Перейти к содержанию

Jędrus

Studia II stopnia

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Witam!

Шановне паньство, звертаюся до Вас із питанням консультації. Вирішив змінити місце набуття знань в області фінансів, з Києва до Речі Посполитої. Аналіз ситуації виявив декілька ВУЗів, які підпадають під такі критерії (напрямок FiR(finanse i rachunkowość) albo bankowość. (Напрямок зв"язаний з аналітикою фінансовою, банками, страхуванням)). І то є: UE we Wroclawiu, UE w Poznaniu, UE w Krakowie, SGH w Warszawie. Економічний університет у Катовіцах та Школи банкові відпали, а чому?...рейтинги, інтуіція тощо. Для вступу на безкоштовну основу(а саме так, більш всього хочеться) вимагають екзамен з профільного предмета, відповідно до напряму. Тому прошу паньство про їх рекомендації щодо вибору учельні на мігістраті. Відповідно основним критерієм є престиж серед працедавців, рівень викладання, місто навчання зрештою, та легкість знайти працю по студіях. Я зупинився на UEP (Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu) та UE we Wroclawiu. Можливо я зовсім неправий, але зрештою прошу до дискусії тих, хто з тими питаннями стикався. А взагалі можливий вступ на економічіні спеціальності, після бакалаврату в Україні?, Був прецедент?, чи то рожева мрія...? так як економіка України і Польщі відрізняються, і зовсім не мало...

Z góry dziękuję! Pozdrawiam serdecznie.

Опубликовано
  Jędrus сказал:
Witam!

Шановне паньство, звертаюся до Вас із питанням консультації. Вирішив змінити місце набуття знань в області фінансів, з Києва до Речі Посполитої. Аналіз ситуації виявив декілька ВУЗів, які підпадають під такі критерії (напрямок FiR(finanse i rachunkowość) albo bankowość. (Напрямок зв"язаний з аналітикою фінансовою, банками, страхуванням)). І то є: UE we Wroclawiu, UE w Poznaniu, UE w Krakowie, SGH w Warszawie. Економічний університет у Катовіцах та Школи банкові відпали, а чому?...рейтинги, інтуіція тощо. Для вступу на безкоштовну основу(а саме так, більш всього хочеться) вимагають екзамен з профільного предмета, відповідно до напряму. Тому прошу паньство про їх рекомендації щодо вибору учельні на мігістраті. Відповідно основним критерієм є престиж серед працедавців, рівень викладання, місто навчання зрештою, та легкість знайти працю по студіях. Я зупинився на UEP (Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu) та UE we Wroclawiu. Можливо я зовсім неправий, але зрештою прошу до дискусії тих, хто з тими питаннями стикався. А взагалі можливий вступ на економічіні спеціальності, після бакалаврату в Україні?, Був прецедент?, чи то рожева мрія...? так як економіка України і Польщі відрізняються, і зовсім не мало...

Начну с конца.

економіка України і Польщі відрізняються, і зовсім не мало

В польском языке есть слово Ekonomia (наука) и Gospodarka (экономические процессы). Так вот экономия везде одинаковая, а вот господарка.... на Укр она уже настолько покращена, что её по суте нет.

Второе - рейтинги рейтингами, но працодавца берёт не "сферического выпускника вуза в вакууме", а конкретного человека. И тут могут выйти на первый план совершенно другие качества.

Например мне, выпускнику украинского экономического вуза, предложили вполне конкретную работу финансового аналитика рынка России. Уверен, что польский работодатель никогда не слышал о моём вузе.

Третье - вряд ли вы тут найдёте человека, который может объективно сравнить уровень преподования. Для этого надо или окончить или поработать в нескольких вузах. Поэтому тут вся надежда на рейтинги.

Опубликовано

Как студент Варшавс Политеха скажу что рейтингам доверять нельзя....у нас 1 место среди тех универов и 1 место среди выбора работодателей,хотя реальность другая

Рейтинг проверяю басейнов-тоже не верно составлен))

Львеночек верно сказал-смотрят на тебя лично а не на универ и диплом никто и не глянул....

Опубликовано
  Jędrus сказал:
Witam!

Я закінчив SGH якийсь час тому, дуже задоволений з рівня навчання і характеру факультету однак в пошуках праці цей вуз мало мені допоміг. Серед працедавців в Польщі ціниться знання іноземних мов, обслуга ПК на відповідному рівні, досвід роботи, еластичність, а потім Інститут.

На безкоштовне навчання дуже важко пройти з екзаменами, не чув, що є набір без.... Хоча якщо ви маєте КП або на іншій подібній основі в Польщі і маєте наукові осягнення, то чому не прийняти таку людину?

Випускники технічних вузів мають кращі шанси на ринку праці.

Щодо міста, то здається Варшава краща, щоб будувати саме тут кар'єру, але вибір залежить від вас. Думайте і вирішуйте!

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...