Antonio Posted July 29 Report Share Posted July 29 Доброго дня всім, маю таке питання: Живу тут 6 рік, на днях отримав карту резидента. Розумію, що через 3 роки в такому статусі можу подаватись на громадянство. Але я не маю доступу до консульських послуг (дані оновлювати ітд не планую) . Мій паспорт закінчиться через 2 роки. Чи це 100% означає, що при подачі на громадянство без паспорта нічого не вийде, а також можливо будуть потрібні інші документи які теж мені Україна не дасть? Буду вдячний за відповіді Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Анюта90 Posted July 29 Report Share Posted July 29 9 минут назад, Antonio сказал: Доброго дня всім, маю таке питання: Живу тут 6 рік, на днях отримав карту резидента. Розумію, що через 3 роки в такому статусі можу подаватись на громадянство. Але я не маю доступу до консульських послуг (дані оновлювати ітд не планую) . Мій паспорт закінчиться через 2 роки. Чи це 100% означає, що при подачі на громадянство без паспорта нічого не вийде, а також можливо будуть потрібні інші документи які теж мені Україна не дасть? Буду вдячний за відповіді А можно ли попробовать получить какую-то бумажку об отказе и податься на польский проездной документ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ulvih Posted July 29 Report Share Posted July 29 за два года еще столько всего может поменяться. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusiksun Posted July 29 Report Share Posted July 29 (edited) 4 hours ago, Antonio said: Доброго дня всім, маю таке питання: Живу тут 6 рік, на днях отримав карту резидента. Розумію, що через 3 роки в такому статусі можу подаватись на громадянство. Але я не маю доступу до консульських послуг (дані оновлювати ітд не планую) . Мій паспорт закінчиться через 2 роки. Чи це 100% означає, що при подачі на громадянство без паспорта нічого не вийде, а також можливо будуть потрібні інші документи які теж мені Україна не дасть? Буду вдячний за відповіді Сорри за оффтоп, а сколько вы ждали резидента и какой город? Edited July 29 by Rusiksun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjj Posted July 29 Report Share Posted July 29 Это чисто теория. Белый паспорт "на возвращение" дают без обновления данных. И его, наверное, можно показать вместо паспорта? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Art777 Posted July 29 Report Share Posted July 29 3 hours ago, bjj said: И его, наверное, можно показать вместо паспорта? Для подачи детей на карты проходило. В отличии от карт побыту - придется заказать ещё пару тройку четверку раз , но тоже теоретически можно. Почему нет. Опять же, учитывая что до событий ещё 3 года - все ещё скорее всего поменяется Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonio Posted July 30 Author Report Share Posted July 30 18 hours ago, Rusiksun said: Сорри за оффтоп, а сколько вы ждали резидента и какой город? Один рік, Любуське воєводство. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...