Перейти к содержанию



somka15

Іміграція медсестри в Канаду

Рекомендуемые сообщения

Доброго дня! Пишу з надією отримати пораду,чесно кажучи інформації по еміграції в Канаді на різних форумах багато та для мене не зовсім зрозуміла.... З чого починати? Мене звати Юлія ,мені 27 років.За освітою я медична сестра -бакалавр медицини.Працювала в стоматологічному кабінеті медичною сестрою 2 роки,з яких лише 9 місяців офіційно.Чоловік мій працює помічником столяра та неофіційно і освіти столяра він не має,(за освітою бухгалтер -ні дня не пропрацював по своїй професії).Маємо донечку 5 років.Мріємо виїхати в Канаду ,бо як такого постійного житла не маємо. Я засинаю і просинаюся з цією думкою....Я зараз працюю фахівцем з кредитування ,по спеціальності не можу найти роботу...Англійською не вільно володіємо та вчимо. Ми відповідальні ,працелюбні..а ще вірим що є люди які все це пройшли і допоможуть.Підкажіть з чого починати? Куди можна звернутися?Може фірма є якась по якій уже виїхали? Щиро вдячна! Надіюся на вашу допомогу!!!

Изменено пользователем J.D.
Редактирование названия темы.
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Для початку почитайте <noindex>базову інформацію</noindex> по іміграції до Канади. Після цього у вас в голові вся ця інфомація більш-менш упорядкується і ви вже будете знати якими способами люди імігрують. Далі ви підберіть собі програму іміграції по якій ви підходите і починайте читати форуми та теми по даній темі.

Але почитавши про ваші дані, я гадаю, що 20 тисяч Канадійських долярів на навчання у коледжі у вас нема? То все одно, треба памятати, що процес іміграції не є дешевий і при самій іміграції треба показати посольству що у вас є 11+К +2К на кожного члена сім"ї.

Також, скоро відкриється прийом заявок на федеральну програму, подивіться чи ви підходите по її вимогам (чи вже є її правила не знаю, бо нею ніколи не цікавився).

Такий варіант - чи є у вас знайомі/друзі у провінції Манітоба? Якщо є, то можете податись по одному із її потоків - General stream. Якщо друзів нема, то пробуйте знайти, познайомитись з ними і попросити щоб вони вам підписали Settlement plan 2.

Також у Манітобі є такий потік - Стратегічна ініціятива - зараз ви можете поппроситись на ознайомчий візит - полетіти туди, скласти план своїх дій і пройти інтервю із іміграційним офіцером, якщо успішно його пройдете, то отримаєте запрошення подаватись по Стратегічній ініціативі.

А якщо чесно, то дані у вас не дуже - нема стажу, англійської і, підозрюю, 20К долярів для навчання.

Але не все втрачено!

Питання - чи знаєте ви французську? Якщо так, то можете спробувати піти по Квебекській програмі, мову на певний рівень можна вивчити за 6міс.-12міс., але не власними силами, а з допомогою хорошого репетитора. То, як бачите, шанси у вас є, але треба буде попотіти.

 

P.S. Почитайте ще <noindex>цю тему</noindex>.

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

ну французької взагалі незнаю... М-дя я готова була до такого ...та ненастільки....Гірка правда((( Дякую за коротку та чітку інформацію!

Изменено пользователем J.D.
Оверквотинг. За следующее нарушение будет поднят уровень предупреждений.
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

На рахунок французської не варто так переживати - так, мова доволі складна, брехати не буду, але її реально вивчити!

Рік тому я її вчив, спершу півроку вчив власними силами, але за той час, що я потратив на франсе, я не досягнув тих результатів, яких хотів. В результаті я пішов до репетитора, шкільної вчительки і за 2 місяці я зробив такий прорив, що і сам за рік не досягнув!

Тому, я вам б порадив все таки звернути увагу на програму Квебека, бо, здається, це ваш єдиний можливий варіант.

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

odonacer

 

Щиро дякую вам за пітримку!!!!! То я так зрозуміла мені треба вчити мову,здати тест.... і що далі...?.((((

Изменено пользователем J.D.
Оверквотинг. За следующее нарушение будет поднят уровень предупреждений.
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Навіть не далі, а можна разом вчити мову і починати іміграцію - зібрати документи та надіслати їх до квебецької іміграції. Збирайте більше інформації, готуйте документи.

Досить корисно буде взяти участь в онлайн-інфосесії 30 січня:

]]>http://www.immigration-quebec.gouv.qc.ca/e...sions/index.php]]>

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Монтреаль, якщо вони не прикладуть результати іспитів з мови, то отримають 0 балів за мови. Хоча, якщо і без мов набирають потрібно 63 бали, то чому б і ні? Головне щоб правила не змінили.

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Допоможіть розібратися з підрахуванням балів по навчанні- я вчилася до 11 класу, поступила в медичний коледж як на базі 9 класів...провчилася 3 роки отримала освіту медичної сестри і поступила зразу на бакалаврат -2 роки і після навчання я пішла в декрет.Потім вийшла на роботу і працювала 2 роки з яких 9 місяців офіційно. То це 16 чи все таки 14?

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.



×
×
  • Создать...