Ansy Posted July 26 Report Share Posted July 26 Добрый день, подскажите пожалуйста, мне пришло письмо с указанием ехать в визовый центр в Варшаве для вклейки визы. Как правильно сделать: выслать паспорт или самой ехать. И если самой ехать, то вклеют ли визу в этот же день? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonova Posted July 26 Report Share Posted July 26 20 минут назад, Ansy сказал: Добрый день, подскажите пожалуйста, мне пришло письмо с указанием ехать в визовый центр в Варшаве для вклейки визы. Как правильно сделать: выслать паспорт или самой ехать. И если самой ехать, то вклеют ли визу в этот же день? Если самой - не вклеют в тот же день, всё равно ждать, смотрите сами, можно отвезти, а пока ждёте - подработать) Даже в плюсе будете. Если так не хотите, работать не будете, жить бесплатно не сможете, то выгоднее отправить почтой, чем сидеть. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexpl1 Posted July 26 Report Share Posted July 26 1 hour ago, Ansy said: Добрый день, подскажите пожалуйста, мне пришло письмо с указанием ехать в визовый центр в Варшаве для вклейки визы. Как правильно сделать: выслать паспорт или самой ехать. И если самой ехать, то вклеют ли визу в этот же день? Интересно Вам написали, может уже спал ажиотаж и сейчас так можно. Мне в начале июня время ответили из варшавского VFS Global, что самому привезти нельзя, только курьером отправить. А вот забрать паспорт с визой можно самому, что я потом и сделал. Саму вклейку визы ждал ровно 5 недель. Насколько я понял, визы вклеивают где-то в другом месте (консульство Канады в Польше?), а VFS на Chłodnej служит только как логистический центр для приема и выдачи документов. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micellangelo Posted July 26 Report Share Posted July 26 7 hours ago, Ansy said: Добрый день, подскажите пожалуйста, мне пришло письмо с указанием ехать в визовый центр в Варшаве для вклейки визы. Как правильно сделать: выслать паспорт или самой ехать. И если самой ехать, то вклеют ли визу в этот же день? Можна самому (але потрібно робити запис онлайн), або надсилати поштою. Терміни вклейки в Варшаві зараз 3-5 тижнів. Quote Ostap Bosak, Regulated Canadian Immigration Consultant, License number: R707276 - Check my license Link to comment Share on other sites More sharing options...
KateKoss Posted July 31 Report Share Posted July 31 Привет, ребята! Подскажите пожалуйста, получила месяца 3 назад foil less visa. Хочу по своей инициативе отправить на вклейку паспорт. Возможно ли это ещё сделать в моем случае, кто сталкивался? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor22 Posted August 1 Report Share Posted August 1 Добрый день. Подскажите если сейчас нахожусь на работе (моряк), контракт заканчивается через 2 месяца. Стоит ли мне сейчас подаваться по CUAET или ждать когда уже буду на берегу? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милан Posted August 1 Report Share Posted August 1 On 7/31/2022 at 3:08 AM, KateKoss said: Привет, ребята! Подскажите пожалуйста, получила месяца 3 назад foil less visa. Хочу по своей инициативе отправить на вклейку паспорт. Возможно ли это ещё сделать в моем случае, кто сталкивался? Да, можно. Quote Vitaliy Goodkovsky, RCIC (Regulated Canadian Immigration Consultant), Member of CICC and CAPIC, License #R535651 Man Proposes, God Disposes Link to comment Share on other sites More sharing options...
KateKoss Posted August 1 Report Share Posted August 1 44 минуты назад, Милан сказал: Да, можно. Это где-то можно подтвердить официально? Возможно вы подскажите где почитать? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милан Posted Tuesday at 10:56 PM Report Share Posted Tuesday at 10:56 PM On 8/1/2022 at 1:17 PM, KateKoss said: Это где-то можно подтвердить официально? Возможно вы подскажите где почитать? не уверен, что это где-то расписано в правилах. Знаю по статистике, что успешно подвали foil-lee -> physical counterfoil и через 2, и через 3 мес. (пока foil-less не вышла из срока действия). Quote Vitaliy Goodkovsky, RCIC (Regulated Canadian Immigration Consultant), Member of CICC and CAPIC, License #R535651 Man Proposes, God Disposes Link to comment Share on other sites More sharing options...
umansky Posted Wednesday at 05:23 AM Report Share Posted Wednesday at 05:23 AM Доброго дня як заповнювати анкету на дитину 1,5 роки яка не має закордонного паспорту (робимо але чекати 1,5 міс.) проблема у тому що свідотцтво про народження має номер І-Кг, а при заповнені анкети можна використовувати лише латиницю. Заповнювати хочемо зараз, як вести документи дитини ?Дякую Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micellangelo Posted Wednesday at 05:08 PM Report Share Posted Wednesday at 05:08 PM On 7/31/2022 at 6:08 AM, KateKoss said: Привет, ребята! Подскажите пожалуйста, получила месяца 3 назад foil less visa. Хочу по своей инициативе отправить на вклейку паспорт. Возможно ли это ещё сделать в моем случае, кто сталкивался? Можете, були прецеденти. Якигось точних термінів там не зазначено (крім термінів дії фойл-лес), тому поки що вони це роблять. On 8/1/2022 at 3:25 PM, Igor22 said: Добрый день. Подскажите если сейчас нахожусь на работе (моряк), контракт заканчивается через 2 месяца. Стоит ли мне сейчас подаваться по CUAET или ждать когда уже буду на берегу? Якщо ваші пальчики є в Канадській системі (ви подавалися на візу в Канаду після серпня 2019го) тоді так. Якщо ні, то ви застрягнете на першому етапі - біометрія. Запит на біометрію зазвичай приходить за 24 години після подачі по КУАЕТ. 11 hours ago, umansky said: Доброго дня як заповнювати анкету на дитину 1,5 роки яка не має закордонного паспорту (робимо але чекати 1,5 міс.) проблема у тому що свідотцтво про народження має номер І-Кг, а при заповнені анкети можна використовувати лише латиницю. Заповнювати хочемо зараз, як вести документи дитини ?Дякую Вписуйте так як написано в перекладі свідоцтва про народження. Майте на увазі, що процедура без паспорта дуже муторна. Дитині будуть розглядати заявку 4-8 тижнів, потім відмінять її, і потім почнуть новий файл на SJTD (Single Journey Travel Document), і аж коли його затвердять треба буде висилати в ВАК (візовий центр)_ дві фотографії. Цей SJTD буде одноразовим, для одної подорожі в Канаду. Тому не факт що це вийде швидше чи легше. Якщо час терпить, то я б чекав на паспорт. Quote Ostap Bosak, Regulated Canadian Immigration Consultant, License number: R707276 - Check my license Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orbit Posted Thursday at 10:00 AM Report Share Posted Thursday at 10:00 AM Добрий день! Намагаюсь записатись на здачу біометрічних даних до VFS Global у Польщі (Варшава або Краків). Система каже, що немає вільних слотів. Чи є якась інформація коли з‘являються вільні слоти, в які дні або години перевіряти наявність? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted Thursday at 11:04 AM Report Share Posted Thursday at 11:04 AM Доброго дня! Здали біометрику ще 18.07.22р. В систему на здачу біометрічних даних до VFS Global входив спокійно (email.,пароль). Але в нас у групі ще не здав біометрику син. Зараз, вже на протязі 10 днів, не можу зайти під своїм паролем та email до системи VFS Global. Пише невірний пароль або email. При спробі активувати "забули пароль", на почту не приходить ніяких листів з кодом актівації. Підкажіть будь ласка, що робить в такому випадку, може хтось стикався з такою проблемою? Дякую за відповідь! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micellangelo Posted Thursday at 01:05 PM Report Share Posted Thursday at 01:05 PM 3 hours ago, Orbit said: Добрий день! Намагаюсь записатись на здачу біометрічних даних до VFS Global у Польщі (Варшава або Краків). Система каже, що немає вільних слотів. Чи є якась інформація коли з‘являються вільні слоти, в які дні або години перевіряти наявність? Пробуйте ранній ранок або пізню ніч. Не можу пояснити чому, але часто саме в такий час появляються слоти. Quote Ostap Bosak, Regulated Canadian Immigration Consultant, License number: R707276 - Check my license Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orbit Posted Friday at 09:05 AM Report Share Posted Friday at 09:05 AM 19 hours ago, Micellangelo said: Пробуйте ранній ранок або пізню ніч. Не можу пояснити чому, але часто саме в такий час появляються слоти. Спробував сьогодні вночі та о 5:00, слотів на жаль не було. Буду пробувати ще… Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanterpak Posted Friday at 01:20 PM Report Share Posted Friday at 01:20 PM Всім доброго дня, зіткнувся з дилемою, яку саме адресу вводити в пункт щодо даних про досвід роботи. Співпрацював свого часу з американським замовником дистанційно в статусі найманого працівника, тепер гадаю, яку саме адресу вказувати в анкеті - замовника чи свою і чи є сенс вказування такого типу роботи? Хтось стикався з подібними питаннями? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndriyR Posted Friday at 01:33 PM Report Share Posted Friday at 01:33 PM Теж актуально. І чи це реально перевіряють? Quote motopoland Link to comment Share on other sites More sharing options...