Перейти к содержанию



VREDNAJA

Чемодан
  • Публикаций

    62
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Сообщения, опубликованные VREDNAJA

  1. Можливо у когось була подібна ситуація: брат отримав мультивізу і коли перший раз приїхав по мультивізі офіцер "помилково" поставив обмеження на 110 днів, а ми просили 111. Квиток у нас 11 жовтня - чи означає це, що він повинен покинути Канаду 10 жовтня? І що станеться якщо він всеж відлетить 11?? Страховки на квиток нема :ico_qip_bh: Обмін квитка коштуватиме додатково $350.00.

  2. Порадьте чи підкажіть щось, будь ласка! хотіла запросити брата до себе на Пасху та його день народження. Нажаль сьогодні йому відмовили у візі, a причини були такі

    -Length of proposed stay in Canada;

    -Purpose of visit;

    -Current employment situation.

    Хочу сказати, що минулого руку він приїжав як студент, а на даний момент працює водієм. Цікаво те, що їх задовольняє зарплата, asset, і тому подібні речі, то як тоді розуміти current employement situation? :ico_qip_bn: і чи варто спробувити подати ще раз?? Ми не робили броні квитка, можливо це вплинуло на lengh of proposed stay? Як можна змінити щось? І які ще purpose of visit можна вказати? Дякую.

  3. Через ніякий візовий центр паспорт відправляти не потрібно! Це марна трата грошей. Відсилайте його в Посольство.

     

    А як отримати паспорт назад?? Потрібно проплатити кур"єра? Бо я оплатила доставку паспорта в посольство. І як ми маємо отримати паспорт назад?? І підкажіть, будь ласка, чи потрібно доложити квитанцію про оплату справи разом з паспортом та тим повідомленням від посольства якщо подавали через онлайн?

    Дякую!

  4. Підкажіть, будь ласка! Повідомлення з сайту прийшло такого змісту "Original passport request" - що це означає?? Але в статусі аплікацій final decision has been reached - not started. Як це розуміти і куди та як відправляти паспорт? Ще в них проблеми з самим сайтом, не грузиться повністю((( Це лиш в мене так???

  5. Заполняю формы для мамы онлайн на гостевую. Там есть формы которые надо подписывать, в том числе и те формы в которых речь идет что я ее представитель и она мне доверяет. Их надо отослать маме на подпись или последовать инструкции на сайте и не подписывать ничего т.к подаю онлайн ?

     

    Спасибо

     

     

    A какие Вы именно именно формы подписывали что вы ее представляете?? Только use of a representatative ?

  6. Канадская виза ставится в паспорт без фотографии, поэтому отсылать ничего никуда не надо. А фото в электронном виде у них и так будет, вы его высылаете при подаче.
    А вони мають бути в цифровому форматі чи відскановані? Я уже заплуталась...на сайті написано що фото мають бути підписані: то це як??? Вибачте за питання такго типу, ніде не можу знайти про це інфо, а подаємо вперше. Дякую.
  7. Учитывая, что брат молод, неженат и т.д. шансы на положительное решение кажутся небольшими, но как и всегда, я считаю, что пробовать стоит. Ведь не попытавшись, не узнаете. Удачи! Было бы неплохо, если бы вы о результатах (желательно положительных ;) ) отписались. Удачи

     

    Спасибо! Обязательно отпишу. Будем надеяться на лучшее.

  8. Привет всем! Хочу спросит совета у бивалих . Хочу пригласить родного брата к себе в гости , но не знаю какие шансы сейчас получит визу . Со своей опита уже знаю что для приглашения нужна веская причина . Ему 20 лет , учится в техникуме. Мы с мужем решили, что муж будет главным в приглашение так как у него хороший инком , а у меня - парт тай , и я иду учится . Мы укажем , что финсово поможем , так как у брата нету дохода ( студент ) . А еще мы только - что купили дом и имеем моргич . Влияет ето как- то на визу ? Родители мужа напишут писма , что поддержат финансового тоже. Дякую за поради.

  9. 'Toxec' Ні, я повинна була повернутись на Україну раніше, бо ПОВЛ прийшов неочікувано, тому паспорт в посольство занесла особисто і проплатила за доставку, мені ще охоронець сказав, що вони оформлять документи за 1-2 дні. Тому я дивиюсь, чому вони не зв"язались зі мною через альтернативний номер який був вказаний в аплікаціях??!! Віза в паспорті була вже 6 брезня! (тобто за день), а отримала тільки що :huh: Тому варто дійсно вкладати адресу якщо у когось схожа ситуація як у мене!
  10. А у мене взагалі дуже дивна ситуація вийшла! Віддала паспорт в посольство 5 березня, а завтра його тільки заберу з офісу fdx. Дуже хвилювалась, бо залишила свою sim в Канаді і думала як то вони зі мною звяжуться. Так 14.03 взагалі прийшла ТЕЛЕГРАМА ( я думала, що таким вже ніхто й не користується <_< ) А це хороша ідея вкладати адресу зворотньої відправки до докементів! :icon_yes: От така то історія!

  11. Форумчане, прошу вас поделиться опытом получения вклейки визы в посольстве (Киев)?. Сколько времени это занимает? Я уже начинаю волноваться, потому что мой паспорт находится там еще с 05.03. и никаких новостей. :ico_qip_bn: Спасибо!

  12. Подскажите, пожалуйста, мой паспорт в посольстве на получение эмиграционной визы еще с 05.03. (В ПОВЛ-и было сказано сдать его в 08.03.). Сейчас я начинаю волноваться, поскольку с посольства никаких известий. А у меня еще такая истори произошла, что я оставила телефон в Канаде с контактным номером :ico_qip_bu: , а здесь только есть альтернативный ( по документам). И думаю как они со мной свяжутся?? Возможно самой написать сообщение в посольство? Или нет, а сидеть ждать? Очень прошу совета! :ico_qip_bn:

  13. Ребята, у меня POVL :icon_idea: Но есть одна проблема, я сейчас в Канаде по гостевой и обратный билет у меня аж на 18 мая, а визу забрать нужно до 8 марта! Возможно ли переслать паспорт курьером в Киев? Или не стоит этого делать? Посоветуйте, пожалуйста!

    Для статист.: в процессе - 25 января; POVL 8 февраля.

×
×
  • Создать...