mutant Posted January 29 Report Share Posted January 29 Хто може допомогти чи порадити? Дані клієнта. Молодий рукожоп. Гроші за послугу не заплатить. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mutant Posted January 29 Author Report Share Posted January 29 Хто хоче допомогти за могорич пишіть в приват. Могорич-святе діло. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexAG Posted January 30 Report Share Posted January 30 Молодому рукожопу прямая дорога во всякие дисконты (лидл, бедронка) или в макдак - лечиться от рукожопости) Quote Незнание законов не освобождает от наказания. Знание - как правило, да. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shellarua Posted January 30 Report Share Posted January 30 Находим местные украинские группы на ФБ и читаем. Там 100500 предложений работы для тех же дисконтов или уборка или стройка или русскоязычные менеджеры от агентства по трудоустройству на заводы. В большинстве случаев даже польский язык не нужен. Quote Ищу легальную работу в Польше, Чехии. Умею много чего. Подробности в ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mutant Posted January 30 Author Report Share Posted January 30 2 часа назад, shellarua сказал: Находим местные украинские группы на ФБ и читаем. Там 100500 предложений работы для тех же дисконтов или уборка или стройка или русскоязычные менеджеры от агентства по трудоустройству на заводы. В большинстве случаев даже польский язык не нужен. Бувших совкових менеджерів треба обходити десятою дорогою. Надія на те що когось з форуму запитували про працівника. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mutant Posted January 30 Author Report Share Posted January 30 6 часов назад, AlexAG сказал: Молодому рукожопу прямая дорога во всякие дисконты (лидл, бедронка) или в макдак - лечиться от рукожопости) Це ж ясно, не напрягайтесь і не мучайте клаву. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mutant Posted January 30 Author Report Share Posted January 30 Навіяло постами чумойданного "умніка". Згадав себе в 23 роки, ну повний рукожоп. Нічого, люди ставились з розумінням, допомагали і все наладилось. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davidoff Posted January 30 Report Share Posted January 30 4 hours ago, mutant said: Це ж ясно, не напрягайтесь і не мучайте клаву. Навіщо пащекувати? Я взагалі не зрозумів одразу, про що ви питали. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mutant Posted Friday at 05:38 PM Author Report Share Posted Friday at 05:38 PM 19 часов назад, Davidoff сказал: Навіщо пащекувати? Я взагалі не зрозумів одразу, про що ви питали. Глянь мою попередню тему. Там клієнт безпонтово пофонив і ми самі вирішили проблему. Правду кажучи там всі фонили безпонтово. Форум дуже змінився. Шкода. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexAG Posted Friday at 11:04 PM Report Share Posted Friday at 11:04 PM 5 hours ago, mutant said: і ми самі вирішили проблему Так там проблемы и не было, виновник торжества ее сам же и придумал, не разобравшись в революте При том, что заглавную тему - как открыть счет в польском банке и в каком именно - так и не решили. Quote Незнание законов не освобождает от наказания. Знание - как правило, да. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mutant Posted Saturday at 06:36 AM Author Report Share Posted Saturday at 06:36 AM 7 часов назад, AlexAG сказал: При том, что заглавную тему - как открыть счет в польском банке и в каком именно - так и не решили. Рахунок відкрили в Credit Agricole Bank Polska S.A. На підставі приведених в шапці документів і фізичного відвідування банку. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSler Posted Saturday at 11:04 AM Report Share Posted Saturday at 11:04 AM Cześć, може кому ще будуть потрібні рукожопи - звертайтеся. В мене їх пів фірми. Є навіть з гонором. HR працює як конвеєр, але в результаті самі рукожопи. P.S. Змінити HR не пропонувати Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mutant Posted Saturday at 03:00 PM Author Report Share Posted Saturday at 03:00 PM 3 часа назад, VeSler сказал: Cześć, може кому ще будуть потрібні рукожопи - звертайтеся. В мене їх пів фірми. Є навіть з гонором. HR працює як конвеєр, але в результаті самі рукожопи. P.S. Змінити HR не пропонувати Мене, рукожопа, всадили в 40 тонний ескаватор без досвіду і прав. І нічого, пішло, тепер можу і на крокуючий ескаватор сідати. Все приходить з часом, головне підтримати рукожопа на початках. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yuna Posted Monday at 06:43 AM Report Share Posted Monday at 06:43 AM Ну так это-же нормально: если есть потребность и челлендж - так и развивается человек, получает новые навыки. Вот если-бы не посадили - так-бы и работал кем работал, а тут оп - и новый навык Причем редкий Quote Мой маленький недо-блог: http://blog.mail4yuna.tk/ Публикую, иногда, всякую всячину о легализации и просто полезности. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mutant Posted Monday at 11:14 AM Author Report Share Posted Monday at 11:14 AM 4 часа назад, Yuna сказал: Ну так это-же нормально: если есть потребность и челлендж - так и развивается человек, получает новые навыки. Вот если-бы не посадили - так-бы и работал кем работал, а тут оп - и новый навык Причем редкий Та отож. Видно я слабо розумію польський ринок праці. На "мою" маленьку фірму за останніх 20 років ніхто не прийшов з вулиці чи агенції. Тільки по протекції працюючих. Я сам дав роботу 4 персонам. Трохи то напрягає бо з мене питають за косяки моїх адептів. Але через пів року все стає на свої місця. Працедавець дає час рукожопам прийти до кваліфікації. Ну це лірика. Далі шукаєм роботу в Познані. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...