Перейти к содержанию



Chuvak

Чемодан
  • Публикаций

    478
  • Зарегистрирован

  • Посещение

  • Победитель дней

    7

Chuvak стал победителем дня 15 января

Chuvak имел наиболее популярный контент!

Информация

  • Пол
    Мужчина

Посетители профиля

Блок последних пользователей отключён и не показывается другим пользователям.

Chuvak's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

56

Репутация

  1. Народ, давайте спробуємо без емоцій і домислів, а лише по фактажу..
  2. Я не думаю, що все так погано, бо якщо людина живе закордоном, то її в іншу країну "за шкварку" не притягнуть. Не має бути все так погано. Принаймні, наш омбудсмен каже, що закон +- ОК написаний.
  3. Якщо ви проживаєте на ПМП закордоном, і в Україні не маєте нічого, крім батьків чи родичів, тоді логічно було би щоб держава створила можливість вам відвідувати ваших батьків і повернутись на своє ПМП. Це людяно і логічно. А як вийде - побачимо. Враховуючи, що відклали в довгий ящик питання ротації, коли військові не можуть побачитись з сім’єю, то ймовірно, що до питання такої групи людей, як ті, що виїхали на ПМП, ще не скоро дійде. На разі, це питання не врегульоване, а людей в даній ситуацій мільйони, які бояться заїхати в країну, куди є вхід і з якої немає виходу.
  4. Скажіть, будь ласка, чи можна працювати (мати доступ до ринку праці), якщо подав на карту побиту і чекаєш децизії? Дружина вже понад 2 роки чекає децизію.
  5. А що може бути у них при поверненні в ЄС? Штраф за порушення паспортного контролю?
  6. Сьогодні друзі (громадяни України та Польщі) летіли через Францію в Ванкувер, то казали, що показували лише український паспорт і ніхто нічого не питав іншого.
  7. Скільки може тривати максимально час від здачі відбитків до отримання децизії? З Децизією можна поїхати в іншу країну ЄС? Ми подали на карту дружині більше ніж 2 роки тому. 8 місяців тому здали відбитки.
  8. Летимо по туристичній візі, вклеєній в українські паспорти. Тобто відповідь: показувати український паспорт (на чекіні, пасп+митному контролі), але на вимогу - польський?
  9. Всім привіт. Є польське+українське громадянство. Куплений квиток в Канаду, на український паспорт, з пересадками. Виліт з Варшави, далі пересадка в Європі, далі переліт в Канаду. Питання: який паспорт показувати у Варшаві на паспортному контролі, чекіні? Як я розумію, далі на пересадці в європі показую український паспорт.
  10. Ще можна мобільного оператора повідомити
  11. Таке ось знайшов про шлюб.
  12. Або...визнання "подвійного" громадянства між Польщею та Україною. Якщо реалізують це, будуть же ж прийнято якісь спільні зобов'язання. Що про це думаєте?
  13. Скажіть, будь ласка, якщо заїхати в Канаду по Українському паспорту з CUAET, чи можна катнутись в США по візі чи іншому паспорту? Чи по поверненні можуть виникнути проблеми із заїздом в Канаду?
×
×
  • Создать...