Белочка-путешественница Опубликовано 14 января, 2013 Жалоба Опубликовано 14 января, 2013 В каком районе удобнее поселиться, чтобы было не далеко от автовокзала? Цитата
Agat Опубликовано 14 января, 2013 Жалоба Опубликовано 14 января, 2013 В каком районе удобнее поселиться, чтобы было не далеко от автовокзала? Центральний залізничний вокзал знаходиться безпосередньо в центрі. Варшава Заходня (звідки/куди автобуси львівські ходять) - це 15 хвилин міським транспортом або міськими електричками (5 хвилин). Більшість потягів проходять Варшава Центральна - Варшава Заходня (і навпаки) в будь-якому випадку. Тому, я б рекомендував щось в центрі. Цитата Ти щасливий і тебе переповнює вдячність до всього людства?! Не розгублюйся! Став лайк!
Белочка-путешественница Опубликовано 14 января, 2013 Жалоба Опубликовано 14 января, 2013 Не-не, мне жд вокзал не надо. Просто автовокзал,куда Львов-Варшава приходит Цитата
Agat Опубликовано 14 января, 2013 Жалоба Опубликовано 14 января, 2013 Не-не, мне жд вокзал не надо. Просто автовокзал,куда Львов-Варшава приходит Я це зрозумів. Ви згадували, що Вам, можливо, привезуть "товар" прямо до Варшави. Але цей вокзал знаходиться не сильно в багатолюдній місцевості: з одного боку два великих торговельних центри, з іншого - залізниця, з третього - парк. Тому, все одно, або треба пішки хвилин 15 йти, або, так чи інакше, до центра їхати. Але, знову таки, це - не є проблема: цей напрямок Варшава Заходня - центр є дуже активною артерією міста. Якщо ж, все ж, ближче хочете - то вулиці "Бітви Варшавськєй 1920 року"-"Груєцька" (Bitwy Warszawskiej 1920 r.-Grуjecka) - в тому районі "копати" потрібно. Цитата Ти щасливий і тебе переповнює вдячність до всього людства?! Не розгублюйся! Став лайк!
ВиталийС2 Опубликовано 1 февраля, 2013 Жалоба Опубликовано 1 февраля, 2013 Можно вернутся к теме, а не к дополнениям Именно на Луцк!!! Какие еще , может проходящие есть автобусы, очень желательно что бы маршрут пролегал через Люблин. Несколько раз пытался узнать расписание , уже будучи в Польше, но , толи незнание языка, то ли не желание помочь, но толком ничего и не узнал. Еще узнавал в Украине, говорят есть автобусы, которые выежают после обеда, но из Польши их нет, куда они деваются не понятно Получается, вечером уехать на автобусе нереально? По фото, узнал что есть два автобуса на Луцк и один проходящий. По идее, они все должны ехать через Люблин, но фактически, знаю только один. Цитата
Agat Опубликовано 1 февраля, 2013 Жалоба Опубликовано 1 февраля, 2013 Можно вернутся к теме, а не к дополнениям Именно на Луцк!!! Какие еще , может проходящие есть автобусы, очень желательно что бы маршрут пролегал через Люблин. Несколько раз пытался узнать расписание , уже будучи в Польше, но , толи незнание языка, то ли не желание помочь, но толком ничего и не узнал. Еще узнавал в Украине, говорят есть автобусы, которые выежают после обеда, но из Польши их нет, куда они деваются не понятно Получается, вечером уехать на автобусе нереально? По фото, узнал что есть два автобуса на Луцк и один проходящий. По идее, они все должны ехать через Люблин, но фактически, знаю только один. Фізично - всі повинні їхати через Люблін, але не всі заїжджають на центральний автовокзал (тобто, взагалі, ніде там не зупиняються). Але всі ті що не прямі до Луцька (на Львів), то вони ж і не можуть їхати через Луцьк (або я чогось не розумію, чого Ви розумієте ). Ну, а більше автобусів (крім тих, що ви згадали) й немає, на скільки мені відомо. Сполучення між Польщею й Україною не таке вже й чудове. Хіба що, якісь є "перекладні" від кордону. Цитата Ти щасливий і тебе переповнює вдячність до всього людства?! Не розгублюйся! Став лайк!
ВиталийС2 Опубликовано 1 февраля, 2013 Жалоба Опубликовано 1 февраля, 2013 ...Фізично - всі повинні їхати через Люблін, але не всі заїжджають на центральний автовокзал (тобто, взагалі, ніде там не зупиняються). Але всі ті що не прямі до Луцька (на Львів), то вони ж і не можуть їхати через Луцьк Дякую за відповідь! Дійсно, тоді це все пояснює чому з Варшави є а в Любліні немає тих автобусів... Просто "сломал" себе голову, отвечая на вопрос : Что за стратегический город Радом? Это к тому, что с Луцка есть автобусы на Варшаву и на Радом. И все. И по логике, они же и возвращаются назад. А про Радом - каждый день туда едет автобус и приежает туда в 4 часа утра или даже раньше ? Если с Варшавой понятно, приежает рано, может кто дальше едет тогда это удобно. Но что делают люди в Радоме, в 4 часа утра??? Что же там такое происходит что нужно туда добиратся на столь ранний час? И ведь каждый день туда кто то едет... Это я к тому что действительно, автобусное сообщение крайне не удобное. Цитата
Bambucha Опубликовано 14 февраля, 2013 Жалоба Опубликовано 14 февраля, 2013 Как-то ехала с Варшавы на Украину в Хмельницкий, был четвер чтобы долго не ждать Львовских маршуток решила рискнуть и сесть на Луцкий автобус (точное время не помню примерно 13-00) с Варашава-Зах., водитель меня убедил что с Луцка есть полюбому вечерние автобусы на Хмельницкий. Люди, не совершайте моей ошибки))) с Луцка на Хм. автобусов и поездов нету (есть в расписании но их часто отменяют)! пришлось ехать в Тернополь а от туда домой. Хотела по быстрому добраться) Цитата
Agat Опубликовано 14 февраля, 2013 Жалоба Опубликовано 14 февраля, 2013 Как-то ехала с Варшавы на Украину в Хмельницкий, был четвер чтобы долго не ждать Львовских маршуток решила рискнуть и сесть на Луцкий автобус (точное время не помню примерно 13-00) с Варашава-Зах., водитель меня убедил что с Луцка есть полюбому вечерние автобусы на Хмельницкий. Люди, не совершайте моей ошибки))) с Луцка на Хм. автобусов и поездов нету (есть в расписании но их часто отменяют)! пришлось ехать в Тернополь а от туда домой. Хотела по быстрому добраться) Оце Ви точно підмітили! В нас це - "ризикові операції". )) Для надійності треба користуватися або Львовом, або іншими "вузлами", де активна залізнична траса пролягає, хоча б. А щодо Хмельницького - так ходить Варшава-Кам'янець-Подільський. Який (офіційно) не заїжджає до Тернополя. Але скільки я знаю, то це завжди був найшвидший (і найдешевший варіант) - в ідеалі о 10-й дня вже можна дістатися міста на Бузі (якщо виїхати з Варшави ввечері). (До речі, у Хмельницького не те що з Луцьком - в нього навіть зі Львовом просто жахливе автобусне сполучення!!! Й така сама історія із денним часом на залізниці, хоча напрямок Київ-Жмеринка-Львів - один із найважливіших західних транспортних потоків! (Ще гірша історія - із Вінницею, хоча це ще більше місто). Коротше, сумно це все). Цитата Ти щасливий і тебе переповнює вдячність до всього людства?! Не розгублюйся! Став лайк!
ВиталийС2 Опубликовано 15 февраля, 2013 Жалоба Опубликовано 15 февраля, 2013 Как-то ехала с Варшавы на Украину в Хмельницкий, был четвер чтобы долго не ждать Львовских маршуток решила рискнуть и сесть на Луцкий автобус (точное время не помню примерно 13-00) с Варашава-Зах., водитель меня убедил что с Луцка есть полюбому вечерние автобусы на Хмельницкий. Люди, не совершайте моей ошибки))) с Луцка на Хм. автобусов и поездов нету (есть в расписании но их часто отменяют)! пришлось ехать в Тернополь а от туда домой. Хотела по быстрому добраться) Оце Ви точно підмітили! В нас це - "ризикові операції". )) ... Та що там Луцьк :) в молодості, повертався з Німеччини до Луцька поїздами. Дали повний білет по цьому маршруту з пересадками... Через пів Німеччини проїхав, через всю Польщу строго по часу що зазначений в білеті ( їхав майже троє суток). Все було добре до Хелма. а в Хелмі оказалося що поїзда, на який я там мав пересісти просто не існує. Так що таке на тільки по Луцьку В україні взагалі прийнято робити що хочется і нікого про це не попереджати... а навіщо ?? Цитата
Agat Опубликовано 15 февраля, 2013 Жалоба Опубликовано 15 февраля, 2013 в молодості, повертався з Німеччини до Луцька поїздами. Дали повний білет по цьому маршруту з пересадками... Через пів Німеччини проїхав, через всю Польщу строго по часу що зазначений в білеті ( їхав майже троє суток). Все було добре до Хелма. а в Хелмі оказалося що поїзда, на який я там мав пересісти просто не існує. Так що таке на тільки по Луцьку В україні взагалі прийнято робити що хочется і нікого про це не попереджати... а навіщо ? Ну так. Все робиться для місцевих (якщо тут взагалі можна поставити прийменник "для" ). Бо місцеві ж знають, що як народу буде мало - то автобусу не буде, і якось по-іншому добиратимуться. Це ж - нормально - особливо ніхто й не переймається. Немає в народу глобального "мишляння". Цитата Ти щасливий і тебе переповнює вдячність до всього людства?! Не розгублюйся! Став лайк!
ВиталийС2 Опубликовано 17 февраля, 2013 Жалоба Опубликовано 17 февраля, 2013 Згоден з Вами! "мишление" не піддаєтся аналізу Вот в нас, з автостанції кожен день їде автобус в Польщу ( тобто не один, а я говорю про той, яким користуюся сам) Якщо взяти по документах автостанції ( а вони вносять дані по купленим білетам) то кожен день їде великий автобус з 2-4 пасажирами... (всі інші просто платять водію) Тож любий перевіряючий просто зняв би такий рейс. Або власник щось би робив... але ж насправді все не так. Вже за Ковелем автобус трамбуєтся під "завязку" контрабандістами. Звісно, і вони також не білет купляють Вот і виходить - по документах одні збитки, а насправді "цвіте та пахне" Назад, в Любліні схожа пісня - тільки замість контрабандістів " бізнесмени". І пасажирський автобус стає грузовим. Вся задня частина забивается товаром. Дуже тяжко і часом просто не приємно вже їздити такими рейсовими автобусами. Памятаю, раніше було по два маршрути на Польщу - один український автобус а один польський. Звісно, польський швидко відмінили за збитковість , ще б ні, адже поляк не брав контрабандістів, вот ним і мало хто їздив. А останній раз так взагалі страх Вся задня частина була завалена товаром. На укр. границі погранічнік не захотів просто так пропускати а заставив декларувати. Вот водії, а це вони перевозили, сказали щоб кожен пасажир задекларував по трохи на себе. Так і зробили. Але цей раз не пронесло і була команда - на вихід, і кожен несе свій товар... а кошиків тих було більше тисячі. І вот, ми, ідіоти, розбираємо ті кошики, і йдемо проходити таможню. Чотири години проходили. І вот я думаю, це що, нормально? Я ж пасажир, заплатив за проїзд, та ще й по справах їздив... Вот саме тому я й цікавлюся які ще є автобуси. Бо знаю що є трохи таких, які їдуть проїздом, на Київ чи ще кудись. Ті то хоть автобуси справді пасажирські. Цитата