Svetast Опубликовано 29 апреля, 2014 Жалоба Опубликовано 29 апреля, 2014 Доброго дня всім! Підскажіть, будь ласка, які податки повинен сплачувати нерезидент - орендодавець, який володіє нерухомістю у Польщі? Якщо можна, то ссилку на документ. З порядоком придбання нерухомості ознайомилась. Зараз мешкаю в Україні. Східна частина. Боїмось. Дуже страшно. Від нас тут зовсім нічого не залежить.Не спимо вже котрий місяць... зрозуміє той, хто розуміє про що я... Тому як вариант розглядаємо з чоловіком переїзд до Польщі з дитиною 12 рочків. Оскільки нам вже по 46-47 років, сподіватися на успішну роботу по найму у Польщі не можемо - я звичайний бухгалтер, а чоловік творчий робітник. Залишається варіант "пасивного доходу" у вигляді орендної платні з квартири, яку плануємо купити та сдавати. Звичайно ж, роботу одразу не знайдеш, бо й мови польскої ще не знаємо, але вивчимо обов'язково. В нас поки лише є польска віза 90\365. Буду дуже вдячна за ваші думки та практичні поради з цього приводу. Допоможіть, дуже прошу. Слава Україні! Цитата Собираюсь собираться...