + нічні). Але автобусом - незручно "теліпатися". Хоча, є варіант потяга Краків-Львів (потяг Вроцлав-Київ). 20:30 відходить - у Львові о 6-й ранку. (Потягів Варшава-Львів - немає). Те що Вам ще пропонують "Лондон-Жешув" або "Лондон-Люблін" - то також варіант, але, за великим рахунком - те ж саме, що й Катовіце і Варшава, відповідно. Тільки сідати менш зручно, бо "проходящі". (Про "Краків-Жешув-Перемишль-кордон-піший-перехід-маршрутка-до-Львову" я Вам навіть не згадую. Хіба що Ви - справжній турист і хочеться все побачити на свої очі). Подскажите, пожалуйста, где посмотреть расписания автобусов или маршруток. Может есть более точная информация? Самолет прилетает в Варшаву в 14 с копейками или в 21:25, в Катовице 10 утра или 13:55 Ви - про які маршрутки? З Варшави тільки автобуси рейсові ходять. Якщо о 14-й, то десь починаючи з 5-ї 6-ї є кілька. Останній - о 21:30. Ось, власне, розклад: <noindex>http://forum.chemodan.ua/index.php?showtop...%F0%F8%E0%E2%E0</noindex> (трохи старуватий, але без принципових змін). Аеропорт-Варшава Заходня (звідки ці автобуси їдуть) - ходить потяг, до 15-ти хвилин їде (і далі - до центру, як буде бажання подивитися центр). Про Катовіце, як я зазначав вище - я взагалі не в курсі. (Тобто, про прямі автобуси навіть ніколи не чув. Чув, що є щось з Кракова, але там якісь жахливі історії розповідали про них). Ну от Жешова до Львова трястись на 4 часа меньше. С Като есть прямой автобус в 20-35, ежедневно кроме вторника. Да, есть автобусы с аэропорта до Като и Кракова. Всё-таки если вам не упирается в цену, я бы искал перелёт, пусть с пересадкой, но до Львова. В каком вы городе? Цитата
recognized Опубликовано 3 мая, 2013 Автор Жалоба Опубликовано 3 мая, 2013 Добрый день! Это мой первый пост на этом форуме. Посоветуйте, пожалуйста, как лучше всего добраться из Варшавы во Львов. Или может удобнее будет добраться из Катовице? Собираюсь посетить Львов, и есть выбор лететь в Варшаву или в Катовице. Цена не принципиальна. Лететь собираюсь из Великобритании Планирую ехать туда 9-10 мая, а обратно 15-16 Спасибо Доїзд до Катовіц з аеропорту - не проблема. Година-година-п'ятнадцять автобусом міським - новий типовий зручний автобус (або прямо з аеропорту маршруткою до Кракова). Але, на скільки мені відомо, автобусів з Кракова (тим більше, з Катовіц) значно менше ходить, аніж з Варшави (з Варшави - декілька рейсів на протязі дня + нічні). Але автобусом - незручно "теліпатися". Хоча, є варіант потяга Краків-Львів (потяг Вроцлав-Київ). 20:30 відходить - у Львові о 6-й ранку. (Потягів Варшава-Львів - немає). Те що Вам ще пропонують "Лондон-Жешув" або "Лондон-Люблін" - то також варіант, але, за великим рахунком - те ж саме, що й Катовіце і Варшава, відповідно. Тільки сідати менш зручно, бо "проходящі". (Про "Краків-Жешув-Перемишль-кордон-піший-перехід-маршрутка-до-Львову" я Вам навіть не згадую. Хіба що Ви - справжній турист і хочеться все побачити на свої очі). Подскажите, пожалуйста, где посмотреть расписания автобусов или маршруток. Может есть более точная информация? Самолет прилетает в Варшаву в 14 с копейками или в 21:25, в Катовице 10 утра или 13:55 Ви - про які маршрутки? З Варшави тільки автобуси рейсові ходять. Якщо о 14-й, то десь починаючи з 5-ї 6-ї є кілька. Останній - о 21:30. Ось, власне, розклад: Аеропорт-Варшава Заходня (звідки ці автобуси їдуть) - ходить потяг, до 15-ти хвилин їде (і далі - до центру, як буде бажання подивитися центр). Про Катовіце, як я зазначав вище - я взагалі не в курсі. (Тобто, про прямі автобуси навіть ніколи не чув. Чув, що є щось з Кракова, але там якісь жахливі історії розповідали про них). Ну от Жешова до Львова трястись на 4 часа меньше. С Като есть прямой автобус в 20-35, ежедневно кроме вторника. Да, есть автобусы с аэропорта до Като и Кракова. Всё-таки если вам не упирается в цену, я бы искал перелёт, пусть с пересадкой, но до Львова. В каком вы городе? В Бристоле. Не хочется ехать в Лондон. А из Бристоля, не смотря на цену в 1800 лететь минимум 17 часов с 2 пересадками во Львов...что тоже не вариант. Варшава и Катовице выглядят куда привлекательнее. Цитата
Agat Опубликовано 3 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 3 мая, 2013 В Бристоле. Не хочется ехать в Лондон. А из Бристоля, не смотря на цену в 1800 лететь минимум 17 часов с 2 пересадками во Львов...что тоже не вариант. Варшава и Катовице выглядят куда привлекательнее. Подивіться Раянейром до Бергамо на 11-е: 09:10 - 12:15, а далі Візейром до Львова о 14:30. Хоча, трохи малувато часу для перестраховки. Але то як кому. Або "пограйтеся" ще так само з датами через Венецію. Розгляньте варіант доїзду від Бергамо до Венеції (і навпаки) потягами. (Можливо, там й автобуси ходять - не знаю 100%.). <noindex>http://www.italiarail.com/</noindex> - ось італійські залізниці. "Думаю", італійськими залізницями (чи автобусами) - буде приємніше, аніж польськими чи українськими. Та й не треба витрачати час на митницю. Цитата Ти щасливий і тебе переповнює вдячність до всього людства?! Не розгублюйся! Став лайк!
recognized Опубликовано 3 мая, 2013 Автор Жалоба Опубликовано 3 мая, 2013 В Бристоле. Не хочется ехать в Лондон. А из Бристоля, не смотря на цену в 1800 лететь минимум 17 часов с 2 пересадками во Львов...что тоже не вариант. Варшава и Катовице выглядят куда привлекательнее. Подивіться Раянейром до Бергамо на 11-е: 09:10 - 12:15, а далі Візейром до Львова о 14:30. Хоча, трохи малувато часу для перестраховки. Але то як кому. Або "пограйтеся" ще так само з датами через Венецію. Розгляньте варіант доїзду від Бергамо до Венеції (і навпаки) потягами. (Можливо, там й автобуси ходять - не знаю 100%.). - ось італійські залізниці. "Думаю", італійськими залізницями (чи автобусами) - буде приємніше, аніж польськими чи українськими. Та й не треба витрачати час на митницю. Спасибо большое, очень жаль что по датам не подходит маршрут через Бергамо. Очень хороший. Цитата
Agat Опубликовано 3 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 3 мая, 2013 В Бристоле. Не хочется ехать в Лондон. А из Бристоля, не смотря на цену в 1800 лететь минимум 17 часов с 2 пересадками во Львов...что тоже не вариант. Варшава и Катовице выглядят куда привлекательнее. Подивіться Раянейром до Бергамо на 11-е: 09:10 - 12:15, а далі Візейром до Львова о 14:30. Хоча, трохи малувато часу для перестраховки. Але то як кому. Або "пограйтеся" ще так само з датами через Венецію. Розгляньте варіант доїзду від Бергамо до Венеції (і навпаки) потягами. (Можливо, там й автобуси ходять - не знаю 100%.). - ось італійські залізниці. "Думаю", італійськими залізницями (чи автобусами) - буде приємніше, аніж польськими чи українськими. Та й не треба витрачати час на митницю. Спасибо большое, очень жаль что по датам не подходит маршрут через Бергамо. Очень хороший. Ну, якщо є час і бажання, то можна ще й пошукати з +1 пересадкою. Лоукостери Європою літають дай Боже. Цитата Ти щасливий і тебе переповнює вдячність до всього людства?! Не розгублюйся! Став лайк!
recognized Опубликовано 3 мая, 2013 Автор Жалоба Опубликовано 3 мая, 2013 Все же думаю лететь до Варшавы или Катовице, а потом ехать по земле в Львов. Посоветуйте где найти расписание автобусов. Не получается что-то через гугл. Поезда прямого, как я понимаю тоже нет. Цитата
Agat Опубликовано 3 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 3 мая, 2013 Все же думаю лететь до Варшавы или Катовице, а потом ехать по земле в Львов. Посоветуйте где найти расписание автобусов. Не получается что-то через гугл. Поезда прямого, как я понимаю тоже нет. Я ж Вам вже скидав: Ось, власне, розклад: <noindex>http://forum.chemodan.ua/index.php?showtop...%F0%F8%E0%E2%E0</noindex> (трохи старуватий, але без принципових змін). Там зображення прикріплено. Цитата Ти щасливий і тебе переповнює вдячність до всього людства?! Не розгублюйся! Став лайк!
recognized Опубликовано 3 мая, 2013 Автор Жалоба Опубликовано 3 мая, 2013 Все же думаю лететь до Варшавы или Катовице, а потом ехать по земле в Львов. Посоветуйте где найти расписание автобусов. Не получается что-то через гугл. Поезда прямого, как я понимаю тоже нет. Я ж Вам вже скидав: Там зображення прикріплено. Ох, прошу прощения, не увидел. Оно еще действительно? Как быть с билетами? Цитата
recognized Опубликовано 3 мая, 2013 Автор Жалоба Опубликовано 3 мая, 2013 Из Женув во Львов есть у кого информация как добраться? Там всего 157км...Намного лучше чем Катовице или Варшава. Но в интерете еще меньше информвции об этом городе и маршрутах из него. Цитата
Agat Опубликовано 3 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 3 мая, 2013 Все же думаю лететь до Варшавы или Катовице, а потом ехать по земле в Львов. Посоветуйте где найти расписание автобусов. Не получается что-то через гугл. Поезда прямого, как я понимаю тоже нет. Я ж Вам вже скидав: Там зображення прикріплено. Ох, прошу прощения, не увидел. Оно еще действительно? Как быть с билетами? Розклад кожного дня на таких маршрутах не змінюється. Здебільшого - так, дійсно. Принаймні, можете орієнтуватися на останні автобуси - вони точно є. Квитки, зазвичай - без проблем прямо на місці. (Так, дійсно, без проблем - прямо в касі). Бувають іноді випадки перед святами, що розбирають, але це дуже маленька ймовірність, особливо, як купите за кілька годин (якщо раніше приїдете). Жешув, як я також вже писав, - за великим рахунком те ж саме, що й з Кракова - місто просто знаходиться як на авто- так і на залізничному шляху (але тим це й гірше, бо прямо з Жешува навряд щось (регулярно) ходить - хіба що те, що проходить з Кракова, але це - нетипово так їхати). Можна потягом доїхати до Перемишля (година-півтори). Там - вже й автобуси є, але їх не так вже й багато. Хоча, якщо Вас влаштує, то можна саме з Перемишля маршруткою до кордону, піший перехід, і далі - маршруткою до Львова. Цей шлях - "як на любителя", але сполучення - дуже активне. (Тільки треба перейти кордон бажано до 18-19-ї години за Київським часом). Цитата Ти щасливий і тебе переповнює вдячність до всього людства?! Не розгублюйся! Став лайк!
recognized Опубликовано 6 мая, 2013 Автор Жалоба Опубликовано 6 мая, 2013 Всем большое спасибо за ответы! Я поеду через Варшаву. Как я понял купить билеты не составит труда в Варшаве, если только не праздник. Как насчет 9мая? Праздник это или нет? Может сразу купить в интеренете билеты, если это возможно...Посоветуйте. Цитата
Agat Опубликовано 6 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 6 мая, 2013 Всем большое спасибо за ответы! Я поеду через Варшаву. Как я понял купить билеты не составит труда в Варшаве, если только не праздник. Как насчет 9мая? Праздник это или нет? Может сразу купить в интеренете билеты, если это возможно...Посоветуйте. В Польщі про 9-е травня деякі люди (особливо, молодь) взагалі не знають! І в жодному разі це - не свято. Тому, думаю, з квитками не має бути проблем на місці. Цитата Ти щасливий і тебе переповнює вдячність до всього людства?! Не розгублюйся! Став лайк!