Юрій Опубликовано 20 ноября, 2012 Жалоба Опубликовано 20 ноября, 2012 Доброго дня усім.В липні проходив співбесіду у Варшаві на карту сталого побуту,пройшов успішно.Мені повідомили,що через 2-3 тижні отримаю карту.Приблизно через місяць приходить повідомлення з польської граничної служби про якусь формальність...перевірку,через 2 місяці знову теж саме...Точної інформації нігде не можу отримати.Хто стикався з такою проблемою?Дякую. Цитата
Lenochk@ Опубликовано 21 ноября, 2012 Жалоба Опубликовано 21 ноября, 2012 Доброго дня усім.В липні проходив співбесіду у Варшаві на карту сталого побуту,пройшов успішно.Мені повідомили,що через 2-3 тижні отримаю карту.Приблизно через місяць приходить повідомлення з польської граничної служби про якусь формальність...перевірку,через 2 місяці знову теж саме...Точної інформації нігде не можу отримати.Хто стикався з такою проблемою?Дякую. А Ви зверталися в ужонд воєвудський до свого інспектора, який займається Вашою справою? Що вони на все це кажуть? Цитата
Юрій Опубликовано 21 ноября, 2012 Автор Жалоба Опубликовано 21 ноября, 2012 Так я показував їй ці листи.Вона зверталася до граничної служби за поясненнями,але вони не можуть надати ніякої інформації.Залишається чекати... Цитата
sagee Опубликовано 7 января, 2013 Жалоба Опубликовано 7 января, 2013 Так я показував їй ці листи.Вона зверталася до граничної служби за поясненнями,але вони не можуть надати ніякої інформації.Залишається чекати... Ви зверталися по карту сталого побиту чи карту резидента? Отримали без перешкоди? Цитата
Юрій Опубликовано 11 января, 2013 Автор Жалоба Опубликовано 11 января, 2013 Так я показував їй ці листи.Вона зверталася до граничної служби за поясненнями,але вони не можуть надати ніякої інформації.Залишається чекати... Ви зверталися по карту сталого побиту чи карту резидента? Отримали без перешкоди? По карту сталого побиту.Ні ще не отримав.. Цитата