Перейти к содержанию



Micellangelo

Модератор
  • Публикаций

    2678
  • Зарегистрирован

  • Посещение

  • Победитель дней

    60

Micellangelo стал победителем дня 21 июля 2023

Micellangelo имел наиболее популярный контент!

9 Подписчиков

Информация о Micellangelo

  • День рождения 06/02/1991

Информация

  • Пол
    Мужчина
  • Город
    Львів - Toronto, ON

Дополнительная Информация

  • Настоящее имя
    Ostap

Посетители профиля

6124 просмотра профиля

Micellangelo's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

465

Репутация

  1. Заїхати по цій візі скоріш за все можна буде і пізніше, але якщо ваш перший віїзд буде після березня, то ви не отримаєте дозвіл на роботу, статус на 3 роки та фін допомогу. Якщо заїдете раніше і отримаєте всі документи, можете їздити туди сюди скільки заманеться (поки є дійсна віза і ворк перміт)
  2. Спочатку ви подаєте заявку від себе щоб стати спонсором. Тоді якщо вас затвердили, вонаподає заявку на ПР. Якщо ви хочете щоб вона приїхала, то краще спочатку їй зробити візу, бо коли буде процес спонсорства вже запущений, отримати візу буде надзвичайно складно. Якщо дружина буде в Канаді на момент подачі на сопнсорство, то цей процес зазвичай трішки швидший, ніж ззакордону, а також дає можливість їй податися нв ворк перміт (право на роботу), після пройдення певних етапів спонсорства.
  3. Я роблю через H&R Block, але також надаю перевагу робити це самому. Набагато краще розуміння тоді що і куди іде, і від чого залежить. Це також дає можливість планувати і доходи і списання заздалегіть, що може бути дуже вигідним.
  4. На загальних засадах.
  5. Доброго дня. У вас хороший кейс для федеральних програм іміграції. Потрібно: 1. Вік до 31 2. Освіта магістр або вище 3. Досвід роботи (будь який професійний) від 3ох років 4. Англійська IELTS 7/7/7/8 (8 listening) або вище. (Дружині також бажано мати вищу освіту та англійську як умога вище). Це вам дасть десь 450-470 балів. Зараз це близько, але поки трохи не достатньо. Добрати бали можна або за допомогою ЛМІА (+50) або отримавши від року досвіду професійного вже в Канаді (+40). Якщо у вас є можливість зробити візу і приїхати в Канаду до кінця березня 2024го, ви ще можете отримати відкритий дозвіл на роботу за умовами КУАЕТ. Для вас це найкращий шанс іміграції, якщо це можливо. Якщо ні, тоді б я шука (або купив) запрошення на роботу з LMIA.
  6. Ну я зараз TRV подавав в Канаді, то взагалі без питань за пару днів оформляють. Але в Канаді взагальному ставлення до цієї заявки простіше. По прівищу я б доадава, так.
  7. Ну поки що з того що я бачу по всіх інших заявках (TRV після 15го я ще не робив) то ставлення дууууже лояльне.
  8. Ну вони всі технічно опціональні. Але чим більше документів тим краще звичайно. Я б зараз подавався як на звичайну візу. Документи про родство, ваш статус, ваше запрошення, фін документи, фін забезпечення батьків і тд. Що є по можливості.
  9. Якщо звичайна віза то вимоги до неї однакові. Просто для CUAET було достатньо лише паспорту. Різниця лише в тому що новий портал все заповнюється покроково онлайн, а в оригінальному порталі ви скачуєте і заповнюєте форму PDF (IMM5257 or IMM5256). Користуватися можна і тим і іншим - що вам більше до вподоби.
  10. Можна. Так як все подається онлайн зшивання не має жодного зхмісту. Потім всеодно розшивати щоб нормально відсканувати
  11. Ви праві, я чомусь прочитав що тільки CUAET. Так, це не зразу додали. Виглядає на те що можна буде приїхати і після CUAET.
  12. Подавати можна за загальною процедурою. Чи буде таке ж лояльне ставлення як по CUAET до TRV зараз не відомо. Крім того з того як написано оголошення про Програму для родичів, не зрозуміло чи можна буде подавати людей в яких немає CUAETу
  13. З цим може бути проблоема. Судячи з того як написано оголошення, програма якраз розрахована на КУАЕТівців. Не зовсім зрозуміло чи можна буде подаватися тим в кого КУАЕТe немає.
  14. Навіть якщо не виписаний з адреси в Україні та воєнкомату?
  15. Все добре у вас. Перше повідомлення про те що відправили з візового в посольство. Друге, те що змінився статус, означає що візу вклеїли. (значить за пару днів буде назад у візовому) Документ який прислали це попереднє підтвердження робочогодозволу. Якщо це на дитину, то видно ви випадково поставили галку що хоче працювати (вони це для REFTN дозволили, бо тут діти з 12-14 можіть працювати, хоча зазвичай імігрантам такого не дають). Але то не проблема. Їй на кордоні видадуть або робочий дозвіл (мало ймовірно) або візитор рекорд. і те і інше нормально, і дає статус.
×
×
  • Создать...