IgS Опубликовано 19 сентября, 2015 Жалоба Опубликовано 19 сентября, 2015 Суть питання: в силу різних обставин необхідно забрати з Уженду в справах чужеземців внесок. Для цього необхідно в Уженд занести листа з відповідним текстом. На жаль, служба т.з. "інформації" в Уженді відмовилась допомогти написати цього листа, а я недостатньо володію польскою, щоб написати самостійно. Потрібно на "юж". як кажуть поляки, тобто вкрай терміново -- на понеділок на ранок. Хто може написати польскою приблизно наступне? "Прошу припинити розгляд справи №*** та повернути "вньосок"?" Відповідати можна в лічку, можна в гілці, бо, думаю, така ситуація (необхідність відкликати папери) може виникнути в будь-кого. Цитата
chuburinka Опубликовано 19 сентября, 2015 Жалоба Опубликовано 19 сентября, 2015 Суть питання: в силу різних обставин необхідно забрати з Уженду в справах чужеземців внесок. Для цього необхідно в Уженд занести листа з відповідним текстом. На жаль, служба т.з. "інформації" в Уженді відмовилась допомогти написати цього листа, а я недостатньо володію польскою, щоб написати самостійно. Потрібно на "юж". як кажуть поляки, тобто вкрай терміново -- на понеділок на ранок. Хто може написати польскою приблизно наступне? "Прошу припинити розгляд справи №*** та повернути "вньосок"?" Відповідати можна в лічку, можна в гілці, бо, думаю, така ситуація (необхідність відкликати папери) може виникнути в будь-кого. Sz. Panstwo, Prosze o wstrzymanie postepowania w sprawie (тут хорошо бы написать не только номер, но и категорию справи) oraz o wycofanie wniosku w tej sprawie. Цитата Szczęście jest zawsze tam, gdzie je człowiek widzi. (Henryk Sienkiewicz)
IgS Опубликовано 23 сентября, 2015 Автор Жалоба Опубликовано 23 сентября, 2015 Sz. Panstwo, Prosze o wstrzymanie postepowania w sprawie (тут хорошо бы написать не только номер, но и категорию справи) oraz o wycofanie wniosku w tej sprawie. Я Вам дуже вдячний! Все вдалося, тільки подякувати Вам одразу не зміг. Цитата
chuburinka Опубликовано 23 сентября, 2015 Жалоба Опубликовано 23 сентября, 2015 Замечательно, что получилось Цитата Szczęście jest zawsze tam, gdzie je człowiek widzi. (Henryk Sienkiewicz)