vadimgrush Опубликовано 7 мая, 2014 Жалоба Опубликовано 7 мая, 2014 В сімї сталася біда і завтра рано мушу бути в Луцку. Чим можна доїхати з Варшави до Луцка, після 18 години сьогодні. Раніше немає змоги так як поїзд в Варшаву прибуває в 17.50. Буду вдячній любій інформаціїї. Цитата
Larten Krakow Опубликовано 7 мая, 2014 Жалоба Опубликовано 7 мая, 2014 В сімї сталася біда і завтра рано мушу бути в Луцку. Чим можна доїхати з Варшави до Луцка, після 18 години сьогодні. Раніше немає змоги так як поїзд в Варшаву прибуває в 17.50. Буду вдячній любій інформаціїї. <noindex>http://www.blablacar.pl/</noindex> етим Цитата Inteligentny wszystko zauważa. Głupi wszystko komentuje.© Heinrich Heine
vadimgrush Опубликовано 7 мая, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 7 мая, 2014 <noindex>http://www.blablacar.pl/</noindex> етим Дякую, але тут на сьогдні нічого немає. Можливо є ще якісь варіанти? Цитата
HelenaS Опубликовано 7 мая, 2014 Жалоба Опубликовано 7 мая, 2014 В сімї сталася біда і завтра рано мушу бути в Луцку. Чим можна доїхати з Варшави до Луцка, після 18 години сьогодні. Раніше немає змоги так як поїзд в Варшаву прибуває в 17.50. Буду вдячній любій інформаціїї. Может, не знаю, как вариант - на электричке до Перемышля, там на маршрутке до Медыки на пешеходный и Вы во Львове. Все это ходит постоянно. А там уже легче до Луцка добраться. Если подходит и будут вопросы - пишите. Цитата
Larten Krakow Опубликовано 7 мая, 2014 Жалоба Опубликовано 7 мая, 2014 Или до Хелма автобусом, а там на границе попроситься к кому то в машину или автобус Цитата Inteligentny wszystko zauważa. Głupi wszystko komentuje.© Heinrich Heine
vadimgrush Опубликовано 7 мая, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 7 мая, 2014 Может, не знаю, как вариант - на электричке до Перемышля, там на маршрутке до Медыки на пешеходный и Вы во Львове. Все это ходит постоянно. А там уже легче до Луцка добраться. Если подходит и будут вопросы - пишите. Дякую, але думаю це займе більше часу ніж здається. Цитата
vadimgrush Опубликовано 7 мая, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 7 мая, 2014 Или до Хелма автобусом, а там на границе попроситься к кому то в машину или автобус А як від Хелма добратися до границі, з урахуванням того, що в Хелмі я буду вночі? Цитата
vadimgrush Опубликовано 7 мая, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 7 мая, 2014 Можливо в когось знайомі їдуть автомобілем в Україну і могли б мене забрати, або хтось їздив з якимось переввзником після 18. Цитата
HelenaS Опубликовано 7 мая, 2014 Жалоба Опубликовано 7 мая, 2014 Можливо в когось знайомі їдуть автомобілем в Україну і могли б мене забрати, або хтось їздив з якимось переввзником після 18. Может если Вы приезжаете на ж/д в Варшаву лучше подойти в кассу, чтоб Вам там предложили вариант какой-нибудь с пересадкой или еще как. У них там вся база. Что-то да присоветуют. Вот говорят вроде есть в 21-30 автобус Варшава заходня - Львов. В 6-45 будете во Львове. Это единственный вариант на вечер из Варшавы. Цитата
vadimgrush Опубликовано 7 мая, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 7 мая, 2014 Может если Вы приезжаете на ж/д в Варшаву лучше подойти в кассу, чтоб Вам там предложили вариант какой-нибудь с пересадкой или еще как. У них там вся база. Что-то да присоветуют. Вот говорят вроде есть в 21-30 автобус Варшава заходня - Львов. В 6-45 будете во Львове. Это единственный вариант на вечер из Варшавы. Дуже вдячний...я ще надіюся, що може вдасться застати на заходній часних перевізників, але якщо ні, то прийдеться скористатися цим. Цитата
MUR4IK Опубликовано 7 мая, 2014 Жалоба Опубликовано 7 мая, 2014 Из Варшавы на Львов в 18.00, 20.00, 20.30,21.30 Цитата
vadimgrush Опубликовано 7 мая, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 7 мая, 2014 Ще таке запитання. Поїзд яким я їду їде до Любліна і буде там десь в 20.30. Можливо хтось знає як до добратися до Луцка з Любліна. Цитата
vadimgrush Опубликовано 7 мая, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 7 мая, 2014 Из Варшавы на Львов в 18.00, 20.00, 20.30,21.30Звідки відправленяя? Цитата