Перейти к содержанию



Olli

Новая программа Rural and Northern Immigration Pilot

Рекомендуемые сообщения

Министр сегодня объявил, что запустят новую федеральную пилотную программу Rural and Northern Immigration Pilot на пятилетний срок. Отбор будет базироваться на поддержке удалённых коммюнити.

Думаю, что то напоминающее Атлантик или программу Мордена это будет.
Пока информации не слишком много, но будем следить за этим.
Вот тут можно ознакомится
https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/rural-northern-immigration-pilot-about.html
Вот тут требования к коммьюнити
https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/rural-northern-immigration-pilot-eligibility.html

2008/2010 учёбная и турист. TRV. 2012- отказ семье в SP+TRV. 2012- SP+TRV получены. 2013- получен OWP. 2014- отучились/стажировка/PGWP/контракт. 2015- EE(FSW/CEC/PNP)/пермиты на три года/получена номинация провинции BC. 2016- PPR/PR/колледж. 2017- диплом и лицензия иммиграционного консультанта. CanadaMania.ru

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Тут оновлений лінк на програму. Дійсно виглядає цікаво. https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/rural-northern-immigration-pilot.html

Хтось вже пробував?

Ostap Bosak, Regulated Canadian Immigration Consultant, License number: R707276 - Check my license

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Опускаючи ряд деталей розказую про пошук праці в Канаді шляхом розсилки резюме, так як інші способи більшості з нас не доступні.

Виципити канадський джоб офер як шанс для еміграції штука не легка. Ну хіба ти спеціаліст від Бога і нагород та грамот в тебе вагон, і то навряд.

Я склав резюме яке відправляв на виноградники та виноробні в надії знайти роботу. Хоча я в це мало вірив, мені прост було цікаво яка кількість людей бодай відпише. Скажу зразу резюме в цьому плані в мене хроше і досвід роботи  непоганий, але це таке. 

Загалом я відправив 53 резюме в Канаду(бо панєслась і я відправляв резюме і в Чехію. і Австралію, і Китай та ще й в Польщу, цікавило чи хоч хтось відпише. загалом відправлено 103 резюме. Канада 53, Австралія 37, Китай 1 і так далі)

З Канади прийшло 4 відповіді, одна з яких автовідповідач. Двоє сказали, що наразі немає позицій вільних і одна ось така:

Thank you for your email.

I am currently out of office for the Christmas break from Friday, December 20 - Monday, January 6.
I look forward to speaking to you upon my return.

Happy Holidays!
Kirsten.

Тобто на 53-4, 1 до 13, яксь так.

З Австралії двоє відписали, теж на фонтан. Чехи відписували теж двічі, казали що наразі роботи нема.

З 5 резюме в Польщу відповіло троє. Один з яких запропонував роботу на винограднику.

Резюме я складав і за канадським зразком і за єврпейським. Доречі на резюме з фото відповідали а там де його не було ні. 

В супровідному листі я не вказував, що хочу взяти участь в міграційній програмі. Просто писав що шукаю будь яку роботу на винограднику.

Наявність програми думаю ще більше б відлякала потенційнго роботодавця, тим паче що відсоток відповідей на лист і так низький.

Якось так.

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Я на "другій стороні проводу". Я такі резюме отримую.

По-перше, часто на всяких Джоб Банках стоять вакансії, бо треба "для галочки" і людина на цю роботу вже є. Тому не приймайте на свій рахунок низький рівень відповідей.

Далі, якщо я бачу що телефон не Канадський, або адреса не Канадська, або їх просто немає, я резюме не читаю. І я думаю так з 99% роботодавців.

Чому? Тому що з моменту як я вам запропоную роботу до моменту коли ви почнете працювати мінімум 4-5 місяців (ЛМІА для ВП), а часто понад рік (ЛМІА для ПР в лов деманд, або ПНП). І це для мене, з досвідом цих процедур. Для більшості рекрутерів це щось незвідане, а багато хто про таке взагалі не чув.

Це якість резюме може бути дуже різна. І всі думають що їх резюме добре. Якщо хочете - скиньте сюди (замажте або видаліть особисту інформацію) і ми почитаємо - можливо щось порадимо.

Ostap Bosak, Regulated Canadian Immigration Consultant, License number: R707276 - Check my license

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.



×
×
  • Создать...