Гость badyns Опубликовано 28 ноября, 2012 Жалоба Опубликовано 28 ноября, 2012 Доброго дня чи вечора, відразу прошу вибачення за створення нової теми, думаю вона тут обговорювалася раніше. Ситуація така: Знаходжуся на території Австралії по 416 візі, знаю що можу повернути податки та пенсійні гроші, але не знаю саму процедуру. Про пенсійні вичитав що заповнюю анкету онлайн будучи в дома, але як вони перерахують гроші? Чеком? Ну а що робити з тим чеком, в який банк звертатися? про налог знаю що повертають раз в рік, здається в липні повинен заповнювати анкету, але я в травні повинен покинути країну.Як їх повернути? Чи можливо в Україні є фірми які цим займаютья? Цитата
Alex Опубликовано 6 декабря, 2012 Жалоба Опубликовано 6 декабря, 2012 ]]>http://utiaconsult.com/servicess/vozvrat-n...-05-17-13-04-17]]> Цитата Эмиграция в Австралию
somich Опубликовано 7 декабря, 2012 Жалоба Опубликовано 7 декабря, 2012 Чеком? Ну а що робити з тим чеком, в який банк звертатися? Мне вернули чеком. Всем возвратом занимался работодатель, а если через контору австралийскую, то они берут 10% от сумы возврата. В любом банке Украины можно обналичить.Я например в авале забрал кешем. Дело по обналичке тянулось 10 бизнес дней. Цитата Где лучше - здесь или там, - зависит от того, где задан вопрос.
Литейщик пластмасс Опубликовано 9 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 9 марта, 2013 Доброго дня чи вечора, відразу прошу вибачення за створення нової теми, думаю вона тут обговорювалася раніше. Ситуація така: Знаходжуся на території Австралії по 416 візі, знаю що можу повернути податки та пенсійні гроші, але не знаю саму процедуру. Про пенсійні вичитав що заповнюю анкету онлайн будучи в дома, але як вони перерахують гроші? Чеком? Ну а що робити з тим чеком, в який банк звертатися? про налог знаю що повертають раз в рік, здається в липні повинен заповнювати анкету, але я в травні повинен покинути країну.Як їх повернути? Чи можливо в Україні є фірми які цим займаютья? Есть он лайн страница, все официально, Заходишь, заполняешь форму и пошло поехало. Только надо при этом еще закрывать свою визу сюда. Вообщем можно как самому сделать, как и через агента. Сам тут еще не занимался этим, предстоит в будущем. Думаю все возможно, вопрос только во времени. Сколько это займет и когда это делать, до выезда отсюда или после. Цитата На этом месте могла бы быть ваша реклама=)