Перейти к содержанию

Юрій

карта сталого побуту

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Доброго дня усім.В липні проходив співбесіду у Варшаві на карту сталого побуту,пройшов успішно.Мені повідомили,що через 2-3 тижні отримаю карту.Приблизно через місяць приходить повідомлення з польської граничної служби про якусь формальність...перевірку,через 2 місяці знову теж саме...Точної інформації нігде не можу отримати.Хто стикався з такою проблемою?Дякую.

Опубликовано
Доброго дня усім.В липні проходив співбесіду у Варшаві на карту сталого побуту,пройшов успішно.Мені повідомили,що через 2-3 тижні отримаю карту.Приблизно через місяць приходить повідомлення з польської граничної служби про якусь формальність...перевірку,через 2 місяці знову теж саме...Точної інформації нігде не можу отримати.Хто стикався з такою проблемою?Дякую.

А Ви зверталися в ужонд воєвудський до свого інспектора, який займається Вашою справою? Що вони на все це кажуть?

Опубликовано
Так я показував їй ці листи.Вона зверталася до граничної служби за поясненнями,але вони не можуть надати ніякої інформації.Залишається чекати...

Ви зверталися по карту сталого побиту чи карту резидента? Отримали без перешкоди?

Опубликовано
Так я показував їй ці листи.Вона зверталася до граничної служби за поясненнями,але вони не можуть надати ніякої інформації.Залишається чекати...

Ви зверталися по карту сталого побиту чи карту резидента? Отримали без перешкоди?

По карту сталого побиту.Ні ще не отримав..

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...