Перейти к содержанию



VShturma

Відгук про підтвердження кваліфікації в (acs)

Рекомендуемые сообщения

Отже, короткий відгук про роботу з Олексієм Ушаковим і підтвердження кваліфікації в Australian Computer Society (ACS).

 

Підтверджував професію "263111 - Computer Network and Systems Engineer"

 

Відверто кажучи, з самого початку я мав намір розібратися у всьому самостійно і подаватися відповідно теж своїми силами. Мені звично так працювати, і в більшості випадків я не шкодую про свій вибір.

Коли я почав планувати отримання візи в Австралію, я теж дослідив весь процес, наскільки це було можливо, за допомогою інтернет ресурсів. І був навіть на 90% впевнений, що можу все зробити сам.

Однак, ізза 10% невпевненості, я вирішив перестрахуватися і заручитися допомогою людини, яку можна сміливо назвати експертом в цьому питанні.

Ціна питання, якщо зважити всі затрати які доведеться зробити, насправді невелика (тут варто зазначити, що я користувався послугами лише Олексія, без допомоги австралійскього агента Марини).

 

Тепер, після успішного підтвердження кваліфікації, я точно знаю, що сам б не справився. Не справився б власне з найважливішою частиною - написанням рекомендацій від роботодавців. Там є дуже велика кількість нюансів, про які новачок просто не може знати. Олексій, у свою чергу, знає їх досконало - я навіть був приємно здивований, наскільки він професійно розуміє нюанси ІТ-рекомендацій і вузькоспеціалізовані описи обовязків в них. Загалом з двох рекомендацій, одну я 2 рази доповнював, а іншу 2 рази по суті переписав з нуля. Звичайно, після декількох відмов я б зміг зробити все правильно - проте варто зважити, по перше ціну розгляду заявки в ACS (орієнтовно 350 євро), по друге наскільки я б несерйнозно виглядав в очах свого теперішнього і колишніх керівників (тому що довелося б кожного разу просити їх підписати виправлену рекомендацію).

 

З іншою сторони маю і зауваження, якщо конкретніше, до переладів. Тим, хто має достатній рівень володіння англійською, раджу перечитувати перекладені рекомендації - в деяких випадках вжиті слова, на мою думку, були не зовсім коректні для ІТ-галузі. Мої зауваження швидко врахували і відредагували. Загалом, це речі некритичні, проте варто звернути на це увагу.

 

Сам процес розгляду заявки в ACS зайняв близько 3 тижнів.

 

Підсумовуючи, я наполегливо рекомендую звернутися до послуг Олексія, тому що насправді немає причин цього не робити. Можливість завжди мати під рукою людину, якій можна задати будь-яке питання стосовно процесу іміграції і отримати фахову відповідь є безцінною, особливо коли виникають проблеми або неясності (а вони обов'язково будуть). Для мене це тільки початок, попереду ще IELTS і подача власне на візу, тому сподіваюсь, що наша співпраця буде не менш плідною.

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Спасибо за отзыв!

 

Касательно переводов - мы стараемся использовать переводчика средней квалификации, чтобы расценки на переводы были небольшими. Этого уровня вполне хватает для австралийских организаций. А пару-тройку некритичных исправлений, которые видно клиенту (специалисту своего дела), мы всегда сможем сделать.

 

В итоге, такой подход на 30-50% дешевле, чем заказывать перевод у профессионала высокого класса.

Эмиграция в Австралию

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.



×
×
  • Создать...