jackal Posted August 9 Author Report Share Posted August 9 37 минут назад, pputnik сказал: Якщо є всі укр документи, то можна зробити простіше: 1. свід про народження (1 дівоче прізвище) 2. свід про шлюб (зміна на друге) 3. свід про розірвання шлюбу 4. свід про другий шлюб (зміна з другого на третє) Тут видно цілу безперервну історію. Тлумаченє присєнгле і все тут прекрасно прокатує, перевірено десятки раз (на картах своїх і дітей). Это да... но, когда жена получала док №3, у неё забрали док №2.... а в док №3 написано, что гражданка с фамилией 2 развелась гражданином с фамилией 2 и ни слова о девичей фамилии... Вчера заехал в USC показал доки и объяснил ситуацию.... ясно, что нужно идти через них и получить польское свидетельство о разводе и в нём будет тоже девечья фамилия вроде.... а вот будет ли достаточно этого вытяга узнаю через пару дней как получу переводы и опять заеду в USC... Отпишусь тут. Всем спасибо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
emigrant007 Posted August 9 Report Share Posted August 9 3 hours ago, jackal said: получить польское свидетельство о разводе и в нём будет тоже девечья фамилия вроде Маю великі сумніви щодо того, що це реально і щодо того, що це взагалі оптимальний шлях. Я вам вже казав, що треба робити Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackal Posted August 9 Author Report Share Posted August 9 В 08/08/2024 в 3:18 PM, emigrant007 сказал: Цей документ треба перекласти і віддати до USC все. Что не так я сказал. Именно с этим документом и его переводом + свидетельством о разводе и его переводом поеду в USC. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davidoff Posted August 9 Report Share Posted August 9 43 minutes ago, jackal said: свидетельством о разводе и его переводом Ось тут може вилізти проблема, тому що Польща не визнає наші свідоцтва про розлучення 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackal Posted August 9 Author Report Share Posted August 9 10 минут назад, Davidoff сказал: Ось тут може вилізти проблема, тому що Польща не визнає наші свідоцтва про розлучення то есть пробовать без свидетельства о разводе... просить их дать что-то о смене фамилии на основании вытяга из Дии. ок, попробуем... а там посмотрим, как пойдёт... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
emigrant007 Posted August 9 Report Share Posted August 9 2 hours ago, jackal said: просить их дать что-то о смене фамилии на основании вытяга из Дии Я вже сказав, що вам банально треба отримати в USC свідоцтво про народження. Все. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackal Posted August 9 Author Report Share Posted August 9 (edited) 54 минуты назад, emigrant007 сказал: Я вже сказав, що вам банально треба отримати в USC свідоцтво про народження. Все. у нас есть свидетельство о рождении уже на польском... у нас нет связи девичьей фамилии из этого СоР с нашим СоБ так как был ещё один брак... Edited August 9 by jackal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davidoff Posted August 9 Report Share Posted August 9 19 minutes ago, jackal said: у нас есть свидетельство о рождении уже на польском... у нас нет связи девичьей фамилии из этого СоР с нашим СоБ так как был ещё один брак... А звичайне "Свідоцтво про зміну імені" не хоче вона взяти? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackal Posted August 9 Author Report Share Posted August 9 5 минут назад, Davidoff сказал: А звичайне "Свідоцтво про зміну імені" не хоче вона взяти? хотим. теперь будем пробовать... для этого и написал тут... всем спасибо за инсайты... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shellarua Posted August 9 Report Share Posted August 9 11 часов назад, Анюта90 сказал: Я эту процедуру месяц проходила У меня это длилось два дня. Не помню каким образом, Я дозвонился до оператора и мне восстановили доступ к счету, срок действия договора закончился 6 лет назад. Указал контактные данные польские и мне никто не звонит. Единственное что - сменил пароль на доступ к счету и пин на виртуальную карту. Это была одна из рекомендаций банка при восстановлении доступа. Quote Ищу легальную работу в Польше, Чехии. Умею много чего. Подробности в ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OlgaP776 Posted September 10 Report Share Posted September 10 On 8/8/2024 at 5:38 PM, Davidoff said: Ваша дружина може сама отримати Повний витяг з Державного реєстру актів цивільного стану громадян щодо актового запису про шлюб. У повному витязі буде вся інформація про шлюб, і також буде інформація про його розірвання. Цей витяг перекладаєте і умейсцовуєте. Але ще може вилізти такий нюанс, що УСЦ попросить ще рішення суду про розлучення. Якщо розлучення було в рагсі без суду, то доведеться звертатись до польського суду, щоб видали таке рішення на підставі її свідоцтва про розлучення. Підкажіть, будь ласка, як довго може тривати розгляд справи в суді? Я подала документи ще в травні. Усе чекаю. По емаїлу відповідають що Szanowna Pani Wiadomość została przekazana do VI wydziału. Sprawa jest w toku, nie ma wyznaczonego terminu rozprawy/posiedzenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davidoff Posted September 10 Report Share Posted September 10 3 hours ago, OlgaP776 said: Підкажіть, будь ласка, як довго може тривати розгляд справи в суді? Я подала документи ще в травні. Усе чекаю. По емаїлу відповідають що Szanowna Pani Wiadomość została przekazana do VI wydziału. Sprawa jest w toku, nie ma wyznaczonego terminu rozprawy/posiedzenia. Я не пробував, але ось тут на форумі писали, що 2-3 роки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OlgaP776 Posted September 10 Report Share Posted September 10 7 minutes ago, Davidoff said: Я не пробував, але ось тут на форумі писали, що 2-3 роки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davidoff Posted September 10 Report Share Posted September 10 Just now, OlgaP776 said: Перепрошую, переплутав. Писали, що рік-два 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...