Перейти к содержанию

мишка123123

Как быстрее всего добраться из Варшавы в Украину (Львов или Луцк)?

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано
В каком районе удобнее поселиться, чтобы было не далеко от автовокзала?

Центральний залізничний вокзал знаходиться безпосередньо в центрі.

Варшава Заходня (звідки/куди автобуси львівські ходять) - це 15 хвилин міським транспортом або міськими електричками (5 хвилин).

Більшість потягів проходять Варшава Центральна - Варшава Заходня (і навпаки) в будь-якому випадку.

Тому, я б рекомендував щось в центрі.

Ти щасливий і тебе переповнює вдячність до всього людства?! Не розгублюйся! Став лайк!

Опубликовано
Не-не, мне жд вокзал не надо. Просто автовокзал,куда Львов-Варшава приходит

Я це зрозумів. Ви згадували, що Вам, можливо, привезуть "товар" :) прямо до Варшави.

Але цей вокзал знаходиться не сильно в багатолюдній місцевості: з одного боку два великих торговельних центри, з іншого - залізниця, з третього - парк. Тому, все одно, або треба пішки хвилин 15 йти, або, так чи інакше, до центра їхати. Але, знову таки, це - не є проблема: цей напрямок Варшава Заходня - центр є дуже активною артерією міста.

Якщо ж, все ж, ближче хочете - то вулиці "Бітви Варшавськєй 1920 року"-"Груєцька" (Bitwy Warszawskiej 1920 r.-Grуjecka) - в тому районі "копати" потрібно.

Ти щасливий і тебе переповнює вдячність до всього людства?! Не розгублюйся! Став лайк!

Опубликовано

Можно вернутся к теме, а не к дополнениям :)

Именно на Луцк!!!

Какие еще , может проходящие есть автобусы, очень желательно что бы маршрут пролегал через Люблин.

Несколько раз пытался узнать расписание , уже будучи в Польше, но , толи незнание языка, то ли не желание помочь, но толком ничего и не узнал.

Еще узнавал в Украине, говорят есть автобусы, которые выежают после обеда, но из Польши их нет, куда они деваются :) не понятно

Получается, вечером уехать на автобусе нереально?

По фото, узнал что есть два автобуса на Луцк и один проходящий.

По идее, они все должны ехать через Люблин, но фактически, знаю только один.

Опубликовано
Можно вернутся к теме, а не к дополнениям :)

Именно на Луцк!!!

Какие еще , может проходящие есть автобусы, очень желательно что бы маршрут пролегал через Люблин.

Несколько раз пытался узнать расписание , уже будучи в Польше, но , толи незнание языка, то ли не желание помочь, но толком ничего и не узнал.

Еще узнавал в Украине, говорят есть автобусы, которые выежают после обеда, но из Польши их нет, куда они деваются :) не понятно

Получается, вечером уехать на автобусе нереально?

По фото, узнал что есть два автобуса на Луцк и один проходящий.

По идее, они все должны ехать через Люблин, но фактически, знаю только один.

Фізично - всі повинні їхати через Люблін, але не всі заїжджають на центральний автовокзал (тобто, взагалі, ніде там не зупиняються).

Але всі ті що не прямі до Луцька (на Львів), то вони ж і не можуть їхати через Луцьк (або я чогось не розумію, чого Ви розумієте :)).

Ну, а більше автобусів (крім тих, що ви згадали) й немає, на скільки мені відомо. Сполучення між Польщею й Україною не таке вже й чудове.

Хіба що, якісь є "перекладні" від кордону.

Опубликовано
...Фізично - всі повинні їхати через Люблін, але не всі заїжджають на центральний автовокзал (тобто, взагалі, ніде там не зупиняються).

Але всі ті що не прямі до Луцька (на Львів), то вони ж і не можуть їхати через Луцьк

Дякую за відповідь!

Дійсно, тоді це все пояснює чому з Варшави є а в Любліні немає тих автобусів...

Просто "сломал" себе голову, отвечая на вопрос : Что за стратегический город Радом?

Это к тому, что с Луцка есть автобусы на Варшаву и на Радом. И все. И по логике, они же и возвращаются назад.

А про Радом - каждый день туда едет автобус и приежает туда в 4 часа утра или даже раньше ?

Если с Варшавой понятно, приежает рано, может кто дальше едет тогда это удобно. Но что делают люди в Радоме, в 4 часа утра???

Что же там такое происходит что нужно туда добиратся на столь ранний час?

И ведь каждый день туда кто то едет... Это я к тому что действительно, автобусное сообщение крайне не удобное.

Опубликовано

Как-то ехала с Варшавы на Украину в Хмельницкий, был четвер чтобы долго не ждать Львовских маршуток решила рискнуть и сесть на Луцкий автобус (точное время не помню примерно 13-00) с Варашава-Зах., водитель меня убедил что с Луцка есть полюбому вечерние автобусы на Хмельницкий. Люди, не совершайте моей ошибки))) с Луцка на Хм. автобусов и поездов нету (есть в расписании но их часто отменяют)! пришлось ехать в Тернополь а от туда домой. Хотела по быстрому добраться)

Опубликовано
Как-то ехала с Варшавы на Украину в Хмельницкий, был четвер чтобы долго не ждать Львовских маршуток решила рискнуть и сесть на Луцкий автобус (точное время не помню примерно 13-00) с Варашава-Зах., водитель меня убедил что с Луцка есть полюбому вечерние автобусы на Хмельницкий. Люди, не совершайте моей ошибки))) с Луцка на Хм. автобусов и поездов нету (есть в расписании но их часто отменяют)! пришлось ехать в Тернополь а от туда домой. Хотела по быстрому добраться)

Оце Ви точно підмітили! В нас це - "ризикові операції". ))

Для надійності треба користуватися або Львовом, або іншими "вузлами", де активна залізнична траса пролягає, хоча б.

А щодо Хмельницького - так ходить Варшава-Кам'янець-Подільський. Який (офіційно) не заїжджає до Тернополя. :lol:

Але скільки я знаю, то це завжди був найшвидший (і найдешевший варіант) - в ідеалі о 10-й дня вже можна дістатися міста на Бузі (якщо виїхати з Варшави ввечері).

(До речі, у Хмельницького не те що з Луцьком - в нього навіть зі Львовом просто жахливе автобусне сполучення!!! Й така сама історія із денним часом на залізниці, хоча напрямок Київ-Жмеринка-Львів - один із найважливіших західних транспортних потоків! (Ще гірша історія - із Вінницею, хоча це ще більше місто). Коротше, сумно це все).

Опубликовано

Оце Ви точно підмітили! В нас це - "ризикові операції". ))

...

Та що там Луцьк :) :) :)

в молодості, повертався з Німеччини до Луцька поїздами.

Дали повний білет по цьому маршруту з пересадками... Через пів Німеччини проїхав, через всю Польщу строго по часу що зазначений в білеті ( їхав майже троє суток).

Все було добре до Хелма. а в Хелмі оказалося що поїзда, на який я там мав пересісти просто не існує. Так що таке на тільки по Луцьку :)

В україні взагалі прийнято робити що хочется і нікого про це не попереджати... а навіщо ??

Опубликовано
в молодості, повертався з Німеччини до Луцька поїздами.

Дали повний білет по цьому маршруту з пересадками... Через пів Німеччини проїхав, через всю Польщу строго по часу що зазначений в білеті ( їхав майже троє суток).

Все було добре до Хелма. а в Хелмі оказалося що поїзда, на який я там мав пересісти просто не існує. Так що таке на тільки по Луцьку :)

В україні взагалі прийнято робити що хочется і нікого про це не попереджати... а навіщо ?

Ну так. Все робиться для місцевих (якщо тут взагалі можна поставити прийменник "для" :) ).

Бо місцеві ж знають, що як народу буде мало - то автобусу не буде, і якось по-іншому добиратимуться. Це ж - нормально - особливо ніхто й не переймається. :)

Немає в народу глобального "мишляння".

Опубликовано

Згоден з Вами!

"мишление" не піддаєтся аналізу :)

Вот в нас, з автостанції кожен день їде автобус в Польщу ( тобто не один, а я говорю про той, яким користуюся сам)

Якщо взяти по документах автостанції ( а вони вносять дані по купленим білетам) то кожен день їде великий автобус з 2-4 пасажирами... (всі інші просто платять водію)

Тож любий перевіряючий просто зняв би такий рейс. Або власник щось би робив... але ж насправді все не так. Вже за Ковелем автобус трамбуєтся під "завязку" контрабандістами.

Звісно, і вони також не білет купляють :) Вот і виходить - по документах одні збитки, а насправді "цвіте та пахне"

Назад, в Любліні схожа пісня - тільки замість контрабандістів " бізнесмени". І пасажирський автобус стає грузовим. Вся задня частина забивается товаром.

Дуже тяжко і часом просто не приємно вже їздити такими рейсовими автобусами.

Памятаю, раніше було по два маршрути на Польщу - один український автобус а один польський. Звісно, польський швидко відмінили за збитковість :), ще б ні, адже поляк не брав контрабандістів, вот ним і мало хто їздив.

А останній раз так взагалі страх :) Вся задня частина була завалена товаром. На укр. границі погранічнік не захотів просто так пропускати а заставив декларувати.

Вот водії, а це вони перевозили, сказали щоб кожен пасажир задекларував по трохи на себе. Так і зробили. Але цей раз не пронесло :) і була команда - на вихід, і кожен несе свій товар... а кошиків тих було більше тисячі. І вот, ми, ідіоти, розбираємо ті кошики, і йдемо проходити таможню. Чотири години проходили.

І вот я думаю, це що, нормально? Я ж пасажир, заплатив за проїзд, та ще й по справах їздив...

Вот саме тому я й цікавлюся які ще є автобуси. Бо знаю що є трохи таких, які їдуть проїздом, на Київ чи ще кудись. Ті то хоть автобуси справді пасажирські.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...