Liudmyla1989 Опубликовано 18 сентября, 2017 Жалоба Опубликовано 18 сентября, 2017 Доброго дня. Мені відмовили у видачі робочої візи по причині не обгрунтування мети або умови запланованої подорожі (9). Не розумію реальної причини відмови. Попередньо відпрацювала одну візу на пів року і мала візу на рік (воеводську). Справа у тому що по річній візі пробула на праці менше трьох місяців, потім чоловік отримав травму на виробництві і ми повернулись в Україну для лікування. Цю візу я звичайно анулювала. Зараз візу хотіла оформити у нового працедавця. Чоловік вже працює у цього нового працедавця і з оформленням візи проблем не мав. Я ж отримала відмову в отриманні візи. Планую подати апеляцію у консульстві. Не розумію які документи маю ще додати. Справа у тому що запрошення мені не повернули - це взагалі нормальна практика чи як? Порадьте яким чином подавати апеляцію, як написати заяву, можливо у когось є зразок. Підскажіть які документи ще надати консулу. Цитата
bybyka Опубликовано 18 сентября, 2017 Жалоба Опубликовано 18 сентября, 2017 Доброго дня. Мені відмовили у видачі робочої візи по причині не обгрунтування мети або умови запланованої подорожі (9). Не розумію реальної причини відмови. Попередньо відпрацювала одну візу на пів року і мала візу на рік (воеводську). Справа у тому що по річній візі пробула на праці менше трьох місяців, потім чоловік отримав травму на виробництві і ми повернулись в Україну для лікування. Цю візу я звичайно анулювала. Зараз візу хотіла оформити у нового працедавця. Чоловік вже працює у цього нового працедавця і з оформленням візи проблем не мав. Я ж отримала відмову в отриманні візи. Планую подати апеляцію у консульстві. Не розумію які документи маю ще додати. Справа у тому що запрошення мені не повернули - це взагалі нормальна практика чи як? Порадьте яким чином подавати апеляцію, як написати заяву, можливо у когось є зразок. Підскажіть які документи ще надати консулу. Лучше всего, что бы в консульство обратился работодатель. Пусть напишет Мейл, что ждёт вас на работу, что ваш супруг уже у него работает. Цитата