Lovchuk Опубликовано 8 декабря, 2014 Жалоба Опубликовано 8 декабря, 2014 Добрий день! Маю карту постійного побуту в Польщі! Хочу відкрити ПП? 1 Як це правильно зробити? 2 Прописаний в Кракові але працювати хочу в Варшаві! де потрібно відкривати? 3 Що краще відкрити якщо основні напрямки праці це 1 монтаж вікон та дверей 2 кадрове агенство? 4 Чи потрібен бухгалтер? 5 Які види ПП взагалі є в Польщі? БУДУ ДУЖЕ ВДЯЧНИЙ ЗА ВІДПОВІДІ!!! Цитата
sidpolska Опубликовано 8 декабря, 2014 Жалоба Опубликовано 8 декабря, 2014 Добрий день! Маю карту постійного побуту в Польщі! Хочу відкрити ПП? 1 Як це правильно зробити? 2 Прописаний в Кракові але працювати хочу в Варшаві! де потрібно відкривати? 3 Що краще відкрити якщо основні напрямки праці це 1 монтаж вікон та дверей 2 кадрове агенство? 4 Чи потрібен бухгалтер? 5 Які види ПП взагалі є в Польщі? БУДУ ДУЖЕ ВДЯЧНИЙ ЗА ВІДПОВІДІ!!! Удивительно, что человек с ПМЖ задает такие вопросы на форуме Цитата
Lovchuk Опубликовано 8 декабря, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 8 декабря, 2014 Удивительно, что человек с ПМЖ задает такие вопросы на форуме Просто я тільи починаю все взнавати! А ПМЖ зроблено недавно! Цитата
sidpolska Опубликовано 9 декабря, 2014 Жалоба Опубликовано 9 декабря, 2014 Просто я тільи починаю все взнавати! А ПМЖ зроблено недавно! До ПМЖ было же 5 лет ВНЖ или нарисовали в фотошопе ЛОЛ? Цитата
Lovchuk Опубликовано 10 декабря, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 10 декабря, 2014 До ПМЖ было же 5 лет ВНЖ или нарисовали в фотошопе ЛОЛ? [/quote НІХТО НІЧОГО НЕ МАЛЮВАВ!!!!!!! ПМЖ РОБИЛОСЬ НА ОСНОВІ ПОЛЬСЬКОГО ПОХОДЖЕННЯ! А ЩО ТАКЕ ЛОЛ НАВІТЬ НЕ ЗНАЮ! Цитата