Перейти к содержанию



tasha11

Чемодан
  • Публикаций

    67
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Сообщения, опубликованные tasha11

  1. Добрый день.Кто знает, со скольки лет нужно вклеивать фотографию ребенка в загран паспорт. Ребеноку 3 года,просто вписан в мой паспорт. Раньше говорили что с 5 лет, но с нового года слышала что что то там изменили. Кто может знает точно!! Подскажите.

  2. Добрый день. При подачи на визу по воссоиденению, нужно показывать справку о текущих доходах(зарплате),или за определеный срок,то есть за последних три, или шесть месяцев?

    Отвечу сама на свой вопрос) Нашла информацию. Нужно брать выпис из учту за последние три месяца.

  3. Ще таке питання коли вам прийшов лист про результат розгляду хто визначив термін коли прийти за візою там був лист з МВС чи Консульства ?

    Лист з консульства,в ньому зазначено на який конкретно термін,і годину потрібно зявитися в консульстві для вклейки візи,там також зазначається які документи потрібно предявити.

  4. А карта діє так само як віза ?

    Віза дається лишень для того щоб людина могла заїхати в Чехію, для подальшого доформлення документів, чому дають з таким коридором,не знаю.А сама карта видається на два роки. Але якщо у вас договір наприклад з 1 березня 2015р. тоді карта буде дійсна до до березня 2017.Але дата дії карти буде зазначена не 1 березня 2015,а той день коли ви заберете її з поліції, і до березня 2017.Тобто не повних два роки.

  5. Таке питання кому видавали робочу карту з якого числа починалася дата дії даної карти ? Тобто з дати прийняття рішення чи дати отримання повідомлення про отримання візи ?

    Дата дії карти починається від того числа, яке зазначене в роб.контракті.Якщо ви отримаєте розитивне рішення, в посольстві вам вклеють шенген візу (нам дали 180/30) по цій візі ви приїзжаєте в Чехію, протягом трьох днів,ідете на поліцію,здаєте біометричні дані,і через три тижні забираєте картку.

  6. З поштою я вже домовився але в мене сумніви на рахунок рішення так як я сьгодні в цьому списку справу свою не знайшов - <noindex>http://www.mvcr.cz/mvcren/article/informac...renija-del.aspx</noindex>

    Ми себе теж в тих списках не знайшли, але лист з підтвердженням про видачу візи отримати.

  7. Хтось має якісь думки що це за лист ? Може комусь такі листи надходили ?

    думаю це лист,в якому рішенням на рахунок візи, позитивне,чи негативне, це ви самі вже побачете підкривши лист.На цьому тижні ви вже його точно отримаєте.Головне бути дома,або маєте когось знайомого на пошті,хай вам дадуть знати коли прийде лист.

  8. Я же не адвокат и не занимался этим вопросом.Факт что так можно , на лицо.Сходите в полицию и узнайте, мне это не надо .

    Понято) Мы чясто бываем на полиции, и вже спрашивалы у них,какой есть самые быстрый вариант воссоиденения.Выше уже писала, что и как надо делать.А такую информацию они нам не говорили,наверно забыли)

  9. Правильно понимаеш.У жены на работе к вьетнамцу приехала жена, пошли и напочекани наклеили ВНЖ.Закон такой есть и был.Но для чешских властей не особо удобный.Вот и посылают ссюду подаваться, потом обсурдные решения вынося.Типа жене не дали а годовалому ребенку дали или наоборот.

    Про такой закон для третих стран не когда не слышала.На полиции, о нем нам никто не говорил. Если можно скинте сылку етого закон.

  10. Насколько я знаю, к мужу с ВНЖ, жена с ребенком может приехать по тур визе и сразу получить ВНЖ .Не надо подаваться не на украине не еще где.

    Такого не слышала,ето чтот о из мира фентези) то есть не надо ни где подавать, ( не в Украине,ни в Чехии) Так все просто,приежаеш в Чехию,к мужу по позванке,и на полиции сразу вклеевают визу,или ВНЖ по воссоиденению?Я правильно понимаю?

  11. спасибо огромное. извините,я что- то не пойму, жене тоже что- то нужно подавать, я думал это только мне тут все надо подавать. если возможно в двух словах обьясните что и как.

    Вам не чего не нужно подавать, подает тот кто воссоиденяится с вами,то есть жена,и ребенок. Собераете все нужные бумаги,некоторие документы делаете вы для жены(приписка, документ о финансовом обиспичении) жена идет и подает в конвульство. Для ребенка тоже нужен оддельный пакет документов,и по скольку ребенок несовершолетний,его присутствие не обязательно. За ребенка может подать мама, или вы не посредствено в самой Чехии.

  12. здравствуйте. подскажите пожалуйста, как и где подаются документы в чехии для воссоединения семьи? и что надо предоставить? я гражданин Болгарии, живу в Чехии, жена гражданка Украины, есть маленький ребенок, свидетельство о рождении украинское! заранее благодарен!

    Добрый день.Жене нужно подавать по месту прописки,а ребенку можете подать и в Чехии. Более точная информация на сайте ЧР там весь перечень нужных документов. <noindex>http://www.mzv.cz/minsk/ru/vizy/x2009_02_1...12_09_25_1.html</noindex> <noindex>http://www.mzv.cz/minsk/ru/vizy/x2009_02_1...2012_10_05.html</noindex>

  13. И ето тоже если можно переведите :

     

    Vážený pane Lazure,

     

    byla Vám standardní cestou zaslána písemnost do vlastních rukou, správní orgán však potřebuje k vydání rozhodnutí oznámení o datu převzetí (písemnost byla zaslána přes ZÚ ve Lvově a bude Vám nejspíše teprve doručena na adresu v zemi původu uvedenou ve Vaši žádost.

    Добрий вечір.Пишуть солідуюче: Що вам відправили пісьмо, яке ви повині отримати особисто в руки, (як би лист засилають в консульство у Львів, а вони вже вам на вашу адресу,яку зазначали при подачі) І коли отримаєте лист,вони хочуть щоб ви дали їм знати якого числа ви його отримали.

  14. Я это понимаю.

    В том то и дело, что договор об аренде жилья мне не нужен, так как проживать собираюсь в квартире, которая принадлежит фирме-работодателю.

    Так,вам не потрібен договір про оренду квартири, вам потрібна приписка (doklad o potvrzeni zajisteni ubytovani) Цей бланк заповнює і підписує власник квартири,чи будинку в якого ви будите проживати.І обовязково завіряє у нотаріуса.(Якщо квартира має декількох власників,потрібно їхні всі згоди і підписи.) <noindex>http://www.mvcr.cz/clanek/obcane-tretich-z...-ubytovani.aspx</noindex>

  15. Ще один лист прийшов

     

     

    Vážený pane Lazure,

     

    Vaše žádost o zaměstnaneckou kartu je stále v řízení. V případě dalších procesních úkonů či vydání rozhodnutí Vás budeme standardním způsobem informovat.

     

    S pozdravem,

    Eva Saganová

    MVČR OAMP

    Ваша заява на видачу трудової карти ще є в процесі контролю. Про подальші дії, в разі розгляду ,вас буде про інформовано стандартним способом.

  16. сьогодні отримав лист, відказали мені у візі (113 днів чекав від дня подачі, і 75 днів від дня співбесіди)

    згідно закону

    Předpis č. 326/1999 Sb.

    Zákon o pobytu cizinců na území České republiky a o změně některých zákonů

    § 56

    Důvody neudělení dlouhodobého víza

    (1) Dlouhodobé vízum, s výjimkou víza k pobytu nad 90 dnů za účelem strpění pobytu na území z důvodu podle § 33 odst. 3, ministerstvo cizinci neudělí, jestliže

    h) jsou zjištěny skutečnosti nasvědčující tomu, že cizinec po skončení pobytu stanoveného dlouhodobým vízem neopustí území nebo že dlouhodobé vízum hodlá zneužít k jinému účelu, než je uveden v žádosti o udělení dlouhodobého víza

    Стандартна,завуальвувана відмова, без жодних фактів. Все ж подаватимите на апиляцію, це теж не швидкий процес.

  17. Прийшла мені відповідь з МЗС Може хтось перекладе основне:

     

    Dobrý den,

     

    svůj email jste zaslal na informační linku Ministerstva vnitra, kde podáváme obecné informace k pobytu cizinců na území ČR. Informace ke konkrétním žádostem, zejména tedy údaje z jejich obsahu a údaje o jejich stavu řízení, prostřednictvím emailu ani telefonu neposkytujeme, mimo jiné také s ohledem na ochranu osobních údajů.

     

    O výsledku řízení žádosti o zaměstnaneckou kartu bude cizinku informovat zastupitelský úřad ČR, kde byla žádost podána.

     

    Stav žádosti lze kontrolovat podle čísla jednacího na webových stránkách MV:

    <noindex>http://www.mvcr.cz/clanek/informace-o-stavu-rizeni.aspx</noindex>

    Vaší žádosti bylo přiděleno číslo jednací OAM-1468/ZM-2015

    Byla předána urgence Vaší žádosti o vydání zaměstnanecké karty na příslušné pracoviště odboru azylové a migrační politiky MV ČR.

     

    S pozdravem

    Informační linka odboru azylové a migrační politiky Ministerstva vnitra

    ніякої важливої інформації для вас в цьому листі не має. Зміс в тому,що вони не надають інформацію,ні по телефону і не в електроному виді, однією з таких причин є захист персональних даних.

    Всю інформацію про труд.карту,вас буде інформувати консульство ЧР в якому була подана заява. І стан вашої заяви ви можите прослідковувати на сайті (який вони вказали) Там вказаний номер, під яким розглядається ваша справа.

     

×
×
  • Создать...