Перейти к содержанию

Гость okkupant

Шенгенская чешская виза до 90 дней.

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Доброго дня. Маю чеський шенген терміни дії віз 3 26.09.14 по 09.03.15 mult на 30 днів. Зараз про цій візі приїхала в чехію, пішла наглашуватися на поліцію, там запитала скільки часу можу перебувати на цій візі в чехії, і чому получила візу на 30. Хоча просила на 90. Вони мені пояснили, що що я можу перебувати на цій візі 30 днів, виїзджаю, потом можу знову заїхати на ції же візі, і пробути знов 30 днів, і так ще раз, але не перевищувати 90 днів які дозволино бути в шенгені. І лише в той період того коридору який мені дали.

Можливо хтось мав таку візу, чи дійсно можна на ній перебувати 90 днів, але не всі підряд, а 3 рази по 30. Чи не буде проблем на границі??? В консульстві мені толком нічого і не пояснили. Підскажіть будь-ласка хто що знає?

Опубликовано
Можливо хтось мав таку візу, чи дійсно можна на ній перебувати 90 днів, але не всі підряд, а 3 рази по 30. Чи не буде проблем на границі??? В консульстві мені толком нічого і не пояснили. Підскажіть будь-ласка хто що знає?

Всё Вам правильно пояснили. Безвыездно однократно максимально 30 дней, меньше можно, больше нельзя. Можете и одну неделю пробыть и выехать, а потом снова заехать, как Вам удобно, главное - подсчитывать дни пребывания и не забывать о лимите в 90 дней.

Опубликовано

30 дней,выезд, а потом снова въезд.

Невозможно все это близко от Чехии реализовать.

Все соседи Чехии (Австия,Польша,Словакия,Германия) в Шенгене и печатей в паспорт на границе не ставят.

Придется ехать обратно в Украину, а оттуда вновь в Чехию на 30 дней.

Рожденный ползать летать не может.

Опубликовано

Я розумію підряд всі 90 днів я не можу вибути без виїзду, кожні 30 днів потрібно пересікати границю. Просто в консульстві коли получила візу мені не пояснили, скільки я на цій візі можу знаходитися. Я думала що лишень 30 днів в пів року. Так як візу дали мені з піврічним коридором, на 30 днів перебуваня. Перед цим я мала теж піврічний чеський шенген але на 90, тоді я відбула всі дні підряд без виїзду.

Опубликовано
Я розумію підряд всі 90 днів я не можу вибути без виїзду, кожні 30 днів потрібно пересікати границю. Просто в консульстві коли получила візу мені не пояснили, скільки я на цій візі можу знаходитися. Я думала що лишень 30 днів в пів року. Так як візу дали мені з піврічним коридором, на 30 днів перебуваня. Перед цим я мала теж піврічний чеський шенген але на 90, тоді я відбула всі дні підряд без виїзду.

Я уже не помнила толком визы, Вы меня заставили их снова изучить.

Итак, мультивиза - в ней указывается коридор, количество въездов и общее количество пребывания дней в Шенгене. У Вас полугодичный коридор, неограниченное количество въездов и 30 дней пребывания в Шенгене. Всего 30 дней. Можете их сразу все потратить или урывками - дело Ваше. Больше там ничего указано быть не может.

А вообще, сделайте фото и покажите свою визу, а то гадаем тут на кофейной гуще.

Опубликовано

На скільки я знала , і думала собі що на цій візі я можу перебувати лишень 30 днів в межах того коридору який мені дали. Так як я приїхала в Чехію і планую пробути всі 30 днів, більше заїхати на цій візі я вже не зможу, лишиться лиш коридор. Тут на поліцї, коли наглашувала приїзд, сказала що планую пробути вісі 30 днів. Запитала в них чому дали візу на 30 днів, оскільки просила візу на 90 днів? Вони кажуть, ви пробудете тут 30 днів, можете і менше, але не більше тридцяти! мусите виїхати, а далі можете знову заїхати, на цій же візі, і знову лишень на 30 днів, і не забувати підраховувати дні, максимум 90 днів вмежах мого коридору.

post-167004-1413629626_thumb.jpg

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...