Terry Posted November 20, 2022 Report Share Posted November 20, 2022 Доброго дня! Підскажіть, будь ласка. Місяць тому вислав паспорт до візового центру з метою вклейки візи до Канади. 4 листопада прийшло повідомлення POE Introduction Letter-WP. Які подальші дії я повинен виконати? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MartinEden Posted November 20, 2022 Report Share Posted November 20, 2022 4 hours ago, Terry said: Доброго дня! Підскажіть, будь ласка. Місяць тому вислав паспорт до візового центру з метою вклейки візи до Канади. 4 листопада прийшло повідомлення POE Introduction Letter-WP. Які подальші дії я повинен виконати? Що в повідомленні написано, те і робити. Ми по назві повідомлення не можемо телепатично вгадати. Quote Russia is a terrorist state! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micellangelo Posted November 21, 2022 Report Share Posted November 21, 2022 23 hours ago, Terry said: Доброго дня! Підскажіть, будь ласка. Місяць тому вислав паспорт до візового центру з метою вклейки візи до Канади. 4 листопада прийшло повідомлення POE Introduction Letter-WP. Які подальші дії я повинен виконати? Цей лист бажано з собою мати на кордоні. Але до прогресу вклейки самої візи він не має ніякого стосунку. Поки що чекайте на повернення вашого паспорту з візою, і можете їхати в Канаду. Quote Ostap Bosak, Regulated Canadian Immigration Consultant, License number: R707276 - Check my license Link to comment Share on other sites More sharing options...