igormaru8 Posted April 10, 2022 Report Share Posted April 10, 2022 Вітаю, якщо подати по цій програмі на двох (чоловік,жінка)з України і потрібно буде виїхати здати біометрію а чоловік не зможе через закритий виїзд для чоловіків чи жінці відкриють візу чи обом скасують? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innushka0209 Posted April 11, 2022 Report Share Posted April 11, 2022 Добрый день, Игорь. В таком случае жена получит разрешение на въезд. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galinaaaaa Posted April 12, 2022 Report Share Posted April 12, 2022 Доброго дня.Скажіть будь ласка якщо я подам заявку на візу для жінки і дитини ,чи треба буде їхати до візового центру всім разом?Дякую .Слава Україні Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Игорь S Posted May 4, 2022 Report Share Posted May 4, 2022 (edited) Доброго дня Подскажите, может кто сталкивался. Жена с сыном 9лет подались по CUAET. Две недели назад в ихнем файле на CIC появилось, что решения приняты положительно по обоим applications. В тот же день на email жены на её имя пришло письмо, что она может въезжать в Канаду по foil less visa или отправить паспорт в посольство в Варшаве. На имя сына до сих пор ничего нет. Жена на английском не говорит, звонил друг в CIC, там говорят ждать..., с моря погоды... может, кто то слышал, о чём-то подобном, когда родители получают confirmation а дети нет Спасибо Edited May 4, 2022 by Игорь S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innushka0209 Posted May 9, 2022 Report Share Posted May 9, 2022 В 05.05.2022 в 1:02 AM, Игорь S сказал: Доброго дня Подскажите, может кто сталкивался. Жена с сыном 9лет подались по CUAET. Две недели назад в ихнем файле на CIC появилось, что решения приняты положительно по обоим applications. В тот же день на email жены на её имя пришло письмо, что она может въезжать в Канаду по foil less visa или отправить паспорт в посольство в Варшаве. На имя сына до сих пор ничего нет. Жена на английском не говорит, звонил друг в CIC, там говорят ждать..., с моря погоды... может, кто то слышал, о чём-то подобном, когда родители получают confirmation а дети нет Спасибо Процесс рассмотрения заявлений не даёт никаких гарантий и не подчиняется никаким общим правилам относительно сроков: письмо о прохождении биометрии может прийти через день, а может через неделю; вам могут одобрить визу сегодня, а вашим детям – в конце месяца; паспорт с визой вам могут вернуть за пять дней, а Петрович будет ждать втрое дольше. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micellangelo Posted May 9, 2022 Report Share Posted May 9, 2022 В 5/4/2022 в 6:02 PM, Игорь S сказал: Доброго дня Подскажите, может кто сталкивался. Жена с сыном 9лет подались по CUAET. Две недели назад в ихнем файле на CIC появилось, что решения приняты положительно по обоим applications. В тот же день на email жены на её имя пришло письмо, что она может въезжать в Канаду по foil less visa или отправить паспорт в посольство в Варшаве. На имя сына до сих пор ничего нет. Жена на английском не говорит, звонил друг в CIC, там говорят ждать..., с моря погоды... может, кто то слышал, о чём-то подобном, когда родители получают confirmation а дети нет Спасибо Така ситуація в багатьох моїх клієнтів. Якщо по телефону сказали що з заявкою все добре і чекати - тоді тільки чекати. Quote Ostap Bosak, Regulated Canadian Immigration Consultant, License number: R707276 - Check my license Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlo Posted May 11, 2022 Report Share Posted May 11, 2022 https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2022/05/federal-charter-flights-for-ukrainians-who-want-to-come-to-canada.html Quote Документы в сиднее: 22 июня 2009 Landed Immigrant: 22 января 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ash Posted May 15, 2022 Report Share Posted May 15, 2022 (edited) Доброго вечора. Мої друзі планують подаватись по CUAET. Одна людина дуже хвора на рак. Наскільки я розумію то хелс карту отримати можна по прильоту. Але треба здати буде кров та x-ray протягом 90 днів. Навіщо цей медікал тест робиться? Не для eligibility так точно ж? Не можуть же відправити назад через хворобу? Edited May 15, 2022 by ash Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micellangelo Posted May 16, 2022 Report Share Posted May 16, 2022 20 часов назад, ash сказал: Доброго вечора. Мої друзі планують подаватись по CUAET. Одна людина дуже хвора на рак. Наскільки я розумію то хелс карту отримати можна по прильоту. Але треба здати буде кров та x-ray протягом 90 днів. Навіщо цей медікал тест робиться? Не для eligibility так точно ж? Не можуть же відправити назад через хворобу? Цей тест робиться всім хто хоче стати тимчасовим резидентом (6+ місяців). Для того щоб подивитися чи ця людина не є inadmissible on medical grounds. Так як зараз ідуть уступки для прискорення, ОХІП можна отримати буквально за пару днів (в залежності від черги, і ящко немає помилок в ворк перміті, що зараз трапляється часто). Проте є 90 днів щоб пройти медогляд. Коли медогляд пройдено, якщо є хвороби які є небезпечними для населення (туберкульох, певні види сифілісу і тд), або якщо є хронічні хвороби, які вимагають великого навантаження (грубо 25к+ в рік витрат, але це не єдиний критерій). Людину можуть визнати inadmissible on medical grounds. А це означає що цю людину мали б "вигнати" з Канади. Проте з початку війни зробити stay of all removal orders длф Українців. Тобто тимчасово всі "виганння" призупинені. Quote Ostap Bosak, Regulated Canadian Immigration Consultant, License number: R707276 - Check my license Link to comment Share on other sites More sharing options...
ash Posted May 19, 2022 Report Share Posted May 19, 2022 В 2022-05-16 в 2:32 PM, Micellangelo сказал: Цей тест робиться всім хто хоче стати тимчасовим резидентом (6+ місяців). Для того щоб подивитися чи ця людина не є inadmissible on medical grounds. Так як зараз ідуть уступки для прискорення, ОХІП можна отримати буквально за пару днів (в залежності від черги, і ящко немає помилок в ворк перміті, що зараз трапляється часто). Проте є 90 днів щоб пройти медогляд. Коли медогляд пройдено, якщо є хвороби які є небезпечними для населення (туберкульох, певні види сифілісу і тд), або якщо є хронічні хвороби, які вимагають великого навантаження (грубо 25к+ в рік витрат, але це не єдиний критерій). Людину можуть визнати inadmissible on medical grounds. А це означає що цю людину мали б "вигнати" з Канади. Проте з початку війни зробити stay of all removal orders длф Українців. Тобто тимчасово всі "виганння" призупинені. Дякую за відповідь! Ще цікавлять два питання. 1. Я хочу заповнити анкети своїх родичів. Вони для цього мають підписати форму що я буду їх репрезентувати. Чи можуть вони зісканувати цю форму і кинути мені онлайн для того щоб я її роздрукував і підписав теж? Чи вони мають прислати мені поштою оригінал для мого підпису? 2. Чи хтось чув щось про обіцяну програму для спонсорування родичів з України? Декілька днів тому бачив в канадійських ЗМІ писали що вона вже працює. На сайті IRCC жодної нової інформаціі. Досі пишуть що опублікують за декілька тижнів але це вони обіцяли вже два місяці тому… Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MartinEden Posted May 20, 2022 Report Share Posted May 20, 2022 7 часов назад, ash сказал: Дякую за відповідь! Ще цікавлять два питання. 1. Я хочу заповнити анкети своїх родичів. Вони для цього мають підписати форму що я буду їх репрезентувати. Чи можуть вони зісканувати цю форму і кинути мені онлайн для того щоб я її роздрукував і підписав теж? Чи вони мають прислати мені поштою оригінал для мого підпису? 2. Чи хтось чув щось про обіцяну програму для спонсорування родичів з України? Декілька днів тому бачив в канадійських ЗМІ писали що вона вже працює. На сайті IRCC жодної нової інформаціі. Досі пишуть що опублікують за декілька тижнів але це вони обіцяли вже два місяці тому… 1. Через сканы делайте 2. Родственники бывают разными, ускоренная процедура сейчас для супругов и детей, все остальные могут приехать только по рабочей визе и пробовать иммигрировать на общих основаниях 1 Quote Russia is a terrorist state! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ash Posted May 20, 2022 Report Share Posted May 20, 2022 3 часа назад, MartinEden сказал: 1. Через сканы делайте 2. Родственники бывают разными, ускоренная процедура сейчас для супругов и детей, все остальные могут приехать только по рабочей визе и пробовать иммигрировать на общих основаниях Дякую. мене цікавить інша програма про яку вони сказали on March 3 і далі тиша. we recognize that some immediate and extended family members of Canadian citizens and permanent residents may want to start a new life in Canada. For these families, IRCC will quickly implement a special family reunification sponsorship pathway for permanent residence. We will develop the details of this program in the coming weeks, including by working with the Ukrainian Canadian Congress. https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2022/03/canada-to-welcome-those-fleeing-the-war-in-ukraine.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micellangelo Posted May 20, 2022 Report Share Posted May 20, 2022 8 часов назад, ash сказал: Дякую. мене цікавить інша програма про яку вони сказали on March 3 і далі тиша. we recognize that some immediate and extended family members of Canadian citizens and permanent residents may want to start a new life in Canada. For these families, IRCC will quickly implement a special family reunification sponsorship pathway for permanent residence. We will develop the details of this program in the coming weeks, including by working with the Ukrainian Canadian Congress. https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2022/03/canada-to-welcome-those-fleeing-the-war-in-ukraine.html Жодних новин по цьому поки. 1 Quote Ostap Bosak, Regulated Canadian Immigration Consultant, License number: R707276 - Check my license Link to comment Share on other sites More sharing options...
ash Posted May 21, 2022 Report Share Posted May 21, 2022 Дякую за відповіді! Наскільки взагалі важливо підписувати документ про representative якщо допомагаєш своїм близьким родичам? Може взагалі не паритись з цим? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micellangelo Posted May 21, 2022 Report Share Posted May 21, 2022 6 часов назад, ash сказал: Дякую за відповіді! Наскільки взагалі важливо підписувати документ про representative якщо допомагаєш своїм близьким родичам? Може взагалі не паритись з цим? Важливо, особливо якщо потім ви хочете від їх імені спілкуватися з ІРСС, в разі вирішення якигось питань, чи запитів. 1 Quote Ostap Bosak, Regulated Canadian Immigration Consultant, License number: R707276 - Check my license Link to comment Share on other sites More sharing options...
sayonara Posted May 22, 2022 Report Share Posted May 22, 2022 Всім доброго дня! Подали колективну заявку я, жінка і 3 річна дитина. 27 квітня була здана біометрія і досі ніякої інформації з приводу нашої заявки. Знайомий здав біометрію на 10 днів пізніше за нас і вже отримав дозвіл на 6 місячну візу. Зараз такі затримки як у нас нормальна річ, чи щось може бути не так? І чи є у когось інформація з приводу термінів віз, кажуть що тепер дають тільки на пів року, хоча на початках обіцяли 10 річну візу. Дякую за інформацію) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ash Posted May 22, 2022 Report Share Posted May 22, 2022 6 часов назад, sayonara сказал: Всім доброго дня! Подали колективну заявку я, жінка і 3 річна дитина. 27 квітня була здана біометрія і досі ніякої інформації з приводу нашої заявки. Знайомий здав біометрію на 10 днів пізніше за нас і вже отримав дозвіл на 6 місячну візу. Зараз такі затримки як у нас нормальна річ, чи щось може бути не так? І чи є у когось інформація з приводу термінів віз, кажуть що тепер дають тільки на пів року, хоча на початках обіцяли 10 річну візу. Дякую за інформацію) Ого. Я думав що тільки на 10 років дають візу або до кінця паспорту. Це щось нове :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innushka0209 Posted May 22, 2022 Report Share Posted May 22, 2022 Какие права даёт виза CUAET Обладатель визы, полученной по программе CUAET, имеет право: приехать в Канаду; оставаться в Канаде до 3 лет; покидать Канаду и возвращаться в Канаду; работать в Канаде; учиться в Канаде; подавать заявление на ПМЖ в Канаде по любой программе. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ash Posted May 22, 2022 Report Share Posted May 22, 2022 Только что, Innushka0209 сказал: Какие права даёт виза CUAET Обладатель визы, полученной по программе CUAET, имеет право: приехать в Канаду; оставаться в Канаде до 3 лет; покидать Канаду и возвращаться в Канаду; работать в Канаде; учиться в Канаде; подавать заявление на ПМЖ в Канаде по любой программе. Сорі, але мова тут не про це. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ash Posted May 22, 2022 Report Share Posted May 22, 2022 8 часов назад, sayonara сказал: Всім доброго дня! Подали колективну заявку я, жінка і 3 річна дитина. 27 квітня була здана біометрія і досі ніякої інформації з приводу нашої заявки. Знайомий здав біометрію на 10 днів пізніше за нас і вже отримав дозвіл на 6 місячну візу. Зараз такі затримки як у нас нормальна річ, чи щось може бути не так? І чи є у когось інформація з приводу термінів віз, кажуть що тепер дають тільки на пів року, хоча на початках обіцяли 10 річну візу. Дякую за інформацію) Все, знайшов. Вам дали foil less visa, так? Тобто в паспорт не вклеювали? Така віза може бути на 6 місяців і вона single entry. Тільки віза яку в паспорт клеють може бути на 10 років плюс multiply entry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sayonara Posted May 22, 2022 Report Share Posted May 22, 2022 @ash а де я писав що я отримав візу? Здали біометрію 27 квітня і досі ніякої відповіді, знайомий, який подавав після нас, отримав листа про можливість вїзду до листопада цього року. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ash Posted May 22, 2022 Report Share Posted May 22, 2022 14 минут назад, sayonara сказал: @ash а де я писав що я отримав візу? Здали біометрію 27 квітня і досі ніякої відповіді, знайомий, який подавав після нас, отримав листа про можливість вїзду до листопада цього року. Точно. Тоді знайомому ващому дали foil less візу. Вона на 6 місяців дається максимум. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VK1249 Posted May 23, 2022 Report Share Posted May 23, 2022 Добрый день! Получил сегодня foil less visa. Нахожусь в Польше. Планирую отправлять документы в Варшаву для получения полноценной визы в паспорте. Подскажите пожалуйста, какой процесс отправки документов? Нужно ли делать какие то оплаты? Может быть есть ссылка на инструкцию. Заранее благодарен! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micellangelo Posted May 25, 2022 Report Share Posted May 25, 2022 В 5/22/2022 в 6:43 AM, sayonara сказал: Всім доброго дня! Подали колективну заявку я, жінка і 3 річна дитина. 27 квітня була здана біометрія і досі ніякої інформації з приводу нашої заявки. Знайомий здав біометрію на 10 днів пізніше за нас і вже отримав дозвіл на 6 місячну візу. Зараз такі затримки як у нас нормальна річ, чи щось може бути не так? І чи є у когось інформація з приводу термінів віз, кажуть що тепер дають тільки на пів року, хоча на початках обіцяли 10 річну візу. Дякую за інформацію) В мене є клієнти які ще з вересня не отримали, а є такі що за 2 тижні отримують. Зараз це виглядає трохи рандомно. Але всім (поки що) дають, просто це займає різний час. Quote Ostap Bosak, Regulated Canadian Immigration Consultant, License number: R707276 - Check my license Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marya Posted May 27, 2022 Report Share Posted May 27, 2022 В 5/22/2022 в 9:53 PM, ash сказал: Все, знайшов. Вам дали foil less visa, так? Тобто в паспорт не вклеювали? Така віза може бути на 6 місяців і вона single entry. Тільки віза яку в паспорт клеють може бути на 10 років плюс multiply entry. В 5/22/2022 в 9:53 PM, ash сказал: Все, знайшов. Вам дали foil less visa, так? Тобто в паспорт не вклеювали? Така віза може бути на 6 місяців і вона single entry. Тільки віза яку в паспорт клеють може бути на 10 років плюс multiply entry. Добрий день, мені дали foil-less visas написано що я можу виїхати один раз і вона діє до листопада цього року ( в паспорт можна не вклеювати, скажіть будь ласка , а якщо я відправлю свій паспорт , щоб вклеїли візу , то тоді віза буде діяти 10 років? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...