Gulia89 Опубликовано 14 мая, 2015 Жалоба Опубликовано 14 мая, 2015 Польща – красива європейська країна,яка славиться своєю багатою культурою та звичаями. Цікаво дізнатися, що думають про культуру Польщі інші люди) Цитата
PilenGAS Опубликовано 14 мая, 2015 Жалоба Опубликовано 14 мая, 2015 Польща – красива європейська країна,яка славиться своєю багатою культурою та звичаями. Цікаво дізнатися, що думають про культуру Польщі інші люди) Лично я думаю, что Польша давно интегрировалась в европейскую культуру, и что Украине до неё как пешком до Индии. Цитата
Rick Опубликовано 14 мая, 2015 Жалоба Опубликовано 14 мая, 2015 Очень религиозное население. По крайней мере, вижу по окружению (Подкарпатье). Один человек сказал об этом так: на Украине церковь стоит сбоку государства, а в Польше костел - в центре государства. Даже в школах есть предмет "Религия". Цитата
IgS Опубликовано 17 мая, 2015 Жалоба Опубликовано 17 мая, 2015 Польща – красива європейська країна,яка славиться своєю багатою культурою та звичаями. Цікаво дізнатися, що думають про культуру Польщі інші люди) Це у Вас таке соціальне дослідження, чи Вас щось конкретне цікавить? Щодо ззагального культурного рівня населення, то він приблизно такий саме, як у нас в "університетських" містах, наприклад, у Києві або Львові. Що стосується саме культури: В РП потужна сучасна література (наприклад: <noindex>https://pl.wikipedia.org/wiki/Dorota_Masłowska</noindex> ) та кінематограф. С задоволенням дивимось польські фільми. Можу рекомендувати фільми Махульського ( з останніх: Ile waży koń trojański? Kołysanka, Ambassada). А що стосується культурної спадщини, то є питання. багато було втрачено в роки ІІ Світової, а те. що відновлено, то, практично, є "Діснейлендом", а не справжніми пам'ятками (Старе Място в Варшаві, наприклад). Що стосується образотворчого мистецтва, то порадити не можу, не є фахівцем, на жаль. Але взагалі приємно, коли на Форумі з'являються такі гілки. Дякую ТС за запитання. Цитата