OlKon Опубликовано 14 марта, 2014 Жалоба Опубликовано 14 марта, 2014 Всім доброго дня , давно читаю форум, але реальна потреба зареєструватись виникла тільки зараз . Маю слідуючу ситуацію , відкрита польська віза С 04 , збираюсь у Польщу на перемовини з майбутніми( як сподіваюсь ) партнерами . Віза на 2 місяці , коридор 20 днів . Але крім бізнесу, маю і інший клопіт - нещодавно переніс інфаркт , так наслухавшись позитивних відгуків про польських кардіологів , хочу пройти тотальне обстеження , а по його результатам , можливе і операційне втручання , тобто можливо прострочу коридор візи . Що буде у цьому випадку? , сподіваюсь на відповідь, усім гарного дня , не хворійте Цитата
Larten Krakow Опубликовано 14 марта, 2014 Жалоба Опубликовано 14 марта, 2014 Всім доброго дня , давно читаю форум, але реальна потреба зареєструватись виникла тільки зараз . Маю слідуючу ситуацію , відкрита польська віза С 04 , збираюсь у Польщу на перемовини з майбутніми( як сподіваюсь ) партнерами . Віза на 2 місяці , коридор 20 днів . Але крім бізнесу, маю і інший клопіт - нещодавно переніс інфаркт , так наслухавшись позитивних відгуків про польських кардіологів , хочу пройти тотальне обстеження , а по його результатам , можливе і операційне втручання , тобто можливо прострочу коридор візи . Що буде у цьому випадку? , сподіваюсь на відповідь, усім гарного дня , не хворійте В определённых случаях по болезни или операции могут продлить визу на месте в отделе иностранцев, если видите что будете задерживаться, вы обязаны сделать пелномоцника и дать на него доверенность чтобы он мог продлить вашу визу, соответственно выписку с больницы что вы проходите операцию и лечение. Цитата Inteligentny wszystko zauważa. Głupi wszystko komentuje.© Heinrich Heine
OlKon Опубликовано 14 марта, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 14 марта, 2014 в отделе иностранцев, если видите что будете задерживаться, вы обязаны сделать пелномоцника и дать на него доверенность чтобы он мог продлить вашу визу, соответственно выписку с больницы что вы проходите операцию и лечение. Перепрошую , а де знаходиться відділ іноземців - МІС ? чи мерія ? Цитата
Larten Krakow Опубликовано 14 марта, 2014 Жалоба Опубликовано 14 марта, 2014 Перепрошую , а де знаходиться відділ іноземців - МІС ? чи мерія ? В Кракове тут, а в других городах надо смотреть в интернете Małopolski Urząd Wojewódzki w Krakowie Wydział Spraw Obywatelskich i Cudzoziemców Oddział do Spraw Cudzoziemców Kraków, ul. Przy Rondzie 6 (parter, sala obsługi cudzoziemców) Цитата Inteligentny wszystko zauważa. Głupi wszystko komentuje.© Heinrich Heine
OlKon Опубликовано 16 марта, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 16 марта, 2014 А якщо буде наступна ситуація - я виїхав до Польщі на 3-4 дні , провести пару зустрічей, заодно пройти обстеження в кардіоцентрі . Повертаюсь додому, у мене лишається ще 15 днів коридора і один в"їзд у шенген , чи не буде правопорушенням якщо я використаю дану візу для автобусного туру до Європи ( збирається гарна компанія) Цитата
Larten Krakow Опубликовано 17 марта, 2014 Жалоба Опубликовано 17 марта, 2014 А якщо буде наступна ситуація - я виїхав до Польщі на 3-4 дні , провести пару зустрічей, заодно пройти обстеження в кардіоцентрі . Повертаюсь додому, у мене лишається ще 15 днів коридора і один в"їзд у шенген , чи не буде правопорушенням якщо я використаю дану візу для автобусного туру до Європи ( збирається гарна компанія) Всегда есть возможность попасться на дотошного полицейского в Европе, а зачем вам неприятности да еще и с больным сердцем? Если для адреналина то можно прыгнуть с банжи к примеру Цитата Inteligentny wszystko zauważa. Głupi wszystko komentuje.© Heinrich Heine