Jump to content

mutant

Праця в Познані.

Recommended Posts

Молодому рукожопу прямая дорога во всякие дисконты (лидл, бедронка) или в макдак - лечиться от рукожопости)

Незнание законов не освобождает от наказания. Знание - как правило, да.

Находим местные украинские группы на ФБ и читаем. Там 100500 предложений работы для тех же дисконтов или уборка или стройка или русскоязычные менеджеры от агентства по трудоустройству на заводы.  В большинстве случаев даже польский язык не нужен. 

Ищу легальную работу в Польше, Чехии. Умею много чего. Подробности в ЛС.

2 часа назад, shellarua сказал:

Находим местные украинские группы на ФБ и читаем. Там 100500 предложений работы для тех же дисконтов или уборка или стройка или русскоязычные менеджеры от агентства по трудоустройству на заводы.  В большинстве случаев даже польский язык не нужен. 

Бувших совкових менеджерів треба обходити десятою дорогою. Надія на те що когось з форуму запитували про працівника.

6 часов назад, AlexAG сказал:

Молодому рукожопу прямая дорога во всякие дисконты (лидл, бедронка) или в макдак - лечиться от рукожопости)

Це ж ясно, не напрягайтесь і не мучайте клаву. 

Навіяло постами чумойданного "умніка".

Згадав себе в 23 роки, ну повний рукожоп. Нічого, люди ставились з розумінням, допомагали і все наладилось.

4 hours ago, mutant said:

Це ж ясно, не напрягайтесь і не мучайте клаву. 

Навіщо пащекувати? Я взагалі не зрозумів одразу, про що ви питали.

19 часов назад, Davidoff сказал:

Навіщо пащекувати? Я взагалі не зрозумів одразу, про що ви питали.

Глянь мою попередню тему.

Там клієнт безпонтово пофонив і ми самі вирішили проблему. Правду кажучи там всі фонили безпонтово. Форум дуже змінився. Шкода.

5 hours ago, mutant said:

і ми самі вирішили проблему

Так там проблемы и не было, виновник торжества ее сам же и придумал, не разобравшись в революте :)

При том, что заглавную тему - как открыть счет в польском банке и в каком именно - так и не решили.

Незнание законов не освобождает от наказания. Знание - как правило, да.

7 часов назад, AlexAG сказал:

При том, что заглавную тему - как открыть счет в польском банке и в каком именно - так и не решили.

Рахунок відкрили в   Credit Agricole Bank Polska S.A.

На підставі приведених в шапці документів і фізичного відвідування банку.

Cześć,

може кому ще будуть потрібні рукожопи - звертайтеся. В мене їх пів фірми. Є навіть з гонором. HR працює як конвеєр, але в результаті самі рукожопи.

P.S. Змінити HR не пропонувати 

3 часа назад, VeSler сказал:

Cześć,

може кому ще будуть потрібні рукожопи - звертайтеся. В мене їх пів фірми. Є навіть з гонором. HR працює як конвеєр, але в результаті самі рукожопи.

P.S. Змінити HR не пропонувати 

Мене, рукожопа, всадили в 40 тонний ескаватор без досвіду і прав. І нічого, пішло, тепер можу і на крокуючий ескаватор сідати. Все приходить з часом, головне підтримати рукожопа на початках.

Ну так это-же нормально: если есть потребность и челлендж - так и развивается человек, получает новые навыки.

Вот если-бы не посадили - так-бы и работал кем работал, а тут оп - и новый навык :) Причем редкий

Мой маленький недо-блог: http://blog.mail4yuna.tk/

Публикую, иногда, всякую всячину о легализации и просто полезности.

4 часа назад, Yuna сказал:

Ну так это-же нормально: если есть потребность и челлендж - так и развивается человек, получает новые навыки.

Вот если-бы не посадили - так-бы и работал кем работал, а тут оп - и новый навык :) Причем редкий

Та отож. 

Видно я слабо розумію польський ринок праці. На "мою" маленьку фірму за останніх 20 років ніхто не прийшов з вулиці чи агенції. Тільки по протекції працюючих. Я сам дав роботу 4 персонам. Трохи то напрягає бо з мене питають за косяки моїх адептів. Але через пів року все стає на свої місця. Працедавець дає час рукожопам прийти до кваліфікації.

Ну це лірика.

Далі шукаєм роботу в Познані.