Перейти к содержанию



Dominusia

Чемодан
  • Публикаций

    14
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Сообщения, опубликованные Dominusia

  1. 6 часов назад, neo901 сказал:

    Я бы пошёл в назначеную дату и поговорил с инспектором. Сказать как есть - ребенка в Польше нет, будет в декабре.

    А дальше два варианта - либо вам и так отдадут карту, либо, если ребенок должен быть на территории Польши обязательно - согласуйте дату в декабре и попросите подержать карту до этого времени.

    Как-то так

    Дякую! 

  2. 3 часа назад, Dominusia сказал:

    Підкажіть а скільки часу готовий пластик може очікувати в уженді на одбьор? Бо виходить так, що 7 грудня не швидше дитина може перетнути кордон в Польщу, а децизія вже є, чекаєм на пластик.

    Іще процитую, перепрошую, а якщо піти на домовлений час забирати пластик чи можна очікувати що на то що дитини немає в Польщі не звернуть уваги, чи краще так не робити, просто дуже гостро стоїть питання і сама не знаю як зробити

  3. 8 часов назад, neo901 сказал:
    • Kartę pobytu cudzoziemiec odbiera osobiście. W przypadku małoletnich, którzy nie ukończyli 13. roku życia do dnia jej odbioru, kartę odbiera jego rodzic, kurator lub przedstawiciel ustawowy. Małoletni w chwili obioru karty musi się jednak znajdować na terytorium RP.

     

    https://www.gov.pl/web/uw-mazowiecki/pobyt-z-rodzina

    Підкажіть а скільки часу готовий пластик може очікувати в уженді на одбьор? Бо виходить так, що 7 грудня не швидше дитина може перетнути кордон в Польщу, а децизія вже є, чекаєм на пластик.

  4. 3 часа назад, kaljann сказал:

    Грьобані наркомани

    Доброго дня. 

    В суботньому указі, сказано, що "іноземці з червоної зони можуть на 48 годин, транзитом, заїхати на територію України без карантину"

    Звідси питання: якщо я в'їду по польському паспорту як іноземець, і до 48 годин виїду через той самий пункт пропуску це буде транзит, чи ні? Буде карантин, чи обійдеться?

     

    Завтра будемо в'їжджати в Україну з Польщі:

    1. Мій син, громадянин України, не підпадає під карантин бо не має ще 12 років

    2. Мама, громадянка України, прилетіла з "зеленої" Італії, спробуємо пояснити, що вона транзитом через Польщу.

    3. Я, громадянин Польщі, маю одразу ж виїхати, надіюсь що проскочу "транзитом"

    Цікаво, що вийде

    А якщо з Італії летіти в Україну, не потрібно відбувати карантин?

    І навпаки з України в Італію чи потрібно проходити карантин?  Може хто вкурсі? Підкажіть будь ласка

  5. 3 часа назад, Viktoriya123 сказал:

    Мы с мужем начали оформление документов для работы в Польше. Через несколько недель все будет готово и мы сможем ехать на работу. Но я забеременела. Я все равно настроена ехать ,но с возможной вероятностью просто вернусь раньше чем муж. Рожать хочу в Украине. 

    Интересует такой вопрос. Можно ли стать на учёт в Украине , затем продолжить вести учёт в Польше и затем вернувшись перевести документы и предоставить их в начальном месте регистрации ,чтобы продолжить ведение учёта опять в Украине?

    Вам краще про це довідатись в лікаря в Україні, в якого хочете стати на облік.

  6. 1 час назад, Mel0055 сказал:

    Можно предположить, что wnioski с датой регистрации в АП - осень 2018- уже рассмотрены? Отзовитесь, пожалуйста, wnioskodawcy!

    2 листопада 2018 р. в канцелярії,  вчора отримала мейл від них що моя заява ще очікує на розгляд. Подача 24 червня 2018 р. в Гданську. 

  7. 3 часа назад, Yury сказал:

    Добрый вечер.

    Пожалуйста расскажите как проверить через еPUAP изменилось ли гражданство

    Доброго вечора, а коли зареєстрували вашу заяву в канцелярії президента? Теж чекаю вже якогось рішення по своїй заяві, тому цікавлюсь, дата реєстрації моєї заяви 2 листопада 2018 р. Якщо вже розглядають заяви за перший квартал 2019 року, думаю що вже є рішення для мене. 

  8.  Доброго дня, маю таку ситуацію, права видані в Україні на 2 роки в травні закінчуються, продовжити їх тут в Польщі не можливо, а в Україну в період карантину не можу поїхати. Можливо хтось вже мав подібну ситуацію і знає як можна це питання вирішити в Польщі на період карантину?

  9. Доброго дня форумчани, хочу дізнатись на якому етапі моя справа, поздзвонила сьогодні в уженд, в якому подавалась, сказала пані дзвонити в Варшаву, але контактів ніяких не дала, сказала що немає і я самостійно маю знайти їх в гуглі, може хтось може підказати номер телефону, електронку або адрес щоб листа написати в Варшаву, наперед дякую!

×
×
  • Создать...