Jump to content

JC18

Подорож з Варшави до Києва

Recommended Posts

Posted

Я планую поїздку із Варшави до Києва. Буду вдячний за відповіді на такі запитання: - який автобус чи маршрутка найкомфортніші? - якщо їхати поїздом, які поїзди мають СВ вагони та наскільки вони не вбиті? - також, якщо їхати поїздом у СВ вагоні, можна доїхати одним поїздом чи доведеться робити пересадки по дорозі? Наперед вдячний!

Posted

По автобусах не підкажу, але їх є багато.

Прямий потяг 67/68 Варшава-Київ: можете купити квиток в режимі одномісного купе. 

Потяги Хелм-Київ: там їх 3 чи 4 на день, і в усіх є вагони СВ. До Хелма під кожен з них є відповідний потяг ПКП.

Posted
В 18.08.2025 в 2:59 AM, JC18 сказал:

Я планую поїздку із Варшави до Києва. Буду вдячний за відповіді на такі запитання: - який автобус чи маршрутка найкомфортніші? - якщо їхати поїздом, які поїзди мають СВ вагони та наскільки вони не вбиті? - також, якщо їхати поїздом у СВ вагоні, можна доїхати одним поїздом чи доведеться робити пересадки по дорозі? Наперед вдячний!

Из автобусов, как минимум Ecolines/Автолюкс и Flixbus + стопятсот меньших перевозчиков.