Перейти к содержанию



Гость Dassshko

Справка о несудимости в Киеве?

Рекомендуемые сообщения

Всем привет!Оформляла справку о несудимости через агенство "5й сезон",нужна была очень срочно,потому был перелопачен весь инет!нашла агенство,помогли очень быстро ее сделать,и через сутки она была уже на руках!

ДЕВЧОНКИ,СПАСИБО ОГРОМНОЕ!!!!!

 

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Информация взята с сайта Украинского МВД

 

З 10 травня 2011 року Департаментом інформаційно-аналітичного забезпечення МВС та управліннями (відділами) інформаційно-аналітичного забезпечення головних управлінь, управлінь МВС України в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі, керуючись статтею 19 Закону України «Про захист персональних даних» (далі – Закон) відомості про відсутність або наявність судимості громадянам на їх запит надаються безоплатно.

 

У вересні 2012 року МВС започатковано надання відомостей про відсутність або наявність судимості без використання бланків форми ІП-1, у зв’язку із їх скасуванням.

 

Для отримання відомостей громадянину необхідно особисто або через уповноважену ним особу (за нотаріальним дорученням) подати письмовий запит до ДІАЗ за адресою: вул. Богомольця, 10, м. Київ, прохідна МВС, 2-й поверх, каб. № 7.

 

Прийом запитів громадян з цих питань здійснюється щоденно, крім вихідних та святкових днів, згідно з графіком:

 

 

понеділок – четвер: 10.00 до 11.00 // 16.00 до 17.00

п’ятниця: 10.00 до 11.00 // 15.30 до 16.30

 

 

Згідно статті 16 Закону запит задовольняється протягом тридцяти календарних днів з дня його надходження (як правило до 10 діб), при цьому мета запиту громадянином не вказується, крім випадків, установлених законом, а саме для здійснення усиновлення, встановлення опіки (піклування), створення прийомної сім’ї або дитячого будинку сімейного типу.

 

При собі необхідно мати оригінал та ксерокопію документа, що посвідчує особу (паспорт громадянина України, паспорт громадянина України для виїзду за кордон тощо).

 

Термін дії відомостей не визначається, так як вони надаються станом на дату здійснення перевірки. Він може встановлюватися установою або іншим органом, який з урахуванням її змісту приймає рішення про призначення на певні посади, надання права займатися визначеними видами професійної діяльності або скористатися іншими правами.

 

Телефони для довідок: 256-1460, 256-1441.

 

Зразок відомостей про відсутність або наявність судимості:

<noindex>http://mvs.gov.ua/mvs/img/publishing/?id=826538</noindex>

 

<noindex>http://mvs.gov.ua/mvs/img/publishing/?id=826539</noindex>

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.



×
×
  • Создать...