Гость okkupant Опубликовано 14 октября, 2014 Жалоба Опубликовано 14 октября, 2014 Доброго дня. Маю чеський шенген терміни дії віз 3 26.09.14 по 09.03.15 mult на 30 днів. Зараз про цій візі приїхала в чехію, пішла наглашуватися на поліцію, там запитала скільки часу можу перебувати на цій візі в чехії, і чому получила візу на 30. Хоча просила на 90. Вони мені пояснили, що що я можу перебувати на цій візі 30 днів, виїзджаю, потом можу знову заїхати на ції же візі, і пробути знов 30 днів, і так ще раз, але не перевищувати 90 днів які дозволино бути в шенгені. І лише в той період того коридору який мені дали. Можливо хтось мав таку візу, чи дійсно можна на ній перебувати 90 днів, але не всі підряд, а 3 рази по 30. Чи не буде проблем на границі??? В консульстві мені толком нічого і не пояснили. Підскажіть будь-ласка хто що знає? Цитата
Olena.F. Опубликовано 14 октября, 2014 Жалоба Опубликовано 14 октября, 2014 Можливо хтось мав таку візу, чи дійсно можна на ній перебувати 90 днів, але не всі підряд, а 3 рази по 30. Чи не буде проблем на границі??? В консульстві мені толком нічого і не пояснили. Підскажіть будь-ласка хто що знає? Всё Вам правильно пояснили. Безвыездно однократно максимально 30 дней, меньше можно, больше нельзя. Можете и одну неделю пробыть и выехать, а потом снова заехать, как Вам удобно, главное - подсчитывать дни пребывания и не забывать о лимите в 90 дней. Цитата
Ilya Muromets Опубликовано 16 октября, 2014 Жалоба Опубликовано 16 октября, 2014 30 дней,выезд, а потом снова въезд. Невозможно все это близко от Чехии реализовать. Все соседи Чехии (Австия,Польша,Словакия,Германия) в Шенгене и печатей в паспорт на границе не ставят. Придется ехать обратно в Украину, а оттуда вновь в Чехию на 30 дней. Цитата Рожденный ползать летать не может.
tasha11 Опубликовано 17 октября, 2014 Жалоба Опубликовано 17 октября, 2014 Я розумію підряд всі 90 днів я не можу вибути без виїзду, кожні 30 днів потрібно пересікати границю. Просто в консульстві коли получила візу мені не пояснили, скільки я на цій візі можу знаходитися. Я думала що лишень 30 днів в пів року. Так як візу дали мені з піврічним коридором, на 30 днів перебуваня. Перед цим я мала теж піврічний чеський шенген але на 90, тоді я відбула всі дні підряд без виїзду. Цитата
Olena.F. Опубликовано 17 октября, 2014 Жалоба Опубликовано 17 октября, 2014 Я розумію підряд всі 90 днів я не можу вибути без виїзду, кожні 30 днів потрібно пересікати границю. Просто в консульстві коли получила візу мені не пояснили, скільки я на цій візі можу знаходитися. Я думала що лишень 30 днів в пів року. Так як візу дали мені з піврічним коридором, на 30 днів перебуваня. Перед цим я мала теж піврічний чеський шенген але на 90, тоді я відбула всі дні підряд без виїзду. Я уже не помнила толком визы, Вы меня заставили их снова изучить. Итак, мультивиза - в ней указывается коридор, количество въездов и общее количество пребывания дней в Шенгене. У Вас полугодичный коридор, неограниченное количество въездов и 30 дней пребывания в Шенгене. Всего 30 дней. Можете их сразу все потратить или урывками - дело Ваше. Больше там ничего указано быть не может. А вообще, сделайте фото и покажите свою визу, а то гадаем тут на кофейной гуще. Цитата
tasha11 Опубликовано 18 октября, 2014 Жалоба Опубликовано 18 октября, 2014 На скільки я знала , і думала собі що на цій візі я можу перебувати лишень 30 днів в межах того коридору який мені дали. Так як я приїхала в Чехію і планую пробути всі 30 днів, більше заїхати на цій візі я вже не зможу, лишиться лиш коридор. Тут на поліцї, коли наглашувала приїзд, сказала що планую пробути вісі 30 днів. Запитала в них чому дали візу на 30 днів, оскільки просила візу на 90 днів? Вони кажуть, ви пробудете тут 30 днів, можете і менше, але не більше тридцяти! мусите виїхати, а далі можете знову заїхати, на цій же візі, і знову лишень на 30 днів, і не забувати підраховувати дні, максимум 90 днів вмежах мого коридору. Цитата