Юрій Опубликовано 14 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 14 марта, 2013 Доброго дня!В квітні минулого року я проходив прослуховування у Варшаві для отримання карти побиту.Співбесіду пройшов успішно.Пані Марії (це юрист яка займається подібними справами)надав усі документи,що свідчать моє польське походження(це свідоцтво про народження дідуся по маминій лінії і свідоцтво про одруження дідуся і бабусі,які були поляками).І ось уже майже рік чекаю на карту побиту.((2 рази приходив лист від граничної служби про відмову...і кожен раз з різними причинами відмови.Юрист пані Марія відсилала запит у чому проблема...?На те її не давали конкретної відповіді.Може ви щось про це знаєте?Буду дуже радий про якусь пораду.Дякую. Цитата
laeta Опубликовано 14 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 14 марта, 2013 На сколько знаю Polska Akcja Humanitana сейчас реализует проект помощи репатриантам и лицам с польским происхождением в легализации пребывания. Возьмите все документы, которые вы получили. Непонятно о каком именно отказе от пограничной службы идет речь. Они не выдают решения, они высылают свое мнение (oponia), в ответ на запрос Wydziału Spraw Cudzoziemców, куда вы подавали документы. Именно Wydzial выдает решение Доброго дня!В квітні минулого року я проходив прослуховування у Варшаві для отримання карти побиту.Співбесіду пройшов успішно.Пані Марії (це юрист яка займається подібними справами)надав усі документи,що свідчать моє польське походження(це свідоцтво про народження дідуся по маминій лінії і свідоцтво про одруження дідуся і бабусі,які були поляками).І ось уже майже рік чекаю на карту побиту.((2 рази приходив лист від граничної служби про відмову...і кожен раз з різними причинами відмови.Юрист пані Марія відсилала запит у чому проблема...?На те її не давали конкретної відповіді.Може ви щось про це знаєте?Буду дуже радий про якусь пораду.Дякую. Цитата
stels1 Опубликовано 28 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 28 марта, 2013 На сколько знаю Polska Akcja Humanitana сейчас реализует проект помощи репатриантам и лицам с польским происхождением в легализации пребывания. Возьмите все документы, которые вы получили. Непонятно о каком именно отказе от пограничной службы идет речь. Они не выдают решения, они высылают свое мнение (oponia), в ответ на запрос Wydziału Spraw Cudzoziemców, куда вы подавали документы. Именно Wydzial выдает решение Доброго дня!В квітні минулого року я проходив прослуховування у Варшаві для отримання карти побиту.Співбесіду пройшов успішно.Пані Марії (це юрист яка займається подібними справами)надав усі документи,що свідчать моє польське походження(це свідоцтво про народження дідуся по маминій лінії і свідоцтво про одруження дідуся і бабусі,які були поляками).І ось уже майже рік чекаю на карту побиту.((2 рази приходив лист від граничної служби про відмову...і кожен раз з різними причинами відмови.Юрист пані Марія відсилала запит у чому проблема...?На те її не давали конкретної відповіді.Може ви щось про це знаєте?Буду дуже радий про якусь пораду.Дякую. А не подскажете может подобную организацию во Вроцлаве? Спасибо. Цитата