Перейти к содержанию



LenaA

Чемодан
  • Публикаций

    6
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Сообщения, опубликованные LenaA

  1. Чоловік пішов від нас з дитиною і живе з іншою. Коли з чоловіком ходили подавати на розлучення, то заради нашої спільної дитини, щоб добре спілкуватись я не писала що то з його вини,а за спільною згодою. Але так вийшло що та інша зробила так що він мало дає грошей і не спілкується з дитиною . Сьогодні прийшов лист з суду і Є призначена дата суду. Протягом 2 тижнів я маю дати відповідь чи згідна я з тією заявою яку ми подали. Але я не згідна бо по його вині ми розлучаємось. Якщо я скажу правду що  буде далі?

  2. Розлучаюсь з чоловіком і на даний момент втратила роботу. Маємо спільну дитину . Сьогодні мені сказали що після розлучення він має платити за квартиру яку винаймаємо на підставі того що то його дитина проживає в цій же квартирі. Чи  є справді такий закон? 

  3. Доброго вечора! Зараз в стані розводу з поляком, маю карту тимчасового побиту зв'язану з ним як воз'єднання сім'ї. Я маю роботу і працюю на умові злеценя.Після розводу карта через місяць не буде діяти, але після розводу я подамся на нову карту. Чи зможу я працювати дальше чи втрачу роботу, поки не буде нової карти???

×
×
  • Создать...