andriy120 Опубликовано 11 апреля, 2013 Жалоба Опубликовано 11 апреля, 2013 Шановні форумчани, Хочу запитати вашої поради: 6 травня я збираюся з подругою їхати з Варшави до Львову. Літак прилітає 6 травня о 17:00 в аеропорт Шопена. Потяг до Києва зі Львову відправляється о 7 ранку 7 травня Найбільша вірогідність для виконання цього приголомшливого плану можлива лише при купівлі автобусу на 20:00 з Варшави, на який, за словами посередників в Україні, квитків немає. А по телефону представники Стрийського вокзалу повідомили, що вони не продають квитків на рейс з Варшави в Україну. Також мені відомий той факт, що для посередників в Україні виділяється певна кількість квитків. Інша ж маса - продається лише в касах Варшави. Тому в мене питання: як можна все ж таки дістати ці квитки? Невже не існує можливості їх купівлі в інтернеті (на польських сайтах)? Чи можете порадити якийсь інший варіант як дістатись Львову? Наперед дякую! Цитата
alwombat Опубликовано 11 апреля, 2013 Жалоба Опубликовано 11 апреля, 2013 а кто перевозчик? и есть еще один вариант, не менее экстремальный - поездом Варшава - Львов, отправление из Варшавы 19:30 прибытие во Львов 06:03 а, нет - ДВА варианта! который я описал, это с пересадкой в Rzeszow в 0:04 а есть еще прямой Варшава - Львов, из Варшавы в 21:30 -Львов 06:45 Я прикрепил файл с подробностями: Warszawa_LWOW.pdf Цитата
Agat Опубликовано 11 апреля, 2013 Жалоба Опубликовано 11 апреля, 2013 а кто перевозчик? и есть еще один вариант, не менее экстремальный - поездом Варшава - Львов, отправление из Варшавы 19:30 прибытие во Львов 06:03 а, нет - ДВА варианта! который я описал, это с пересадкой в Rzeszow в 0:04 а есть еще прямой Варшава - Львов, из Варшавы в 21:30 - Львов 06:45 Дуже дивний потяг. Ніколи не знав, що таке можливе (навіть просто в залізничному сенсі). Найдивовижніше те, що він за розкладом дублює відповідний автобус, який саме о 21:30 відходить з Варшави Заходньої. Цитата Ти щасливий і тебе переповнює вдячність до всього людства?! Не розгублюйся! Став лайк!
Lweno4ek Опубликовано 11 апреля, 2013 Жалоба Опубликовано 11 апреля, 2013 Есть ещё один "экстремальный" вариант - автобусом до Жешова. Выезд 23-55, приезд в 5-30 утра. С Жешова до Львова добраться - раз плюнуть. А цена за комфортабеньный автобус поражает воображение - 16 злотых (6 мая). Цитата
alwombat Опубликовано 11 апреля, 2013 Жалоба Опубликовано 11 апреля, 2013 а кто перевозчик? и есть еще один вариант, не менее экстремальный - поездом Варшава - Львов, отправление из Варшавы 19:30 прибытие во Львов 06:03 а, нет - ДВА варианта! который я описал, это с пересадкой в Rzeszow в 0:04 а есть еще прямой Варшава - Львов, из Варшавы в 21:30 - Львов 06:45 На рахунок прямого потяга Варшава-Львів - то вперше чую, що таке взагалі може існувати. Можна дізнатися, звідки у Вас ця інформація? прошу прощения, написал "поезд" не поезд конечно - PKS Цитата
Agat Опубликовано 11 апреля, 2013 Жалоба Опубликовано 11 апреля, 2013 Шановні форумчани, Хочу запитати вашої поради: 6 травня я збираюся з подругою їхати з Варшави до Львову. Літак прилітає 6 травня о 17:00 в аеропорт Шопена. Потяг до Києва зі Львову відправляється о 7 ранку 7 травня Найбільша вірогідність для виконання цього приголомшливого плану можлива лише при купівлі автобусу на 20:00 з Варшави, на який, за словами посередників в Україні, квитків немає. А по телефону представники Стрийського вокзалу повідомили, що вони не продають квитків на рейс з Варшави в Україну. Також мені відомий той факт, що для посередників в Україні виділяється певна кількість квитків. Інша ж маса - продається лише в касах Варшави. Тому в мене питання: як можна все ж таки дістати ці квитки? Невже не існує можливості їх купівлі в інтернеті (на польських сайтах)? Чи можете порадити якийсь інший варіант як дістатись Львову? Наперед дякую! Та не хвилюйтеся так. З Варшави Заходньої ввечері йде декілька автобусів... Тим більше, це буде понеділок (6-е) і місця повинні бути без проблем. Для 100-відсоткової впевненості просто одразу зайдіть до каси і купіть завчасно. Із аеропорта Вам буде саме дуже зручно прямо потягом до Варшави Заходньої і приїхати - матимете ще кілька годин потім або до торговельних центрів неподалік зайти, або, навіть, до центру, при бажанні, мотнутися. Цитата Ти щасливий і тебе переповнює вдячність до всього людства?! Не розгублюйся! Став лайк!
alwombat Опубликовано 11 апреля, 2013 Жалоба Опубликовано 11 апреля, 2013 Дуже дивний потяг. Ніколи не знав, що таке можливе (навіть просто в залізничному сенсі). Найдивовижніше те, що він за розкладом дублює відповідний автобус, який саме о 21:30 відходить з Варшави Заходньої. каюсь, не досмотрел толком но вариант Цитата
Agat Опубликовано 11 апреля, 2013 Жалоба Опубликовано 11 апреля, 2013 Есть ещё один "экстремальный" вариант - автобусом до Жешова. Выезд 23-55, приезд в 5-30 утра. С Жешова до Львова добраться - раз плюнуть. А цена за комфортабеньный автобус поражает воображение - 16 злотых (6 мая). Ну так. Це тут - вічна тема. Те що бюджетний варіант - то факт. Але це, дійсно, швидше для студентів, бо коли зранку приїжджаєш - ще треба годину "кантуватися" на вокзалі, потім майже 2 години трястися в електричці (інтерсіті - пізніше), потім - маршутка, пішки, маршрутка... Цитата Ти щасливий і тебе переповнює вдячність до всього людства?! Не розгублюйся! Став лайк!
Lweno4ek Опубликовано 12 апреля, 2013 Жалоба Опубликовано 12 апреля, 2013 Есть ещё один "экстремальный" вариант - автобусом до Жешова. Выезд 23-55, приезд в 5-30 утра. С Жешова до Львова добраться - раз плюнуть. А цена за комфортабеньный автобус поражает воображение - 16 злотых (6 мая). Ну так. Це тут - вічна тема. Те що бюджетний варіант - то факт. Але це, дійсно, швидше для студентів, бо коли зранку приїжджаєш - ще треба годину "кантуватися" на вокзалі, потім майже 2 години трястися в електричці (інтерсіті - пізніше), потім - маршутка, пішки, маршрутка... Кстати я, похоже, плохо искал, но прямого автобуса Варшава-Львов не нашел((( Поэтому взял вышеупомянутый билет, правда за 6 зл. Даже если не поеду - обидно не будет. Цитата
Agat Опубликовано 12 апреля, 2013 Жалоба Опубликовано 12 апреля, 2013 Кстати я, похоже, плохо искал, но прямого автобуса Варшава-Львов не нашел((( Поэтому взял вышеупомянутый билет, правда за 6 зл. Тобто, як не знайшли? Цитата Ти щасливий і тебе переповнює вдячність до всього людства?! Не розгублюйся! Став лайк!
Lweno4ek Опубликовано 12 апреля, 2013 Жалоба Опубликовано 12 апреля, 2013 Кстати я, похоже, плохо искал, но прямого автобуса Варшава-Львов не нашел(((Поэтому взял вышеупомянутый билет, правда за 6 зл. Тобто, як не знайшли? Искал на bus.com.ua Цитата
andriy120 Опубликовано 12 апреля, 2013 Автор Жалоба Опубликовано 12 апреля, 2013 а кто перевозчик? и есть еще один вариант, не менее экстремальный - поездом Варшава - Львов, отправление из Варшавы 19:30 прибытие во Львов 06:03 а, нет - ДВА варианта! который я описал, это с пересадкой в Rzeszow в 0:04 а есть еще прямой Варшава - Львов, из Варшавы в 21:30 -Львов 06:45 Я прикрепил файл с подробностями: Warszawa_LWOW.pdf Добрый день! Во-первых, спасибо всем за информацию! Очень полезно, нашел новые варианты. Но в то же время есть и новые вопросы. Сейчас попытаюсь их озвучить.. Итак, в файлике, который бросил уважаемый alwombat, есть два реальных варианта: пересадка в Ржешуве и прямой автобус во Львов. Первый вариант достаточно дорогой - судите сами: автобус до Ржешува 60 злотых + поезд во Львов 181 зл = 241 злотых (рис.1 и рис.2) Второй вариант намного более выгодный - 90 злотых и переезд через границу в Раве. Как на меня, он просто отличный! Но! На сайте есть несоответствие времени отправки и прыбития (рис.3-5)!!! Я так понимаю, что это вызвано разными часовыми поясами наших стран. Но для меня этот час очень важный, поскольку поезд со Львова на Киев отправляется ровно в 07:00 утра. Кто то может подсказать, что здесь по польскому времени, а что нет? Также имею предложение рассмотреть вариант Варшава - Люблин (polskibus - рис.6), но с Люблина нету сообщения со Львовом, только через тот самый Ржешув.. И еще хочу попросить, если есть у кого то данные, - напишите, пожалуйста, расписание маршуток со Львова до Шегині и в обратном направлении - с Шегині до Львова. И с польской стороны тоже (до Перемышля и с Перемышля) Если я получу эту информацию, то буду премного благодарен!!! Поскольку нужно понимать, успею ли я на поезд со Львова в 07:00, на который на данный момент, осталось 193 билета.. Вот такая ситуация, ребята))) Цитата
Lweno4ek Опубликовано 12 апреля, 2013 Жалоба Опубликовано 12 апреля, 2013 Также имею предложение рассмотреть вариант Варшава - Люблин (polskibus - рис.6), но с Люблина нету сообщения со Львовом, только через тот самый Ржешув.. И еще хочу попросить, если есть у кого то данные, - напишите, пожалуйста, расписание маршуток со Львова до Шегині и в обратном направлении - с Шегині до Львова. И с польской стороны тоже (до Перемышля и с Перемышля) Если я получу эту информацию, то буду премного благодарен!!! Поскольку нужно понимать, успею ли я на поезд со Львова в 07:00, на который на данный момент, осталось 193 билета.. Вот такая ситуация, ребята))) За Ржешув - на первый раз ругаю. Правильно Жешув!!! И зачем вам Люблин, если польскибус в Жешув едет? Расписания маршруток Пшемышль-Шегини нет. Водилы там ещё те уроды, но едут обычно через 10-15 мин после приезда каждого поезда в Пшемышль. С Мостыськи - каждые 20-30 минут. Автобус Варшава-Львов имхо - приезд по польскому времени. И ни когда не известно, сколько на границе стоит. Добавьте ещё доезд с автовокзала на жд. Это не близко. Поездом приезжать за 15 мин до отправления следующего - вы товарищ смелый. Польские поезда знамениты тем, что они всегда опаздывают. Думаю успеть на 7 утра на поезд нереально. Цитата
Agat Опубликовано 12 апреля, 2013 Жалоба Опубликовано 12 апреля, 2013 а кто перевозчик? и есть еще один вариант, не менее экстремальный - поездом Варшава - Львов, отправление из Варшавы 19:30 прибытие во Львов 06:03 а, нет - ДВА варианта! который я описал, это с пересадкой в Rzeszow в 0:04 а есть еще прямой Варшава - Львов, из Варшавы в 21:30 -Львов 06:45 Я прикрепил файл с подробностями: Warszawa_LWOW.pdf Добрый день! Во-первых, спасибо всем за информацию! Очень полезно, нашел новые варианты. Но в то же время есть и новые вопросы. Сейчас попытаюсь их озвучить.. Итак, в файлике, который бросил уважаемый alwombat, есть два реальных варианта: пересадка в Ржешуве и прямой автобус во Львов. Первый вариант достаточно дорогой - судите сами: автобус до Ржешува 60 злотых + поезд во Львов 181 зл = 241 злотых (рис.1 и рис.2) Второй вариант намного более выгодный - 90 злотых и переезд через границу в Раве. Как на меня, он просто отличный! Но! На сайте есть несоответствие времени отправки и прыбития (рис.3-5)!!! Я так понимаю, что это вызвано разными часовыми поясами наших стран. Но для меня этот час очень важный, поскольку поезд со Львова на Киев отправляется ровно в 07:00 утра. Кто то может подсказать, что здесь по польскому времени, а что нет? Также имею предложение рассмотреть вариант Варшава - Люблин (polskibus - рис.6), но с Люблина нету сообщения со Львовом, только через тот самый Ржешув.. И еще хочу попросить, если есть у кого то данные, - напишите, пожалуйста, расписание маршуток со Львова до Шегині и в обратном направлении - с Шегині до Львова. И с польской стороны тоже (до Перемышля и с Перемышля) Если я получу эту информацию, то буду премного благодарен!!! Поскольку нужно понимать, успею ли я на поезд со Львова в 07:00, на который на данный момент, осталось 193 билета.. Вот такая ситуация, ребята))) Відповідаю. Детально. На ті всі скріншоти, що Ви виставили, можете особливо не звертати уваги (або тому, що деякі українські автобуси не згадуються в польському розкладі, плюс, їх іноді відміняють (знаю, були випадки з Любліном)). Окрім Польськібуса. Для загальної інформації, щоб підсумувати. Варшава-Жешув-Львів - це найбюджетніший варіант: Польськібусом до Жешува - це до 15-40 зл. (дешевше-дорожче в залежності від термінів бронювання, дня тижня і часу доби) + 10-15 злотих потягом до Перемишля + 2 зл. маршрутка до кордону + 25 гривень маршрутка до Львова. Якщо нічний автобус до Жешува, то він прибуває десь о 5-й ранку. О 6-й - потяг, потяги (Жешув-Перемишль) ходять що години (+/-). Маршрутки Перемишль-кордон - кожні 30-60 хвилин (по-наповненню + є міський автобус приблизно щогодини). Маршрутки Шегині(кордон)-Львів - так само. ------ Варшава-Люблін - також варіант. Але, на скільки володію останніми даними, то останній автобус в напрямку Львову йде десь о 4-й годині вечора (так. пізніше немає НІЧОГО!) Хіба що на літо щось додасться. Але ціна в такому випадку - нормальна: 15 зл. польськібусом + 40 (було) злотих до Львова. ------- З Варшави останній автобус на Львів відходить о 21:30, на скільки мені відомо. В вашому ж конкретному випадку (коли треба бути о 7-й ранку у Львові), то, теоретично, навіть ним можна запізнитися: ймовірність дуже маленька, але якщо буде дуже велика черга на кордоні (або "просто так"), то до Львова можна й приїхати о 8-й (але, знову, ймовірність - дуже маленька із запізненням). Раніше 21:30 ввечері йде кілька інших автобусів (деякі з них, правда, не заїжджають до самого Львова, а "вивантажуються" на Галицькому перехресті - там вже можна якось дістатися центру самому). Але, звісно, це буде коштувати 90 злотих (+ доїхати до зал. вкзалу вночі). -------- Весь час поданий як місцевий. Цитата Ти щасливий і тебе переповнює вдячність до всього людства?! Не розгублюйся! Став лайк!
Agat Опубликовано 12 апреля, 2013 Жалоба Опубликовано 12 апреля, 2013 Автобус Варшава-Львов имхо - приезд по польскому времени. И ни когда не известно, сколько на границе стоит. Добавьте ещё доезд с автовокзала на жд. Это не близко. Поездом приезжать за 15 мин до отправления следующего - вы товарищ смелый. Польские поезда знамениты тем, что они всегда опаздывают. Думаю успеть на 7 утра на поезд нереально. Всі прямі автобуси Варшава-Львів заїжджають одразу на Зал. вокзал, а далі вже - до автовокзалу на Стриській. Автобусом в 21:30 на 7-мигодинний потяг встигнути цілком реально (але ж, знову, форс-мажори, дуже рідко - можливі). Цитата Ти щасливий і тебе переповнює вдячність до всього людства?! Не розгублюйся! Став лайк!
Agat Опубликовано 12 апреля, 2013 Жалоба Опубликовано 12 апреля, 2013 Кстати я, похоже, плохо искал, но прямого автобуса Варшава-Львов не нашел(((Поэтому взял вышеупомянутый билет, правда за 6 зл. Тобто, як не знайшли? Искал на bus.com.ua Бус.ком.юа сайт інформативний (хоча і страшенно жахливий за виглядом ), але він більше - з локальними маршрутами працює. Цитата Ти щасливий і тебе переповнює вдячність до всього людства?! Не розгублюйся! Став лайк!
andriy120 Опубликовано 12 апреля, 2013 Автор Жалоба Опубликовано 12 апреля, 2013 Автобус Варшава-Львов имхо - приезд по польскому времени. И ни когда не известно, сколько на границе стоит. Добавьте ещё доезд с автовокзала на жд. Это не близко. Поездом приезжать за 15 мин до отправления следующего - вы товарищ смелый. Польские поезда знамениты тем, что они всегда опаздывают. Думаю успеть на 7 утра на поезд нереально. Всі прямі автобуси Варшава-Львів заїжджають одразу на Зал. вокзал, а далі вже - до автовокзалу на Стриській. Автобусом в 21:30 на 7-мигодинний потяг встигнути цілком реально (але ж, знову, форс-мажори, дуже рідко - можливі). Дякую всім за інформацію! Хочу відразу вибачитись за Жешув - не часто використовую в своєму лексиконі, тому і не знав, як правильно.. Стосовно автобусів - самий кращий варіант: пересадок не буде, сіли в Варшаві - вийшли у Львові (не враховуючи виходу на кордоні) Але ми говоримо про автобуси перевізника Polonus, згідно сайту якого є рейси о 18:30 і 21:30. Проте, чомусь ніхто не згадує про рейс в 20:00 - чому? Його відмінили? Чи просто забули)) Також маю запитання: скільки приблизно займе часу поїздка від Варшава-Шопен до автовокзалу Варшава-Заходня? Якщо я встигну на рейс о 18:30 (нагадаю, літак прибуває о 17:00), то всі можливі ризики із затримкою в дорозі відразу зникнуть, адже в такому випадку до 07:00 дістатись до Львову не складно)) Цитата
Agat Опубликовано 12 апреля, 2013 Жалоба Опубликовано 12 апреля, 2013 Дякую всім за інформацію! Хочу відразу вибачитись за Жешув - не часто використовую в своєму лексиконі, тому і не знав, як правильно.. Стосовно автобусів - самий кращий варіант: пересадок не буде, сіли в Варшаві - вийшли у Львові (не враховуючи виходу на кордоні) Але ми говоримо про автобуси перевізника Polonus, згідно сайту якого є рейси о 18:30 і 21:30. Проте, чомусь ніхто не згадує про рейс в 20:00 - чому? Його відмінили? Чи просто забули)) Також маю запитання: скільки приблизно займе часу поїздка від Варшава-Шопен до автовокзалу Варшава-Заходня? Якщо я встигну на рейс о 18:30 (нагадаю, літак прибуває о 17:00), то всі можливі ризики із затримкою в дорозі відразу зникнуть, адже в такому випадку до 07:00 дістатись до Львову не складно)) Про автобуси - то Варшава-Львів ходять не тільки Полонуси (50 на 50 з українським АТП). Варшава-Шопен - Варшава-Заходня - краще їхати потягом. Хоч автобуси ходять більше регулярно, але це буде довше і з пересадками. Потяг їде 15 хвилин. Конкретний їх розклад подивіться тут: <noindex>http://jakdojade.pl/</noindex> Цитата Ти щасливий і тебе переповнює вдячність до всього людства?! Не розгублюйся! Став лайк!
andriy120 Опубликовано 12 апреля, 2013 Автор Жалоба Опубликовано 12 апреля, 2013 Так, дійсно! Там всього 7 км відстані і 15-20 хв електричкою.. Тоді дуже навіть реально потрапити навіть на рейс о 18:30=) Тоді останнє прохання: яка ваша думка, шановні учасники форуму, варто просити когось, щоб купили ці квитки в касі зарані (адже в інтернеті вони, як я зрозумів, не продаються), чи можна сподіватись на те, що я зможу їх придбати сам уже безпосередньо на місці? Цитата
Agat Опубликовано 12 апреля, 2013 Жалоба Опубликовано 12 апреля, 2013 Так, дійсно! Там всього 7 км відстані і 15-20 хв електричкою.. Тоді дуже навіть реально потрапити навіть на рейс о 18:30=) Тоді останнє прохання: яка ваша думка, шановні учасники форуму, варто просити когось, щоб купили ці квитки в касі зарані (адже в інтернеті вони, як я зрозумів, не продаються), чи можна сподіватись на те, що я зможу їх придбати сам уже безпосередньо на місці? Проблем з такого роду квитками майже ніколи не буває, хіба що перед святами і в п'ятницю, а так - автобуси не до кінця наповнені, навіть, ходять. Цитата Ти щасливий і тебе переповнює вдячність до всього людства?! Не розгублюйся! Став лайк!
andriy120 Опубликовано 12 апреля, 2013 Автор Жалоба Опубликовано 12 апреля, 2013 Так, дійсно! Там всього 7 км відстані і 15-20 хв електричкою.. Тоді дуже навіть реально потрапити навіть на рейс о 18:30=) Тоді останнє прохання: яка ваша думка, шановні учасники форуму, варто просити когось, щоб купили ці квитки в касі зарані (адже в інтернеті вони, як я зрозумів, не продаються), чи можна сподіватись на те, що я зможу їх придбати сам уже безпосередньо на місці? Проблем з такого роду квитками майже ніколи не буває, хіба що перед святами і в п'ятницю, а так - автобуси не до кінця наповнені, навіть, ходять. Просто проблема в тому, що в попередні 2 дні (4 і 5 травня) дані рейси відмінені... Тому в мене є опасіння, що саме 6 травня буде достатньо бажаючих=) Цитата
Agat Опубликовано 12 апреля, 2013 Жалоба Опубликовано 12 апреля, 2013 Так, дійсно! Там всього 7 км відстані і 15-20 хв електричкою.. Тоді дуже навіть реально потрапити навіть на рейс о 18:30=) Тоді останнє прохання: яка ваша думка, шановні учасники форуму, варто просити когось, щоб купили ці квитки в касі зарані (адже в інтернеті вони, як я зрозумів, не продаються), чи можна сподіватись на те, що я зможу їх придбати сам уже безпосередньо на місці? Проблем з такого роду квитками майже ніколи не буває, хіба що перед святами і в п'ятницю, а так - автобуси не до кінця наповнені, навіть, ходять. Просто проблема в тому, що в попередні 2 дні (4 і 5 травня) дані рейси відмінені... Тому в мене є опасіння, що саме 6 травня буде достатньо бажаючих=) ... або навпаки. Бо, на приклад, на Різдво так само деякими днями відмінили автобуси, але далі проблем також не було, бо всі хто хотів поїхати додому святкувати - вже й так поїхав. Тому б я так не хвилювався. Якщо, теоретично, навіть таке й станеться, то там ще будуть інші автобуси. Цитата Ти щасливий і тебе переповнює вдячність до всього людства?! Не розгублюйся! Став лайк!
1985god Опубликовано 20 апреля, 2013 Жалоба Опубликовано 20 апреля, 2013 что бы не плодить темы вопрос наоборот из Львова во Вроцлав ? самый дешевый вариант ? нашёл infobus точка ua 380 грн автобусный билет Львов-Вроцлав кто пользовался в Украине услугами этой фирмы Цитата
Agat Опубликовано 20 апреля, 2013 Жалоба Опубликовано 20 апреля, 2013 что бы не плодить темы вопрос наоборот из Львова во Вроцлав ? самый дешевый вариант ? нашёл infobus точка ua 380 грн автобусный билет Львов-Вроцлав кто пользовался в Украине услугами этой фирмы Прямий автобус, вочевидь, дешевшим коштувати й не буде... Інший варіант - або "перекидними" і значно дешевше, або потягом... але ціна значно відрізнятися не буде. Цитата Ти щасливий і тебе переповнює вдячність до всього людства?! Не розгублюйся! Став лайк!
Гость xama4a4a Опубликовано 25 сентября, 2013 Жалоба Опубликовано 25 сентября, 2013 Здравствуйте. Подскажите где или на каком сайте можно посмотреть расписание автобусов Львов-Пшемысль и обратно? Очень нужно. Спасибо Цитата