огневой Опубликовано 25 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 25 марта, 2013 Добрый день!Нужна консультация!Имея документы прадеда о репрессии 1937года(расстреляли за помощь ксендзу в побеге),где указано что прадед поляк,и имея прабабушки с костельной книги только выписку(национальность не указывается),хотя тоже была полькой.Ихние дети,после переписи населения в 50х и репрессиях поменяли в доках нац. на укр!Хочу подать на Карту Поляка,зная уже язык и традиции.ПОСОВЕТУЙТЕ ПЛИЗ--1.Как восстановить национальность моего деда 2.как доказывается родство в СУДЕ? 3.как доказать Польские корни прабабушки? 4.Если шансы получить Польскую Карту? Заранее СПАСИБО! Цитата
Agat Опубликовано 25 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 25 марта, 2013 Добрый день!Нужна консультация!Имея документы прадеда о репрессии 1937года(расстреляли за помощь ксендзу в побеге),где указано что прадед поляк,и имея прабабушки с костельной книги только выписку(национальность не указывается),хотя тоже была полькой.Ихние дети,после переписи населения в 50х и репрессиях поменяли в доках нац. на укр!Хочу подать на Карту Поляка,зная уже язык и традиции.ПОСОВЕТУЙТЕ ПЛИЗ--1.Как восстановить национальность моего деда 2.как доказывается родство в СУДЕ? 3.как доказать Польские корни прабабушки? 4.Если шансы получить Польскую Карту? Заранее СПАСИБО! Або це Ви, або хтось інший нещодавно тут вже писали про подібну ситуацію. І відповідь навіть була, що з документами, які маєте - просто зверніться до консула. (Особливо як у консула - гарний настрій), то цього може вистачити, якщо все інше (мова і знання культури) буде добре. Доказати корні... ну а ось Ви як це уявляєте? На якій підставі наш суд повинен їй "призначити" польське громадянство? "Польська Карта"? Немає такої карти. Є або Карта Поляка, або карти побиту... Цитата Ти щасливий і тебе переповнює вдячність до всього людства?! Не розгублюйся! Став лайк!
sagee Опубликовано 25 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 25 марта, 2013 Добрый день!Нужна консультация!Имея документы прадеда о репрессии 1937года(расстреляли за помощь ксендзу в побеге),где указано что прадед поляк,и имея прабабушки с костельной книги только выписку(национальность не указывается),хотя тоже была полькой.Ихние дети,после переписи населения в 50х и репрессиях поменяли в доках нац. на укр!Хочу подать на Карту Поляка,зная уже язык и традиции.ПОСОВЕТУЙТЕ ПЛИЗ--1.Как восстановить национальность моего деда 2.как доказывается родство в СУДЕ? 3.как доказать Польские корни прабабушки? 4.Если шансы получить Польскую Карту? Заранее СПАСИБО! Або це Ви, або хтось інший нещодавно тут вже писали про подібну ситуацію. І відповідь навіть була, що з документами, які маєте - просто зверніться до консула. (Особливо як у консула - гарний настрій), то цього може вистачити, якщо все інше (мова і знання культури) буде добре. Доказати корні... ну а ось Ви як це уявляєте? На якій підставі наш суд повинен їй "призначити" польське громадянство? "Польська Карта"? Немає такої карти. Є або Карта Поляка, або карти побиту... Через суд доказують польське походження, але це мабудь в Польщі потрібно звернутися. Мені теж цікаво, хтось проходив подібне? Цитата
Agat Опубликовано 25 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 25 марта, 2013 Добрый день!Нужна консультация!Имея документы прадеда о репрессии 1937года(расстреляли за помощь ксендзу в побеге),где указано что прадед поляк,и имея прабабушки с костельной книги только выписку(национальность не указывается),хотя тоже была полькой.Ихние дети,после переписи населения в 50х и репрессиях поменяли в доках нац. на укр!Хочу подать на Карту Поляка,зная уже язык и традиции.ПОСОВЕТУЙТЕ ПЛИЗ--1.Как восстановить национальность моего деда 2.как доказывается родство в СУДЕ? 3.как доказать Польские корни прабабушки? 4.Если шансы получить Польскую Карту? Заранее СПАСИБО! Або це Ви, або хтось інший нещодавно тут вже писали про подібну ситуацію. І відповідь навіть була, що з документами, які маєте - просто зверніться до консула. (Особливо як у консула - гарний настрій), то цього може вистачити, якщо все інше (мова і знання культури) буде добре. Доказати корні... ну а ось Ви як це уявляєте? На якій підставі наш суд повинен їй "призначити" польське громадянство? "Польська Карта"? Немає такої карти. Є або Карта Поляка, або карти побиту... Через суд доказують польське походження, але це мабудь в Польщі потрібно звернутися. Мені теж цікаво, хтось проходив подібне? Не знаю. Той випадок я саме читав про укрнаїнські суди. Цитата Ти щасливий і тебе переповнює вдячність до всього людства?! Не розгублюйся! Став лайк!
огневой Опубликовано 26 марта, 2013 Автор Жалоба Опубликовано 26 марта, 2013 Добрый день!Нужна консультация!Имея документы прадеда о репрессии 1937года(расстреляли за помощь ксендзу в побеге),где указано что прадед поляк,и имея прабабушки с костельной книги только выписку(национальность не указывается),хотя тоже была полькой.Ихние дети,после переписи населения в 50х и репрессиях поменяли в доках нац. на укр!Хочу подать на Карту Поляка,зная уже язык и традиции.ПОСОВЕТУЙТЕ ПЛИЗ--1.Как восстановить национальность моего деда 2.как доказывается родство в СУДЕ? 3.как доказать Польские корни прабабушки? 4.Если шансы получить Польскую Карту? Заранее СПАСИБО! Або це Ви, або хтось інший нещодавно тут вже писали про подібну ситуацію. І відповідь навіть була, що з документами, які маєте - просто зверніться до консула. (Особливо як у консула - гарний настрій), то цього може вистачити, якщо все інше (мова і знання культури) буде добре. Доказати корні... ну а ось Ви як це уявляєте? На якій підставі наш суд повинен їй "призначити" польське громадянство? "Польська Карта"? Немає такої карти. Є або Карта Поляка, або карти побиту... Спасибо,поправили. Цитата
sagee Опубликовано 7 апреля, 2013 Жалоба Опубликовано 7 апреля, 2013 Добрый день!Нужна консультация!Имея документы прадеда о репрессии 1937года(расстреляли за помощь ксендзу в побеге),где указано что прадед поляк,и имея прабабушки с костельной книги только выписку(национальность не указывается),хотя тоже была полькой.Ихние дети,после переписи населения в 50х и репрессиях поменяли в доках нац. на укр!Хочу подать на Карту Поляка,зная уже язык и традиции.ПОСОВЕТУЙТЕ ПЛИЗ--1.Как восстановить национальность моего деда 2.как доказывается родство в СУДЕ? 3.как доказать Польские корни прабабушки? 4.Если шансы получить Польскую Карту? Заранее СПАСИБО! Або це Ви, або хтось інший нещодавно тут вже писали про подібну ситуацію. І відповідь навіть була, що з документами, які маєте - просто зверніться до консула. (Особливо як у консула - гарний настрій), то цього може вистачити, якщо все інше (мова і знання культури) буде добре. Доказати корні... ну а ось Ви як це уявляєте? На якій підставі наш суд повинен їй "призначити" польське громадянство? "Польська Карта"? Немає такої карти. Є або Карта Поляка, або карти побиту... Через суд доказують польське походження, але це мабудь в Польщі потрібно звернутися. Мені теж цікаво, хтось проходив подібне? Не знаю. Той випадок я саме читав про укрнаїнські суди. Чи таке рішення укр. суду буде дійсне під час подачі документів в Польщі скажімо, а може попробувати дати запит в архіви в тому числі і у Варшавський. Цитата
Agat Опубликовано 7 апреля, 2013 Жалоба Опубликовано 7 апреля, 2013 Добрый день!Нужна консультация!Имея документы прадеда о репрессии 1937года(расстреляли за помощь ксендзу в побеге),где указано что прадед поляк,и имея прабабушки с костельной книги только выписку(национальность не указывается),хотя тоже была полькой.Ихние дети,после переписи населения в 50х и репрессиях поменяли в доках нац. на укр!Хочу подать на Карту Поляка,зная уже язык и традиции.ПОСОВЕТУЙТЕ ПЛИЗ--1.Как восстановить национальность моего деда 2.как доказывается родство в СУДЕ? 3.как доказать Польские корни прабабушки? 4.Если шансы получить Польскую Карту? Заранее СПАСИБО! Або це Ви, або хтось інший нещодавно тут вже писали про подібну ситуацію. І відповідь навіть була, що з документами, які маєте - просто зверніться до консула. (Особливо як у консула - гарний настрій), то цього може вистачити, якщо все інше (мова і знання культури) буде добре. Доказати корні... ну а ось Ви як це уявляєте? На якій підставі наш суд повинен їй "призначити" польське громадянство? "Польська Карта"? Немає такої карти. Є або Карта Поляка, або карти побиту... Через суд доказують польське походження, але це мабудь в Польщі потрібно звернутися. Мені теж цікаво, хтось проходив подібне? Не знаю. Той випадок я саме читав про укрнаїнські суди. Чи таке рішення укр. суду буде дійсне під час подачі документів в Польщі скажімо, а може попробувати дати запит в архіви в тому числі і у Варшавський. В якій Польщі? Читайте уважніше. Там же вгорі вже було написано, що для ПМЖ за корінням треба щоб були первинні документи! Тому - хіба що для Карти Поляка в Україні подаватися. Цитата Ти щасливий і тебе переповнює вдячність до всього людства?! Не розгублюйся! Став лайк!
sagee Опубликовано 7 апреля, 2013 Жалоба Опубликовано 7 апреля, 2013 Добрый день!Нужна консультация!Имея документы прадеда о репрессии 1937года(расстреляли за помощь ксендзу в побеге),где указано что прадед поляк,и имея прабабушки с костельной книги только выписку(национальность не указывается),хотя тоже была полькой.Ихние дети,после переписи населения в 50х и репрессиях поменяли в доках нац. на укр!Хочу подать на Карту Поляка,зная уже язык и традиции.ПОСОВЕТУЙТЕ ПЛИЗ--1.Как восстановить национальность моего деда 2.как доказывается родство в СУДЕ? 3.как доказать Польские корни прабабушки? 4.Если шансы получить Польскую Карту? Заранее СПАСИБО! Або це Ви, або хтось інший нещодавно тут вже писали про подібну ситуацію. І відповідь навіть була, що з документами, які маєте - просто зверніться до консула. (Особливо як у консула - гарний настрій), то цього може вистачити, якщо все інше (мова і знання культури) буде добре. Доказати корні... ну а ось Ви як це уявляєте? На якій підставі наш суд повинен їй "призначити" польське громадянство? "Польська Карта"? Немає такої карти. Є або Карта Поляка, або карти побиту... Через суд доказують польське походження, але це мабудь в Польщі потрібно звернутися. Мені теж цікаво, хтось проходив подібне? Не знаю. Той випадок я саме читав про укрнаїнські суди. Чи таке рішення укр. суду буде дійсне під час подачі документів в Польщі скажімо, а може попробувати дати запит в архіви в тому числі і у Варшавський. В якій Польщі? Читайте уважніше. Там же вгорі вже було написано, що для ПМЖ за корінням треба щоб були первинні документи! Тому - хіба що для Карти Поляка в Україні подаватися. Щоб на ПМЖ або громадянство подавати з картою поляка по польських коріннях, то так само потрібно первинні документи принести для підтвердження. Бо карта поляка на Україні вам не пригодиться, тому ви вирішуєте це питання щоб переїхати в Польщу, я так думаю. Варшава була столицею під час війни, тому і є можливість, що дані збереглися. Цитата
Agat Опубликовано 7 апреля, 2013 Жалоба Опубликовано 7 апреля, 2013 Щоб на ПМЖ або громадянство подавати з картою поляка по польських коріннях, то так само потрібно первинні документи принести для підтвердження. Бо карта поляка на Україні вам не пригодиться, тому ви вирішуєте це питання щоб переїхати в Польщу, я так думаю. Варшава була столицею під час війни, тому і є можливість, що дані збереглися. Ви не дуже володієте питанням. З Картою Поляка ні на які ПМЖ ніхто не подається. Немає такої "опції". (Так само і з ВНЖ). За походженням можна подаватися, але треба щоб були первинні документи, що підтверджують польські коріння. В той час, як на Карту Поляка - менші вимоги до них. Цитата Ти щасливий і тебе переповнює вдячність до всього людства?! Не розгублюйся! Став лайк!
Гость квіточка Опубликовано 19 июля, 2013 Жалоба Опубликовано 19 июля, 2013 Через суд доказують польське походження, але це мабудь в Польщі потрібно звернутися. Мені теж цікаво, хтось проходив подібне? знаю такі випадки у мене знайомий через суд відновлював документи Цитата
Гость Магнатка Опубликовано 19 июля, 2013 Жалоба Опубликовано 19 июля, 2013 Нужна помощь в оформлении Карты поляка. Консульский отдел посольства Польши в Харькове. Нужен человек, готовый помочь. Цитата