Agat Опубликовано 8 января, 2013 Жалоба Опубликовано 8 января, 2013 Не обижайтесь на Agat, у него характер такой Я никоим образом не обижаюсь, просто меня видимо неправильно поняли. О Польше и ее городах знаю крайне мало. Можно сказать методом тыка выбрали Вроцлав и Варшаву. Конечно, уверен, что есть еще много интересных городов. Но увы 4 дня... Это крайне мало. А если расширите мой кругозор о Варшаве буду только признателен Я, взагалі, не розумію, на що б там можна було б навіть почати ображатися. (Хоча, цей висновок - "придумано" паном Кірчевським, при чому, через його особисту призму світогляду. (Це якщо не починати про доданий наприкінці мого речення смайл)). Ось, людина, все вірно зрозуміла. Моє слово "зневажливо" - це, з російської, "пренебрежительно". Можливо, це через трохи інший відтінок цього слова в укр. мові, але іншого більш близького перекладу я не знайшов. А щодо "пренебрежительно". Ну, це - факт. Причини, з яких Ви б до Варшави поїхали, Ви перерахували Центр Коперніка. Але цей центр - це просто мінімальна річ, заради якої туди варто було б з'їздити. Для мене це все одно що вибирати між Києвом і Хотином (не в образу жителям Хотина, але ж тут кожний погодиться). Поляки поважають свою історію, а Варшава - це ж давня столиця. Незважаючи на те, що центр під час Другої світової повністю розбомбили, Польща майже повністю відновила історичний центр столиці. (Не просто так його додано до списку спадщини ЮНЕСКО). Окрім цього, в Варшаві величезна кількість музеїв. Чудові величезні парки. Ті ж "Лазенкі" (хоч, зима - не найкращий час для їх відвідин, звісно). І багато чого іншого... Цитата Ти щасливий і тебе переповнює вдячність до всього людства?! Не розгублюйся! Став лайк!