Перейти к содержанию



ataman

Чемодан
  • Публикаций

    90
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Сообщения, опубликованные ataman

  1. Привіт, піжскажіть де дешевше взяти білети з України до Канади в дві сторони на середину липня-кінець серпня, вересень. На даний момент найдешевше знайшов на cheapoair за 1520 cad, чи нормальна ціна? Дякую

  2. Привіт. Підскажіть як відкрити туристичну візу для мами пенсіонерки, потрібно окремо створювати акаунт чи якось можна через свій? Можливо хтось нещодавно робив, якщо не важко поділіться списком документів, які потрібні та нюансами які виникають в процесі. Дякую

  3. Лендинг на любой точке пересечения границы можно сделать в любое время дня и ночи в любой день недели.

    Просто ночью или в нерабочее время это будет делать какой то дежурный офицер, мало знакомый с нюансами этой процедуры.

    Привіт. Можливо кому знадобиться. Перед лендінгом переконайтесь чи пункт перетину може залендити оскільки ми в неділю їздили до найближчого до нас Oungre, звідки нас направили на North Portal біля Estevan. Можливо через те, що був вихідний, але казали, що ми не перші такі, яких розвернули.

  4. Привіт, нарешті прийшли паспорти з візами.. Чи всі пункти перетину кордону з США мають можливість провести цю процедуру чи тільки окремі? Найближчий за 270 км від нас Oungre, але він не такий великий як North Portal. Дзвонив записатися в іммігрційний офіс щоб пройти лендінг, але сказали , що в них нема календаря роботи офісу в Реджайні, тому подали запит, відповідь на який можна чекати біля 4 тижнів, за довго, як на мене. Поділіться досвідом лендінгу, як і де робили? Дякую

  5. Привіт всім. Сьогодні отримали запит на паспорти, 16 місяців та 2 дні очікування від отримання пакету Сіднеєм. Виникає чисто технічне питання. Разом з паспортами потрібно заповнити та відіслати Annex A, (де є UCI номер, номер справи та потрібно внести точну адресу та інші деталі), який вкладений в тіло емейла, але завантажити його, або відкрити я не можу , тільки читати й то не повністю, якщо не клікнути "показати повністю". Чи стикалися ви з такою проблемо? Чи вони вишлють додатково в MYCIC, оскільки статус в кабінеті ще не змінився? Є ідея роздрукувати та вписати все вручну або копіювати та вставляти в редактор. Порадьте, хто як робив, якщо було подібне.

    Дякую

  6. 27-28 жовтня 2015 - 3 лютого 2016.

    Класно, ще раз вітаю! В мене такі ж самі дати, але ще чекаємо. Ви платили RPRF відразу чи згодом, можливо в нас через те і затримка, що оплату здійснювали пізніше, а не відразу з заявкою. На медицину теж не запрошували, але я так розумію, що прийняли ще медицину на ворк перміт, оскільки в mycic помінявся статус на passed літом, якраз рік було дійсна попередня.

  7. Дякую! Я в Канадi вже бiльше 2-х рокiв. Статус змiнився десь у кiнцi листопада - через два приблизно мiсяцi пiсля отримання результатiв медицини та приблизно за 6-7 тижнiв до отримання запросу паспортiв.

    Дякую за відповідь. А коли відправили пакет та отримали aor?

     

  8. Пришёл запрос паспортов!!! Пятница, 13, блин!!! :icon_idea::o:-D

    Итого от "пакет в Сиднее" до запроса: 441 день или 14,5 месяцев или 1 год и 2,5 месяца. Быстрее, чем заявленые на сайте 16 месяцев.

    Прийміть найщиріші вітання! Ви вже в Канаді? Підскажіть коли помінявся статус background check? Дякую

  9. Passed означает, что все хорошо, медицина "пройдена". Обычно медицина проверяется в первую неделю-две после отправки документов по ЕЕ, и в профиле меняется статус медицины, как у вас.

    Но скорее всего вас попросят пройти обследование еще раз, т.к.она у вас скоро просрочится. Вы должны будете получить или имейл, или сообщение в mycic.

    Тобто passed не означає що що не будуть вимагати повторну медицину?

     

  10. Що відбувається після повідомленнч в mycic Medical results passed? Ми проходили медицину на візу в серпні 2015,запрошення на медицину для еміграціеміграції ще не було, але сьогодні помінявся статус медицини на passed. Може бути що візова медицина ще дійсна?

  11. При відкритті будь-якої візи ваше завдання - довести візовому офіцеру, що ви не порушуватимете візові умови та не намагатиметеся залишитися нелегально, і наявність інших віз ніякого значення тут не має. Розсудіть самі: ви летите в Канаду, прямо кажучи, "на пташиних правах" - без ПМЖ, без гарантії, що ваша робота і справді вас там чекає, тощо. В Україні вагомих зв"язків у вас не залишилося, ніякої мотивації до повернення сюди, якщо щось не складеться в Канаді. І тут ви просите американську візу... Подивіться на ситуацію очима візового офіцера і чесно скажіть, яке рішення ви б прийняли. Вам слід було почекати десь з півроку і подаватися вже з Канади, демонструючи стабільність свого життя тут (є робота, зарплатня, ліз на житло, діти до школи ходять...) Але вже що є, то є. Однак, як казав мені один колишній канадський візовий офіцер, якщо єдиним приводом для відмови було лише припущення наявності іміграційних намірів (відсутність зв"язків з країною громадянства підпадає під цю категорію), то на вашу ситуацію це не вплине - адже іміграційні наміри у вас дійсно є, але ви реалізували їх цілком законним способом. Гірше коли відмовляють через, наприклад, брак коштів. Тоді можуть повторно запросити підтвердження цих самих коштів зараз, щоб переконатися, що ви дійсно не позичили їх на пару тижнів показати в довідці.

     

    В анкеті там є клаптик місця, де ви можете надати свої пояснення, якщо на якісь питання з переліку "чи не було" ви відповіли позитивно. Там поясніть про візу. Або в кавері. Якщо відмова є в письмовому вигляді, додайте копію, щоб продемонструвати, що ви нічого не приховуєте (Канада так і так перевірятиме це у Штатів, але так ви зекономите всім час).

    [/quo

    Дякую за пояснення. Я вже пізніше зрозумів , що треба було показувати документи на квартиру і тд і тп, але як кажуть "хорошая мисля приходит опосля"))) Треба то вписувати в Schedule A Background? Просто получається ніби хотів обманути, я просто не побачив що там написано "інші країни" тим більше цю форму заповнював ще на номінацію, коли не подавався ще на візу, як то сприймуть? Та скільки в мене приблизно часу є щоб все поміняти, так як чекаю довідку з Англії та України?

    Дякую

     

  12. Загалом не має вплинути (якщо тільки приводом для відмови не стало порушення закону або міграційних правил). Але не забудьте пояснити причину відмови у наведеному для цього місці в анкеті.

    Я щось напевно не дочитав в анкеті, де це саме вказувати потрібно? Хотів перед вилітом в Канаду штатівську відкрити для того щоб дешевше через штати літати, а сказали що недостатньо звязків з Україною ((( нелегко довести коли вся сімя їде в Канаду))) думав принаявності канадських віз відмови не повинно бути, але...

  13. Совсем недавно менялись правила по поводу in a row. Теперь нужна справка даже если набегает 6 и более месяцев суммарно.

    Вот цитата <noindex>с сайта IRCC</noindex>

    Теж нещодавно натрапив на таку інформацію. Я подавав в аплікейшн що за останні 10 років був раз в Англії якраз в 2005 5 місяців, відомо чи звязуються вони з посольствами інших краін для перевірки інформації? Тобто вони по ідеї не знатимуть що я був більше ніж 5 місяців, якщо не уточнять це в посольстві Англіі.....

  14. ataman, всем аппликантам cic присылает уведомление-напоминание о необходимости предоставить справку о несудимости, оплатить RPRF и др. где-то ближе к концу федерального этапа. Я, когда мы сами были еще в процессе, читала на англоязычном форуме как одна девушка получила письмо и, видимо, отправила справку о несудимости старую какую-то и она решила не обновлять ее, т.к. вроде как выполнила условие. В итоге ей отказали в ПР, причем формулировка как раз и была - не предоставила документы по запросу. А она там всем доказывала, что вроде как все предоставила, как такое вообще может быть. Может быть, она не предоставила еще какую-то бумажку, я до конца эту ситуацию не знаю. Но факт остается фактом. Т.к. мы тогда уже получили резиденство, то я перестала заходить в эту тему и не знаю чем все это закончилось. Но лично для себя я бы рисковать точно не стала, даже если вероятность отказа была б только 1%.

     

    При отправке на федеральный этап, в гайде для номинантов провинции однозначно написано, что справка должна быть не старше 3месяцев на момент получения пакет документов в Сиднее(к сожалению ссылку не сброшу-искать не буду, но если этот вопрос важен, пересмотрите сами соответстующий раздел гайда). А сама справка действительно действует год.

    Дякую за поради. Замовляю на всякий випадок українські довідки. Ще одну халепу згадав. В 2003, 2004 та 2005 був в Англії, кожен раз по 5 місяців то чи треба в такому випадку довідка з Англії, пишуть що треба якщо більше 6 місяців, але точно не вказано чи в одному році, чи сумарно, і в аплікейшн просять schedule A Background information. Section 8 Personal History and Section 12 Addresses must cover the 10 year history prior to your submitting your application or beginning at the age of 18 whichever is the most recent. тобто маю вказувати з 2005 року де був. Також в листі нагадуванні пишуть If you have not already done so, provide Original Police Certificates from each country and territory where you lived for six or more months in a row since the age of 18, for you and all family members over

    18. Ключове слово in a row . Що думаєте на рахунок цього?

    Дякую

  15. У меня в точно такой же ситуации этот фокус не прошел.

    Уточнив у знайомого, він окремо на експрес ентрі робив довідки, так як мусив подаватися в друге, перший раз по федералці було відмовлено. Вибачте за некоректну інформацію. В мене довідки видані в серпні 2015, тому не знаю чи варто замовляти нові, ніби й старі дійсні. А лист нагадування, як виявляється, всім стандартний висилають. Тому й питаю хто та як робив.

×
×
  • Создать...