Перейти к содержанию



fregat222

Для допомоги біженцям із Криму и Восточных областей Украины -"гарячі лінії"

Рекомендуемые сообщения

  • Главный Модератор

От skakalkin

 

Для допомоги біженцям із Криму створено "гарячі лінії"

 

Уряд констатує початок масового переселення жителів Криму до інших регіонів України та дає рекомендації для них.

На сайті Міністерства соціальної політики оприлюднено телефони допомоги та рекомендації для біженців.

 

Отже, для вирішення питань, пов'язаних з тимчасовим перебуванням в інших регіонах, слід звертатися за телефоном УРЯДОВОЇ "ГАРЯЧОЇ ЛІНІЇ" (БЕЗКОШТОВНО):

 

0 800 507 309

 

Для отримання всіх видів державної соціальної підтримки, зокрема пенсії, допомоги, компенсації слід звертатися до найближчого органу соціального захисту населення або управління Пенсійного фонду України.

 

Основні документи, які необхідно мати при собі (за наявності):

 

- паспорт;

 

- посвідчення отримувача пенсії, допомоги, пільговика;

 

- довідка про присвоєння ідентифікаційного коду.

 

Гарячі лінії:

 

Пенсійного фонду - 0800 503 753

 

Державного центру зайнятості - 0800 505 060, 730 - з мобільного телефону

 

Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності - 0800 501 892

 

„Телефон довіри" Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань - 0800 501 383

 

З питань розселення, медичного обслуговування, організації навчання та виховання дітей у дошкільних та шкільних навчальних закладах, працевлаштування, відновлення втрачених документів слід звертатися за телефонами та адресами до обласних державних адміністрацій за місцем перебування.

 

]]>http://www.pravda.com.ua/news/2014/03/20/7019668/]]>

 

]]>Официальный сайт Министерства социальной политики Украины]]>

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

До адміністрації форума: було б непогано закріпити тему для всіх тимчасових переселенців, а не тільки з Криму. Щоб вони знали, куди звертатися. І не робити її закритою для нових повідомлень, бо писати про це у тему про Польщу якось неправильно.

 

 

 

<noindex>http://novosti.dn.ua/details/227469/</noindex>

Куда следует обращаться по вопросам, связанным с переездом из зоны АТО

 

Донецкая облгосадминистрация информирует жителей региона о том, куда следует обращаться по вопросам, связанным с переездом из зоны АТО, передает пресс-служба.

 

Для координации и помощи жителям области в регионе ежедневно с 9.00 до 18.00 работает Донецкий областной контактный центр. Так, для получения информации относительно временного переселения из Донецкой области в другие регионы Украины, а также всех видов государственной социальной поддержки (в частности пенсии, пособия, компенсации и т.д.) донетчане могут БЕСПЛАТНО обращаться по телефону «горячей линии»: 0800 507 506 или (062) 348-03-05.

 

"В последнее время к нам стали часто обращаться жители области с вопросами относительно выезда из области в безопасные регионы Украины. Со своей стороны мы всячески пытаемся помочь донетчанам в этом вопросе, координируем и консультируем их. Мы делаем все от нас зависящее, чтобы люди могли переселиться в безопасное место", - отметил директор Донецкого областного контактного центра Иван Волчок.

 

Он также добавил, что кроме «горячей линии» дополнительную информацию относительно переселения в другие регионы Украины жители области могут найти

на сайте областного контактного центра: <noindex>http://hotline.dn.gov.ua/</noindex>

<noindex>
</noindex>
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Шановні адміни, не треба закривати тему для коментарів - бо як тоді додавати новини?

 

Починають діяти гуманітарні коридори, створені для евакуації мирних мешканців:

 

Коридор для евакуації мирних мешканців з Донецької та Луганської областей почав діяти. Про це "5 каналу" повідомив прес-офіцер антитерористичної операції Олексій Лебедь.

З його слів на блокпостах уже оглядають приватні авто та рейсові автобуси, а також пішоходів, які залишають зону АТО. Першу перевірку проходять на найближчому блокпості на виїзді з гарячих точок. До цих місць мешканцям Слов'янська та інших, захоплених терористами міст, доводиться діставатися самотужки.

Якщо у силовиків не виникає підозр у причетності людей до терористичних угрупувань, транспорт супроводжують до безпечного місця. Особливу увагу під час перевірок приділяють чоловікам.

 

<noindex>http://www.5.ua/ukrajina/suspilstvo/item/3...o-pochav-diiaty</noindex>

 

 

Мирних жителів Донбасу із зони бойових дій виводитимуть рятівним коридором. Його планують створити в напрямку Червоного Лимана, повідомляють у МВС.

Питання евакуації вирішує міжвідомчий штаб, який створив Кабмін. Найближчими днями його представники мають визначити місце дислокації транзитного пункту в зоні АТО. Він, кажуть в МВС, буде розрахований на 10 тисяч людей.

 

<noindex>http://podrobnosti.ua/podrobnosti/2014/06/14/980395.html</noindex>

<noindex>
</noindex>
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

<noindex>http://www.segodnya.ua/regions/donetsk/gum...ley-528867.html</noindex>

 

Куда обращаться

 

Жители Славянска и Краматорска могут обращаться на горячую линию Фонда «Развитие Украины»: (099) 924 19 81, (063) 117 89 01, (095) 199 74 81. Здесь им подскажут номера волонтеров и координаторов, которые собирают информацию о жителях, желающих выехать, формируют группы и информируют людей о пунктах сбора. Можно также обращаться на горячую линию Донецкого центра: 0800 507 506 или (062) 348-03-05. Для жителей Луганской области работает горячая линия — 0 800 502 079. Также работает бесплатный телефон правительственной горячей линии 0 800 507 309. Здесь дадут информацию, в какие области могут переселить жителей Донецкой и Луганской обл., и список необходимых документов.

<noindex>
</noindex>
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.


×
×
  • Создать...