RomanT Опубликовано 28 марта, 2015 Жалоба Опубликовано 28 марта, 2015 На роботу піду через пару тижнів. Поки хотів би піти на якіст мовні курси, щоб скоріше вивчити мову. Може хтось порадить цікаві музеї. Маю карту Поляка. Там мав би бути безплатний вхід з нею. Теж помогло б урізноманітнити час. Цитата
YolantaK Опубликовано 28 марта, 2015 Жалоба Опубликовано 28 марта, 2015 На роботу піду через пару тижнів. Поки хотів би піти на якіст мовні курси, щоб скоріше вивчити мову. Може хтось порадить цікаві музеї. Маю карту Поляка. Там мав би бути безплатний вхід з нею. Теж помогло б урізноманітнити час. Доброго дня. У Вроцлаві порадити нікого не можу, але можливо Вам допоможе викладачка, яка й мене навчила. Звати Ірина, має філол.освіту (вчилася у Познані) і має великий досвід викладацької роботи. Зараз вона викладає як в Україні, так і Польщі (їздить часто) і більшість занять проводить по скайпу (irenka0706) Після занять з нею я вже іншого викладача не потребувала - і на карту поляка пройшла співбесіду і до Польщі переїхала і вчитись вступила...так що, раджу того, хто й мені допоміг. Цитата
RomanT Опубликовано 28 марта, 2015 Автор Жалоба Опубликовано 28 марта, 2015 Доброго дня. У Вроцлаві порадити нікого не можу, але можливо Вам допоможе викладачка, яка й мене навчила. Звати Ірина, має філол.освіту (вчилася у Познані) і має великий досвід викладацької роботи. Зараз вона викладає як в Україні, так і Польщі (їздить часто) і більшість занять проводить по скайпу (irenka0706) Після занять з нею я вже іншого викладача не потребувала - і на карту поляка пройшла співбесіду і до Польщі переїхала і вчитись вступила...так що, раджу того, хто й мені допоміг. Чудово дякую. Якщо незнайду безпоатних альтернатив - обовязково звернусь. Цитата